αρκει για mkv?

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
παιδια λογο του οτι επαθα μια ζημια στον επεξεργαστη και καηκε , και αφετερου θελω κατι οικονομικο την παρουσα στιγμη , αυτο αρκει http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/INTEL-DUAL-CORE-E5400-S775-2-7GHZ-BOX.htm ??
υπαρχει αφθονη μνημη καλη καρτα γραφικων και windows 7 που ειναι και πιο ελαφρια.
Ειχα βρει και αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-2-Duo-7400-Tray-S775-2-8.htm αλλα δεν εχω ιδεα αν αρκει.
Βασικα αυτο που θελω ειναι να παιζει ολα τα mkv.Παιχνιδια και βαριες εφαρμογες αποκλειονται.
Ευχαριστω προκαταβολικα

Εχω 7400 με γραφικα απο Intel G41, δηλαδη χωρις DVXA και αρα ολη τη δουλεια την κανει η CPU. Παιζει τα παντα, ανετα και χαλαρα (48 C max το καλοκαιρι μετα απο τριωρο 1080p) οπως ειπε και ο Γιαννης.

ο 7400 δεν υπαρχει.Ωρες ωρες με εκνευριζει το πλαισιο.1 ωρα να πιασω γραμμη για να μου πουν στο τελος οτι ηταν μτχ και εφυγε αμεσως και οτι κατα λαθος ειναι στο ιντερνετ.Τελος παντων σορρυ αν κουραζω μενει μονοδρομος ο 5400, ο οποιος οπως ειπαμε εχω ΑΤΙ με 512GB ram , να μην με φοβιζει ε? σπαστικος καταντησα , αλλα εχω βαρεθει να πεταω λεφτα ...

Σπίτι έχω Core duo 6320 _1.86 4ετίας νομίζω και παίζει τα πάντα. Μην το φοβάσαι. Στο σχολείο έχω αυτόν : Intel Dual Core E5200 (s775, 2.50 GHz, Cache 1MB x 2, Box) με μία ATI 2400,:grandpa: και στέλνω εικόνα σε 2 τηλεοράσεις. Κανένα πρόβλημα.

ευχαριστω παρα πολυ παιδια- τον παραγγειλα.:worshippy:

Νερακι θα επαιζε και το πιο δυσκολο mkv ο Celeron E3200.
Που ειναι κατα πολυ φθηνοτερος.

Πληροφοριακα ειχα εναν Pentium Dual core E2140 που επαιζε τα παντα, ακομα και το πιο δυσκολο mkv που θα βρεις μονο σε ειδικα demo video, με μια HD2400...
Και το επαιζε νερακι, με τοσο μεγαλη ανεση που μπορουσες να κανεις multitasking παραλληλα...

Ο player παιζει ρολο και ο αποκωδικοποιητης που χρησιμοποιει. Και οχι, ο coreavc δεν ειναι καλος...
Βαλε KMPlayer με Cyberlink H.264/AVC decoder ή τον Microsoft DTV decoder (μεσω των 7)

YΓ. οσο για την μνημη που ειπες οτι υπαρχει αφθονη δεν παιζει κανενα ρολο.
Και με 1GB παιζει τα παντα, σε win7 32bit ομως.
Μεγαλη σπαταλη η μνημη, ειδικα σημερα που η τιμη της ειναι υπερδιπλασια σε σχεση με δυο χρονια πριν...

Με τον Ε6400 2.16 τετραετιας παιζει τα παντα νερακι.
Με το ΧΒΜC που υποστηριζει DXVA ο επεξεργαστης δεν περναειι το 10 %

μια χαρα ολα ! Πεταμενα λεφτα οι γρηγοροι επεξεργαστες και οι καρτες γραφικων μαμουθ , αν δεν παιζεις παιχνιδια.´