Αρκουδάκι πυροβολήθηκε και ακρωτηριάστηκε.....

Εγώ τα βάζω με τη νομιμοποίηση του κάθε είδους κυνηγιού.
Από που κι ως που νομιμοποιείται κανείς να σκοτώνει από χόμπυ και τι είδους ικανοποίηση προσφέρει κάτι τέτοιο? Φυσιολατρική μήπως? Αυτά είναι για γέλια... Αν είσαι φυσιολάτρης κύριε και σ'αρέσει το κρέας, ψώνισε απ' τον χασάπη και πήγαινε εκδρομή στο βουνό άοπλος να σκάσεις στο φαϊ και να χαρείς... Φυσιολάτρες με δίκανα και παπαριές αλλού. Απαγορεύεται θάνατος από κουνούπι μέχρι τον Κινγκ Κόνγκ. Υπάρχει η επίσημη κτηνοτροφία για όλα αυτά, τα άλλα περισσεύουν. Εκτός κι αν νομίζουν μερικοί ότι οι κεραυνοί και οι βροντές είναι Θεϊκές απειλές
whatever.gif

άρση κυνηγετικής νομιμότητας κάθε είδους, τελεία και παύλα! Υπάρχει και το Assassin's Creed για τον κάθε καυλ@μένο...

+100000

για να μην ανεβάσω φωτογραφία απο την εταιρία που δουλεύω, στην οποία εταιρία επειδή γύρω γύρω έχουμε χωράφια, ένα τζάμι στην κεντρική είσοδο έχει τρυπούλα απο σκάγια κυνηγού...

δηλαδή έλεος!!!!

Διαφωνώ κάθετα με τον Μουκ για την απαγόρευση του κυνηγιού.
Έχω ξανακάνει την πρόταση παλιότερα.

Πρέπει να επιτραπεί το κυνήγι ΜΟΝΟ ανάμεσα σε κυνηγούς. Να βγουν στα βουνά και να κυνηγούν ο ένας τον άλλο.

Πιστεύω ότι και τη φύση θα χαίρονται και η αδρεναλίνη στα ύψη θα είναι.

Από που κι ως που νομιμοποιείται κανείς να σκοτώνει από χόμπυ και τι είδους ικανοποίηση προσφέρει κάτι τέτοιο? Φυσιολατρική μήπως? Αυτά είναι για γέλια... Αν είσαι φυσιολάτρης κύριε και σ'αρέσει το κρέας, ψώνισε απ' τον χασάπη και πήγαινε εκδρομή στο βουνό άοπλος να σκάσεις στο φαϊ και να χαρείς... Φυσιολάτρες με δίκανα και παπαριές αλλού. Απαγορεύεται θάνατος από κουνούπι μέχρι τον Κινγκ Κόνγκ. Υπάρχει η επίσημη κτηνοτροφία για όλα αυτά, τα άλλα περισσεύουν. Εκτός κι αν νομίζουν μερικοί ότι οι κεραυνοί και οι βροντές είναι Θεϊκές απειλές
whatever.gif

άρση κυνηγετικής νομιμότητας κάθε είδους, τελεία και παύλα! Υπάρχει και το Assassin's Creed για τον κάθε καυλ@μένο...

Αν είσαι αποκλειστικά και μόνο χορτοφάγος σεβόμαι απόλυτα και συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αν από την άλλη δεν είσαι δεν καταλαβαίνω τι είναι όλα αυτά που προσπαθείς να πείς, ιδιατέρως τα περί κυνηγιού (δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ κυνηγός, η ιδέα ότι θα σκάσω στο δάσος δύο μέτρα άντρας με δίκανο για να τα βάλω με ένα κουνέλι δεν με κ@υλώνει καθόλου).
Έχεις πάει ποτέ σε σφαγείο ζώων και πτηνών να δείς από κοντά με τι αγάπη οργάνωση και φροντίδα σφαγιάζονται τα political correct κρέατα που προμηθεύσαι από τον χασάπη σου?
Έχεις δει ποτέ σε τι συνθήκες θαλπωρής έχουν γεννηθεί και ανατραφεί μέχρι να φτάσει η ώρα του σφαγείου?
Όχι δεν το έχεις κάνει, γιατί αν το είχες τουλάχιστον δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις.
Ο θάνατος είναι θάνατος είτε προέρχεται απο κυνηγό είτε από μονάδα σφαγείου, το άνοιγμα του λαιμού με μαχαίρι πονάει το ίδιο.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω για μια ακόμα φορά είναι, ότι το πιο εύπλαστο ιδεώδες είναι η ηθική.

Μην το λάβεις σαν προσωπική επίθεση γιατί δεν είναι, αφορμή για σκέψεις είναι.

Μ@λ@κ@ς ο φονιάς της αρκουδίτσας και διεστραμμένος χωρίς αμφιβολία, ο κ.Κοτοπουλάς όμως, η ο κ.Κρεατάς είναι απλώς ευυπόληπτοι επιχειρηματίες και πάνω από όλα άνθρωποι?????

Last edited:
Διαφωνώ κάθετα με τον Μουκ για την απαγόρευση του κυνηγιού.
Έχω ξανακάνει την πρόταση παλιότερα.

Πρέπει να επιτραπεί το κυνήγι ΜΟΝΟ ανάμεσα σε κυνηγούς. Να βγουν στα βουνά και να κυνηγούν ο ένας τον άλλο.

Πιστεύω ότι και τη φύση θα χαίρονται και η αδρεναλίνη στα ύψη θα είναι.

:SFGSFGSF::worshippy::a0210:
αυτό μάλιστα!

πάντως το κακό είναι πως αν απαγορευτεί πλήρως το κηνύγι θα γεμίσουμε περισσότερους μπάτσους;)

Απαγορεύεται θάνατος από κουνούπι μέχρι τον Κινγκ Κόνγκ
Καλά για τον Κινγκ Κονγκ αλλά για τα κουνούπια ενα εχω να πω: Θανατος! (δεν υπαρχει χειρότερο πραγμα απο το να προσπαθεις να κοιμηθεις και να βουιζουν στο αυτι σου) :p :p

Last edited:
Αν είσαι αποκλειστικά και μόνο χορτοφάγος σεβόμαι απόλυτα και συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αν από την άλλη δεν είσαι δεν καταλαβαίνω τι είναι όλα αυτά που προσπαθείς να πείς, ιδιατέρως τα περί κυνηγιού (δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ κυνηγός, η ιδέα ότι θα σκάσω στο δάσος δύο μέτρα άντρας με δίκανο για να τα βάλω με ένα κουνέλι δεν με κ@υλώνει καθόλου).
Έχεις πάει ποτέ σε σφαγείο ζώων και πτηνών να δείς από κοντά με τι αγάπη οργάνωση και φροντίδα σφαγιάζονται τα political correct κρέατα που προμηθεύσαι από τον χασάπη σου?
Έχεις δει ποτέ σε τι συνθήκες θαλπωρής έχουν γεννηθεί και ανατραφεί μέχρι να φτάσει η ώρα του σφαγείου?
Όχι δεν το έχεις κάνει, γιατί αν το είχες τουλάχιστον δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις.
Ο θάνατος είναι θάνατος είτε προέρχεται απο κυνηγό είτε από μονάδα σφαγείου, το άνοιγμα του λαιμού με μαχαίρι πονάει το ίδιο.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω για μια ακόμα φορά είναι, ότι το πιο εύπλαστο ιδεώδες είναι η ηθική.

Μην το λάβεις σαν προσωπική επίθεση γιατί δεν είναι, αφορμή για σκέψεις για είναι.

Έχεις απόλυτα δίκιο σε όλα όσα λές. Κι αφού οι επιχειρήσεις εκτροφείων και σφαγείων αποτελούν τη νόμιμη και μόνη οδό, τουλάχιστον να θεσπιστούν κανόνες που να ελέγχονται και να τηρούνται, γιατί αμφιβάλλω ότι υπάρχουν καν τέτοιοι.
Όλα αυτά παράλληλα με την πλήρη κατάργηση του κυνηγιού σαν σπορ, χόμπυ ή οτιδήποτε.

JDL9 μάλλον άστοχη η σύγκριση που κάνεις. Αν ψάχνεις τη βελτίωση των συνθηκών θανάτωσης των ζώων που προορίζονται για κατανάλωση ή αν είσαι χορτοφάγος, μαζί σου.

Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον ανώμαλο που γράφουν τα παιδιά πιο πάνω;

Ακολουθεί προβοκάτσια...

Να απαγορευτεί και το ψάρεμα?

Είμαι κι εγώ φανατικά αντίθετος με το κηνύγι και οποιαδήποτε άλλη μορφή θανάτωσης ζωντανού χωρίς να βρισκόμαστε σε άμυνα, αλλά το θέμα δεν μπορεί να λυθεί.

Υπάρχουν διαβαθμίσεις...
Από αυτόν που λέει δεν αγγίζω ούτε κατσαρίδα,
μέχρι αυτόν που παραγγέλνει ελάφι σε πολυτελές εστιατόριο!!!

Για το συγκεκριμένο θέμα με το μικρό αρκουδάκι είναι προφανές ότι τα λάφυρα του δολοφόνου θα βρίσκονται σε κοινή θέα και κάποιοι θα του δίνουν και συγχαρητήρια. Δεν είναι θέμα τιμωρίας είναι θέμα έγκαιρης διάγνωσης και ψυχοθεραπείας στους αρρώστους.

Last edited:
JDL9 μάλλον άστοχη η σύγκριση που κάνεις. Αν ψάχνεις τη βελτίωση των συνθηκών θανάτωσης των ζώων που προορίζονται για κατανάλωση ή αν είσαι χορτοφάγος, μαζί σου.

Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον ανώμαλο που γράφουν τα παιδιά πιο πάνω;

Δεν είμαι χορτοφάγος ούτε κάποιος γραφικός, μέλος οργάνωσης με τίτλο "Σώστε την σπάνια ρόζ μαιμού".
Απλά μου έκανε εντύπωση η αντιμετώπιση των δύο μέτρων και δύο σταθμών, το κακόμοιρο αρκούδακι που παρουσιάζεται ώς το μοναδικό προιόν της ψυχικής αποσύνθεσης αυτής της κοινωνίας.
Αν δεν καταλαβαίνεις τον συνειρμό για την υποκρισία και τον εθελοτυφλωτισμό βάση των προσωπικών μας συμφερόντων δεν μπορώ να βοήθησω περαιτέρω.

Τζίμη, οι ανώμαλοι δεν χρειάζεται να καθαρίσουν το 2χρονο αρκουδάκι. Περιποιούνται από φασιανούς μέχρι αγριογούρουνα σε κάθε κυνηγετική περίοδο. Βγάζουν το άχτι τους κοινώς...

Το να σκοτώνεις για χόμπυ είναι η ανωμαλία.
Όλοι αυτοί είναι οι ανώμαλοι.

οι σωστοί παίρνουν το ταπεράκι τους και απολαμβάνουν φύση.

Re: Απάντηση: Αρκουδάκι πυροβολήθηκε και ακρωτηριάστηκε.....

Ζούμε στην χώρα της ατιμωρησίας, αίσχος!!!!
Αν ήταν μάγκας ας το επιχειρούσε με καμιά ενήλικη, να
βλέπαμε πόσα απίδια έχει ο σάκος και πόσα κομμάτια θα
είχε γίνει ο ίδιος!!!

Τι μάγκας να είναι? Έχετε γνωρίσει ποτέ τέτοιους στην ζωή σας? Εγώ ξέρω δύο. Μην φαντάζεστε τίποτα μάτσο τύπους .Είναι και οι δύο χαρακτηριστικά μπούληδες και έχουν μια απίστευτα γλοιώδη φάτσα, την οποία και δεν μπορώ να σας περιγράψω.
Ο ένας είχε πει το ανεκδιήγητο . “Είμαι πολύ πιεσμένος αυτό τον καιρό ρε γαμώτο, αλλά το Σαββατοκύριακο θα ξεδώσω”

Απάντηση: Re: Αρκουδάκι πυροβολήθηκε και ακρωτηριάστηκε.....

... οι ανώμαλοι δεν χρειάζεται να καθαρίσουν το 2χρονο αρκουδάκι. Περιποιούνται από φασιανούς μέχρι αγριογούρουνα σε κάθε κυνηγετική περίοδο. Βγάζουν το άχτι τους κοινώς...

+1

Ξέχασες απρόσκλητους στα χωράφια τους...

Να υπενθυμίσω ότι κυκλοφορούν και περιοδικά για το πώς μπορείς να εξολοθρεύσεις ανυπεράσπιστα ζώα.

Βig gun small dick (συγχωρνάτε με αλλά δεν άντεξα...)

-bye-

Τα τελευταία 100 χρόνια πάντως, οι άνθρωποι αποτελούν απειλή για τα ζώα.
Για πες μας ρε Βλάση, πόσες επιθέσεις ζώων έγιναν σε ανθρώπους και πόσοι άνθρωποι κινδύνεψαν από ζωα.
Και τέλος, αν το ζώο αναγκάζεται να κατέβει σε κατοικημένη περιοχή να βρει τροφή, δεν ευθύνεται το ίδιο, αλλά ο άνθρωπος που έχει καταστρέψει τα πάντα.

Συμφωνώ απόλυτα ότι ο άνθρωπος είναι η απειλή για τα ζώα κι όχι το ανάποδο. Συμφωνώ επίσης απόλυτα ότι οι επιθέσεις των ζώων σε κατοικημένες περιοχές είναι λίγες. Συμφωνώ απολύτως ότι είναι καταδικαστέες όλες οι επιθέσεις προς τα μεγάλα θηλαστικά.

Από την άλλη εδώ πάνω δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει καταστραφεί το περιβάλλον, το αντίθετο θα έλεγα. Συγκεκριμένα στους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών και στο μισό νομό Κοζάνης η πανίδα είναι πιο ανεπτυγμένη τα τελευταία 30 χρόνια σε σχέση με ότι συνέβαινε παλιότερα. Λόγω της εξόδου του πληθυσμού από τον Εμφύλιο Πόλεμο και της υπερπόντιας μετανάστευσης πολλές χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών έχουν μετατραπεί σε δάση, ενώ τα δάση σε Γράμμο, Βίτσι, Καιμακτσαλάν, Βάλλια Κάλντα είναι εντελώς παρθένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα τροφής των ζώων στα δάση, απλώς έχει αρχίσει να αλλάζει η συμπεριφορά τους στο θέμα αναζήτησης της τροφής. Κι αυτό είναι που δημιουργεί ανησυχία (ανησυχία τίποτε παραπάνω) στα χωριά.

Και ρε παιδιά το ξαναλέω... είναι διαφορετικό πράγμα να δεις ένα λύκο ή μια αρκούδα στο ζωολογικό κήπο κι αλλιώς στη μητέρα φύση.

Από την άλλη εδώ πάνω δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει καταστραφεί το περιβάλλον, το αντίθετο θα έλεγα. Συγκεκριμένα στους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών και στο μισό νομό Κοζάνης η πανίδα είναι πιο ανεπτυγμένη τα τελευταία 30 χρόνια σε σχέση με ότι συνέβαινε παλιότερα. Λόγω της εξόδου του πληθυσμού από τον Εμφύλιο Πόλεμο και της υπερπόντιας μετανάστευσης πολλές χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών έχουν μετατραπεί σε δάση, ενώ τα δάση σε Γράμμο, Βίτσι, Καιμακτσαλάν, Βάλλια Κάλντα είναι εντελώς παρθένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα τροφής των ζώων στα δάση, απλώς έχει αρχίσει να αλλάζει η συμπεριφορά τους στο θέμα αναζήτησης της τροφής. Κι αυτό είναι που δημιουργεί ανησυχία (ανησυχία τίποτε παραπάνω) στα χωριά.

Και αλεπούδες έχουν αρχίσει να γυρίζουν στα χωράφια. Δείγμα της εγκατάλειψης της υπαίθρου λόγω μείωσης του αγροτικού πληθυσμού.

...

Γιά όσο ακόμη νιώθουν ανίκανοι να τα βάλουν με τους καταπιεστές τους
θα πηγαίνουν σαν κύριοι στο γραφειάκι
αποφασίζουν το άνοιγμα των κυνηγετικών περιόδων :rifle:

Καθίστε βρε παιδιά, και το ψάρεμα κυνήγι θεωρείται.

Από επαγγελματίες ή από ιδιώτες?
Οι πρώτοι, που γνωρίζουν τι και πού, μάλλον αγαπούν την φύση και δεν θα εγκληματούσαν.
Οι άλλοι, του ΣαββατοΚύριακου και των σινιέ 4x4
δεν θα έπρεπε να οπλοφορούν

και που να τους ακουσετε οταν διηγουνται τα ανδραγαθηματα τους...
ε ρε πλακα με τι καμαρι και προζα τα αφηγουνται:rifle::rifle::rifle:

οχι οι ψαραδες ετσι ?:grinning-smiley-043