Arrival

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    107
Re: Arrival (2016)

Ακριβως , τα oscar ειναι η ψηφοφορια πολλων διαφορετικων αποψεων και γουστων , ωστε τελος βγαινει ο μεσος ορος , οποτε tegonik εισαι η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ over and out!

Ακριβως , τα oscar ειναι η ψηφοφορια πολλων διαφορετικων αποψεων και γουστων , ωστε τελος βγαινει ο μεσος ορος , οποτε tegonik εισαι η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ over and out!

yes master...

Βρε παιδιά.. κρατήστε και λίγες δυνάμεις.. την άλλη εβδομάδα βγαίνει το Doctor Strange! :p :cool:

Απάντηση: Re: Arrival (2016)

εγω παντως απορω που εμπειροι κινηματογραφοφιλοι δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για τα οσκαρ,το χολιγουντ δεν ειναι μονο βιομηχανια θεαματος αλλα και προπαγανδας και φυσικα πολλα οσκαρ δοθηκαν με αλλα κριτηρια που μονο αξιοκρατικα δεν ειναι,πολλες ταινιες που δεν αξιζαν τα οσκαρ για τον φιλο που ρωτησε παραπανω,Τιτανικος,Crash,Ερωτευμενος Σαιξπηρ,το Σικαγο και αλλες που δεν θυμαμαι τωρα κατι Σαντρα Μπουλοκ να παιρνει Οσκαρ και να μην παιρνει ποτε ο Κιουμπρικ η ο Τσαπλιν...γελανε και τα τσιμεντα..
Τα Oscar είναι για τα πανηγύρια εδώ και χρόνια μην τα δίνετε σημασία εγώ τα βλέπω για το χαβαλέ που γίνεται μόνο. Εδώ πήρε η άχρηστη Bullock όπως είπες Όσκαρ και η Lawrence και δεν πήραν άλλοι που το αξιζουν.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Code:
Παντως εαν ως επι το πλειστον τα μελη της ακαδημιας ειναι λευκοι παπουδες και καλογριες... μπορω να κατανοησω πως πηρε οσκαρ το Ροκυ και δεν πηρε την ιδια χρονια ο ταξιτζης η το network,
Αντι για την κοκκινη του Κισλοφσκι πηρε το φορεστ γκαμπ
Αντι για την λεπτη κοκκινη γραμμη πηρε ο στρατιωτηςραιαν
Αντι για το κουρδιστο πορτοκαλι πηρε το french connection
η το mulholland dr και το fight club πηγαν απατα

Μην πας τοσο πισω.Ο Φιντσερ δεν εχει παρει τιποτα,ο Ιναριτου 2....:frusty:
Εδω σαρωσε πριν λιγα χρονια το Αrtist.Το θυμαται κανενας?

Απάντηση: Arrival (2016)

Μόλις την είδα
Στα θετικά δεν υπήρχε άσκοπη βία ,αίμα και γνωστές <αμερικανιές>
Μάλλον μια βιωματική ταινία με φόντο τους εξωγήινους που αποτέλεσαν το έναυσμα -έρεισμα για τη δημιουργία της ταινίας γιατί πιθανόν ο δημιουργός το βρήκε πιό εύκολο -πιό παρθένο από τα να ξετυλίξει την βιωματική εμπειρία σε πιό γήινο σκηνικό

Απάντηση: Arrival (2016)

Το είδα δύο φορές,μετά από τόση συζήτηση εδώ μέσα.

ναι είναι μια συμπαθητική ταινία,καθόλου πατάτα αλλά μέχρι εκεί.

Τις υποψηφιότητες για τα Οσκαρ δεν τις καταλαβαίνω,όμως δεν με εκπλήσσει.Ούτε τον υψηλό βαθμό στις κριτικές δικαιολογώ,αυτή είναι η γνώμη μου.

Και ναι η εικόνα είναι χάλια ! κρίμα γιατί θέλει να πεί πολλά.

Υ.Γ 1.Εβαλα στο καπάκι το Interstellar για να στανιάρω

Υ.Γ.2 Για την "δικαιοσύνη" των Οσκαρ ας ξεκινήσουμε χωριστή συζήτηση αν θέλετε.Οχι να παίρνει Οσκαρ καλύτερης ταινίας το Chicago και όχι το The Hours την ίδια χρονιά!!(πιθανότατα λόγω φιλιών μεταξύ γυναικών..)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Καλα που να δεις διθυραμβους για καναν ηλιθιο τυπου Γκριναγουεη.....απο αυτους που "δεν εμειναν ικανοποιημενοι απο την καλλιτεχνικη προσεγγιση του σκηνοθετη και την ματια του".

Η συγκεκριμενη ταινια δε ειναι ενα ξερατο που εκανε ο Γκριναγουεη για να αποθεωθει απο μια μικρη μεριδα θεατων που στατιστικα υπαρχει παντα και ας βλεπουν ενα σκουπιδι.

Δεν ισχυει αυτο. Τα αξιωματα που θετεις για να βαλεις οριο στην συζητηση, σε μια σοβαρη κουβεντα μεταξυ μορφωμενων για το θεμα ανθρωπων θα ηταν απλα σκουπιδια και δικαιολογιες.
Αν δε εισουν μαθητης και απαντουσες ετσι θα ειχες μηδενιστει. Η υποκειμενικοτητα δεν ειναι επιχειρημα.

Εφ'οσον δεν ισχυει η υποκειμενικοτητα,να υποθεσω οτι το θαψιμο στον Γκριναγουει,στα πρωτα δυο quotes,ειναι με αντικειμενικα κριτηρια?
Οπως και οτι αυτη η μικρη μεριδα θεατων που εβλεπε ενα σκουπιδι αλλα αποθεωσε το σκηνοθετη για να μην παει κοντρα στη στατιστικη που θελει παντα ενα μικρο κοινο να αποθεωνει "ηλιθιους"?

Απο την αποδοχη που εχει ο Γκριναγουεη και την "καριερα του" ισχυει οτι εγραψα παραπανω για τον μεσο ορο και πως αυτος τελικα "βαθμολογει" μια ταινια.

Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα :2thumb22sup:

Δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στο καλλιτεχνικο κριτηριο του καθενος απο μας !
Τι π@π@ριες ειναι αυτες που διαβαζω εδω μεσα ! :smash: (με το συμπαθειο, δηλαδης :rolleyes:)
Κριμα που μπαινω τωρα (... θα ειχα μοιρασει μερικες ψιλες προς παραδειγματισμον :slapface:)

Δεν υπαρχει 1 + 1 = 2 στο συναισθηματικο αποτυπωμα της οποιας προσλαμβανουσας παραστασης.
End of line.png

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον SR71B, άλλα εδώ έχουμε ξεπεράσει τις υποκειμενικότητες και αντικειμενικότητες. Εδώ μιλάμε ότι σε μια ταινία που η εικόνα της έχει "θέμα", είναι χειρότερη από κακό DVD πως να το κάνουμε, από σκηνοθετική άποψη θες?από λάθος?επίτηδες?Κάποιοι δεν το βλέπουν καν, κάποιοι ρωτάνε σε ποιο λεπτό της ταινίας είχε θέμα η εικόνα και πάει λέγοντας. Αφήστε το καλλιτεχνικό κομμάτι της υπόθεσης που είναι όντως υποκειμενική υπόθεση, στο τεχνικό κομμάτι όμως που είναι τι εικόνα παράγει αυτό το έρμο μέσο προβολής που έχουμε και τι εικόνα βλέπουμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως έμπειρα μάτια πολλών εδώ μέσα δεν μπορούν να διακρίνουν το αυτονόητο, ή το διακρίνουν και δεν θέλουν να το παραδεχθούν γιατί έρχεται σε σύγκρουση με το "εξαιρετική" που υποστηρίζουν, παίζει και αυτό...

Nαι βρε Tego ...

Οταν καποιοι βλεπουν κατι μεσα απο ενα πεπλο, τους θυμιζει "κατι" ...
που απλα ΔΕΝ θυμιζει σε σενα (η δεν "μιλαει" σε σενα, στην συνειδηση σου).

Θα τους σκοτωσουμε δηλαδη ? (... που ειναι ο Λακης να μας σφαξει με βαμβακι ! :proud:)

Nαι βρε Tego ...

Οταν καποιοι βλεπουν πεπλο, τους θυμιζει "κατι" ... που ΔΕΝ θυμιζει σε σενα.

Θα τους σκοτωσουμε δηλαδη ? (... που ειναι ο Λακης να τους σφαξει με βαμβακι ! :proud:)

No problem, ε όχι και να τους σκοτώσουμε, άλλα αυτό δεν δικαιολογεί το "εγώ δεν είδα κανένα θέμα στην εικόνα", το δικαιολογεί?ναι , τεχνικά είναι μακράν η χειρότερη εικόνα που είδα σε ταινία φέτος, άλλα στα προσωπικά μου γούστα ταίριαζε με το ύφος και μου άρεσε γιατί μπλα μπλα.....αυτή είναι η μόνη αποδεκτή άποψη σε μια ταινία με προβληματική εικόνα για εμένα

Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Μην πας τοσο πισω.Ο Φιντσερ δεν εχει παρει τιποτα,ο Ιναριτου 2....:frusty:
Εδω σαρωσε πριν λιγα χρονια το Αrtist.Το θυμαται κανενας?

Μου αρεσαν και το Birdman και η επιστροφη αλλα φυσικα θα διαλεγα Φιντσερ εαν ηταν να διαλεξω αναμεσα τους
το artist μπραβο καλα λες δεν το θυμαται κανεις...το Seven απατο πηγε και αυτο...
blade runner αλλο απατο αμα αρχισουμε και θυμομαστε θα γραψουμε τομους για την αξιοπιστια του "θεσμου"..

Last edited:

Απο την αποδοχη που εχει ο Γκριναγουεη και την "καριερα του" ισχυει οτι εγραψα παραπανω για τον μεσο ορο και πως αυτος τελικα "βαθμολογει" μια ταινια.

Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα :2thumb22sup:

Α,μια και μιλησες για μεσους ορους και πως αυτοι βαθμολογουν,η συγκεκριμμενη χτυπαει 90% στο Rotten Tomatoes...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου αρεσαν και το Birdman και η επιστροφη αλλα φυσικα θα διαλεγα Φιντσερ εαν ηταν να διαλεξω αναμεσα τους
το artist μπραβο καλα λες δεν το θυμαται κανεις...το Seven απατο πηγε και αυτο...

Μονο που το Seven,αν και εχουν περασει σχεδον 20 χρονια απο τοτε που βγηκε (ποτε περασαν το κερατο μου...) δεν εχει χασει τιποτα απο το ζοφο του (το να πω "λαμψη" γι'αυτη την ταινια ειναι οξυμωρο).