Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow

Δεν του φτάνανε τα προβλήματα του Oliver, του βγήκε και η..

.. χαζο-Thea στην μέση.. :p

Αν και πήρε κάποια εκδίκηση.. (να δούμε βγήκε η Isabel από την μέση ?) :p
υπάρχει "ψωμί" ακόμη!

Το επόμενο είναι αφιερωμένο στον Roy..
‛Arrow’ Explores The Power Of Confrontation
http://screenrant.com/arrow-season-2-episode-19-the-man-under-the-hood-reveiw/

Last edited:
Απάντηση: Arrow

Πολύ καλό το 19ο επεισόδιο !
Με κούρασε η Thea.
Κούρασε επειδή βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο , και όχι επειδή δεν δικαιολογημένη η στάση της .

Μαλλον πρεπει να ζητησω αδεια απτο γραφειο γιατι εχω μεινει πισω εδω παιδες!!! Αφου περασε και το πασχα κ δε καταφερα να δω ουτε επεισοδιο ειμαι απαραδεκτος!!! Κριμα γιατι ειναι κ απτις σειρες που παω με χιλια.....

Τι λες τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα?
Η σειρά κλιμακώνεται τρελά

πρεπει να με εχουν μουτζωσει με αυτη τη σειρα δεν εξηγειται αλλιως.... Παω σπιτι χθες λεω θα δω το τελευταιο επεισοδιο απτο person of interest και μετα αρχιζω arrow!!! Με το που παω να βαλω arrow τσακ το αισθημα μωρο μου δε με βγαζεις εξω κ χει καλο καιρο..... Σημερα εχουμε να παμε στην εκθεση αυτοκινητου στο Μανχαταν αντε βγαλε ακρη παλι για σαβ/κο με βλεπω να βαζω μπρος... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Arrow

πρεπει να με εχουν μουτζωσει με αυτη τη σειρα δεν εξηγειται αλλιως.... Παω σπιτι χθες λεω θα δω το τελευταιο επεισοδιο απτο person of interest και μετα αρχιζω arrow!!! Με το που παω να βαλω arrow τσακ το αισθημα μωρο μου δε με βγαζεις εξω κ χει καλο καιρο..... Σημερα εχουμε να παμε στην εκθεση αυτοκινητου στο Μανχαταν αντε βγαλε ακρη παλι για σαβ/κο με βλεπω να βαζω μπρος... :BDGBGDB55:

Δεν το παιζεις σωστα....
Πρωτα ξεκινα να της γκρινιαζεις οτι η αγαπημενη σου σειρα εχει αρχισει να σε εκνευριζει
γιατι απο δρασης το εχουν γυρισει στα συναισθηματικα και δειχνουν ολο αγαπες και λουλουδια.
Μολις κανει το λαθος να κατσει μια φορα μαζι σου να το δει, βαλε της κανενα επεισοδιο απο
αυτα που τον δειχνει να γυμναζεται ημιγυμνος και μολις δει το ετερο σου ημισυ τη φετα κοιλιακο
problem solved! Θα καθεστε να το βλεπετε μαζι πλεον.:antlers::BDGBGDB55:

Χιχι, καλός ο Gal'en, αλλά και εσύ βρε alefantos......που πας πρώτα με το person of interest :D βάλε το arrow να ξεμπερδεύεις. Τρία επεισόδια μείνανε και προμηνύεται σαρωτικό το φίναλε του 2ου κύκλου. Νομίζω ότι σίγουρα θα έχουμε επανεμφάνιση χαρακτήρα.....λέτε να ψάξει για εκδίκηση και να τακιμιάσει με τον εχθρό? βρε λες?

Από το καλό στο καλύτερο πάει η σειρά... Κι αυτό που συνέβη... πραγματικά "δεν το είχα δει να έρχεται"... με άφησε έκπληκτο!!!

Πωπω.. απροσδόκητη τροπή!

Θα κυνηγήσει ο Slade τώρα το καναρίνι ?
Για να δούμε..

Εδώ είναι μία ανάλυση του trailer για το επόμενο!
Σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά μέχρι το τέλος!!

** Spoilers **

http://www.cinemablend.com/televisi...y-Blood-Trailer-Photos-Description-63655.html

αυτα να γραφεται να με τρελαινεται πρωινιατικα εδω περα!!! Κυριακη μεσημερι παω αεροδρομιο να ξεφορτωθω το αισθημα και μετα εχει να γινει το ελα να δεις .... κοιλιακους μανα μου!!!! Εχω ετοιμασει λιστα για το σουπερμαρκετ θα το παρω σερι arrow και υγιεινη διατροφη σε ολο της το μεγαλειο!!! :Banane0:

Πολύ καλό το 20ο επεισόδιο, με εξαιρετικό το τελευταίο 10λεπτο.
Περίμενα όμως η αποκάλυψη από την Μόιρα ότι ξέρει το μυστικό του Όλιβερ, να γινόταν με πιο εντυπωσικά τρόπο .

Αυτός ο Όλιβερ στα flashbacks πιο Μπούλης δεν μπορούσε να είναι .

greekgreek ελιωσα στα γελια με το spoiler σου!!Ειναι πολυ δυνατη σειρα!

Βρε βρε βρεεεεεεε καλως τα παιδια καλως τα 3-0 που λεει και ο Αλεφας!!!

Οπως σας υποσχεθηκα εδιωξα το αισθημα και κατσα κατω να στρωσω χαρακτηρα!!!! 3.5 επεισοδιακια προλαβα να δω πριν ξεραθω για υπνο!!!! Ρε τι κακος χαμος γινετε εδω μεσα να θες να πας να πλυνεις τα χερια σου απτις δυο σακουλες πατατακια που τελειωσα κ να μη μπορεις :flipout: :flipout: :flipout:

και χω ακομα μπροστα μου αλλα 3 επεισοδια αντε να δουμε πως θα περασει η ωρα να δουμε το φως το αληθινο!!! :BDGBGDB55:

Περιττο να γραψω οτι το game of thrones εχει παρει αναβολη θεασης για τεταρτη πεμτη εεε χαχαχαχαααα :flipout:

Διάβαζα τώρα ότι θα τα δούμε "όλα" μέχρι το τέλος.. αλλά άσε δε θα πω τίποτα! :p

πωωωωω ρε παλικαρια τι ποπης το καγκελο γινεται ωρεεεεεεε Παναζια μου που λενε και στη Κρητη χαχαχααααα!!! Μιλαμε αυτος ο κυκλος τα σπαει δωσε πραμα στο λαο σου!!!!

Μια ερωτησουλα μονο που δε καταλαβα κατσε να δουμε πως μπαινουν τα ρημαδια τα σποιλερ χαχαχαα

τα κακοπρεζονα που χουν παρει τα μιρακουλου δε καταλαβα μπορουν να πεθανουν αρκει να τα πυροβολησεις στο κεφαλι??? Επειδη οταν πηρε το πιστολι η κοπελια να παει να σκοτωσει τον Ρει ειπε οτι αμα τη φαι στο καφκαλο θα δει τον Ιησου φανταρο γιαυτο δε καταλαβα....

Χμ.. μου φαίνεται έτσι είναι..
Η Isabel..

.. που έφαγε 2 σφαίρες στο στήθος, δεν είναι σίγουρο ότι τα τίναξε!

παντως απο γυναικες μια χαρα παει η σειρα!!! φτου φτου μιλαμε μοντελακια ολες τους καλες κακες μια και μια ειναι!!!