Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow (Νέα Σειρά, 2012)

Κατι μου λεει οτι εκαναν την σειρα για να ετοιμαζεται η Justice League σιγα σιγα για τον κινηματογραφο....

Εχουν ηδη ετοιμο Ζουπερμαν(check).....Μπατμαν θα δουμε ....Πρασινο φαναρι (check),Πρασινο Βελος - Arrow (check) ερχεται και η Γουοντερ Γουμαν...καλως το αντιπαλο δεος των Εκδικητων λεω εγω....

Eνας Φλας μας λειπει και ειμαστε βεβαιοι οτι ερχεται....

Last edited:
Ο flash είναι εύκολος. Τον είχαμε και στο παρελθόν. Καρικατούρα τον είχανε κάνει βέβαια αλλά ήταν τίμια προσπάθεια.

Εκεινος ο Φλας ομως τωρα ειναι καπως σιτεμενος για τον ρολο.... αν και κρατιεται περιφημα.

mv5bmty3mde1mzmxov5bml5.jpg

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Arrow (Νέα Σειρά, 2012)

Καλό και το δεύτερο επεισόδιο. Όπως το βλέπω, τα επεισόδια θα είναι μεν αυτοτελή, αλλά παράλληλα θα μαθαίνουμε περισσότερα για τα πέντε προηγούμενα χρόνια "επιβίωσης". Αν η τηλεθέαση είναι ικανοποιητική για το κανάλι, βλέπω τη σειρά να συνεχίζεται για αρκετό καιρό.

Ενθουσιάστηκα με το πρώτο επεισόδιο, περιμένοντας ότι θα έχουμε μια καλή σειρά που θα μας κρατήσει παρέα για πολύ καιρό .

Στο δεύτερο επεισόδιο είμαι πιο συγκρατημένος ,θεωρώ ότι ο πραταγωνιστής μπορεί να είναι εντυπωσιακός σε σωματική διάπλαση και κατάληλος για το ρόλο ,δεν μου αρέσει όμως η ερμηνεία του ,μου φαίνεται σαν "ένα (γυμνασμένο) κομμάτι κρέας " .

Re: Απάντηση: Arrow (Νέα Σειρά, 2012)

Ενθουσιάστηκα με το πρώτο επεισόδιο, περιμένοντας ότι θα έχουμε μια καλή σειρά που θα μας κρατήσει παρέα για πολύ καιρό .

Στο δεύτερο επεισόδιο είμαι πιο συγκρατημένος ,θεωρώ ότι ο πραταγωνιστής μπορεί να είναι εντυπωσιακός σε σωματική διάπλαση και κατάληλος για το ρόλο ,δεν μου αρέσει όμως η ερμηνεία του ,μου φαίνεται σαν "ένα (γυμνασμένο) κομμάτι κρέας " .

Και εγώ τα ίδια. Έχω δει μπριζόλες που παίζουν καλύτερα....

Είναι ιδέα μου ή όντως το κινούμενο six-pack είχε περισσότερες ουλές στο σώμα του στο 2ο επεισόδιο;

Κατσε καλα τρειλερ.....

Και μονο που ειδα τον Barrowman μου κινησε το ενδιαφερον (οχι σεξουαλικα :p).

Η προσθηκη της Huntress ηταν αναμενομενη, μακαρι ναναι και καλη.

Απάντηση: Re: Arrow (Νέα Σειρά, 2012)

Στο τέλος βλέπω ο οδηγός του μικρού να τον βοηθάει και να έχουμε φαινόμενο Jet Li στην παρόμοια ταινία ....

Θεωρώ σίγουρο ότι ο σωματοφύλακας θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια.

Επίσης πολύ καλή η προσθήκη της Kelly Hu ως China White.

Θεωρώ σίγουρο ότι ο σωματοφύλακας θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια.

τον βλεπω να γινεται το δεξι του χερι χαχαχαχααααααα!!!!! Μια χαρα και το δευτερο επεισοδιο παμε γερα να χουμε να βλεπουμε!

Το κανάλι αγόρασε πλήρη σαιζόν 22 επεισοδίων (η αρχική παραγγελία ήταν για 13 επεισόδια).

Αν εξαιρεσουμε τον πρωταγωνιστη η σειρα ειναι μια χαρα προς το παρον.

Το ειπα αλλα το ξαναλεω. Πολυ καλη παραγωγη. Τραβαει και με χαμηλο shutter speed στο νησι για να εχει μια αλλη αισθηση.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Kosh ,εκτός τον πρωταγωνιστή οι άλλοι είναι μια χαρά.
Και η παραγωγή είναι πολύ καλή.