Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow

Εχω την εντυπωση οτι βιαζονται να βγαλουν τον Atom οχι ως σειρα αλλα απλα να εμφανιστει για να προλαβουν τον AntMan της Μαρβελ.

Στο κομικ βεβαια ηταν πολυ απλουστερο το κοστουμι και οχι exosuit.

Ο Ray Palmer βελτιώνει εδώ και καιρό τη στολή του Atom στο Arrow, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή γι' αυτόν να φορέσει όντως το κοστούμι του σούπερ-ήρωα της DC.
Το CW και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν την πρώτη εικόνα του Ray (Brandon Routh) στην Atom στολή, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Για την ώρα το κοστούμι του Ray είναι μια πανοπλία - που προς το παρόν δεν τον αφήνει να αλλάξει μέγεθος όπως στα κόμιξ.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα αλλάξει στη σειρά, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Ray και η Felicity Smoak θα επισκεφτούν το "The Flash" σε αυτήν τη σεζόν,
όπου ο Ray θα λάβει βοήθεια για το κοστούμι του - το οποίο σημαίνει πως θα δούμε τον Atom με τη στολή του να συνεργάζεται με τον Flash, δεδομένου ότι το επεισόδιο έχει τίτλο "All-Star Team-Up".

Τον Ray Palmer θα τον δούμε πρώτη φορά ως Atom στο 15ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Arrow, το οποίο θα προβληθεί στο CW στις 25 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα:
http://gr.ign.com/arrow/13986/news/arrow-prote-eikona-tou-brandon-routh-sto-kostoumi

Θα έχουμε και πάλι Crossover με το Flash!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το επόμενο επεισόδιο έχει τίτλο "Canaries"
http://www.imdb.com/title/tt4006572/?ref_=ttep_ep13

.. και δείτε ποιά θα "δούμε"! :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Arrow

Πολύ καλό το 12ο επεισόδιο !
Μου φάνηκε όμως η επιστροφή του Όλιβερ λίγο βιαστική ή όχι τόσο εντυπωσιακή όσο θα περίμενα .

Αυτό με το
Λανς , μου έκανε εντύπωση .Ενώ στην αρχή χρησιμοποίησαν κάποιον μετατροπέα για την φωνή της Λόρελ (για να μην την καταλάβει ο Λανς), στη συνέχεια εμφανίστηκε η Λόρελ χωρίς τον μετατροπέα και δεν την κατάλαβε από τη φωνή της .
Σε αυτό το επεισόδιο κατάλαβε αμέσως τον
Ρόι .

Μου φάνηκε όμως η επιστροφή του Όλιβερ λίγο βιαστική ή όχι τόσο εντυπωσιακή όσο θα περίμενα .

όντως υπερβολικά βιαστική... σιγά ρε παιδιά... ούτε ο Λάζαρος τόσο γρήγορα...

Και κάνει κάτι απίστευτα πράγματα με το τόξο..
Το τελευταίο του με κούφανε πάλι! :p

Για την ώρα το κοστούμι του Ray είναι μια πανοπλία - που προς το παρόν δεν τον αφήνει να αλλάξει μέγεθος όπως στα κόμιξ.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα αλλάξει στη σειρά, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Ray και η Felicity Smoak θα επισκεφτούν το "The Flash" σε αυτήν τη σεζόν,
όπου ο Ray θα λάβει βοήθεια για το κοστούμι του - το οποίο σημαίνει πως θα δούμε τον Atom με τη στολή του να συνεργάζεται με τον Flash, δεδομένου ότι το επεισόδιο έχει τίτλο "All-Star Team-Up".

Τον Ray Palmer θα τον δούμε πρώτη φορά ως Atom στο 15ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Arrow, το οποίο θα προβληθεί στο CW στις 25 Φεβρουαρίου.[/I]

Εννοειται οτι θα αλλαξει....

Η κοντη του εφτιαξε στο τελος αυτο που χρειαζοταν και θα βαλει στην στολη του για να πετυχαινει τις σμικρυνσεις.

8sr4.jpg

Οι φαν το θέλουν, και οι παραγωγοί άρχισαν να το σκέφτονται.. :cool:

Μήπως βάλουν και τον Green Lantern στην σειρά με τον John Diggle!

‛Arrow’: Diggle Actor Confirms ‛Green Lantern’ Talks Happening
http://screenrant.com/arrow-diggle-green-lantern-john-stewart/

Ο Green Lantern μας εχει τελειωσει και χρειαζεται αλλαγη πορειας - αν και εμενα μου αρεσε η ταινια εκτος ισως του πρωταγωνιστη της ... - αλλα η ενεργοποιηση του Diggle δεν ξερω αν θα βοηθησει. Δεν τρελλαινομαι για ματσο σφιχτη ως Πρασινο Φαναρι.

Αν και ο χαρακτηρας του Τζορνταν μας εχει τελειωσει και οντως σκεφτοντουσαν ηδη εναν απο τα επομενα Πρασινα Φαναρια της Γης για την συνεχεια....

Εμένα μου φάνηκαν βιαστικές οι εξελίξεις στο 13ο επεισόδιο .
Η φάση με την Θία ήθελε περισσότερο χρόνο .
Ξαφνικά όλοι περνάνε μια βόλτα από το υπόγειο του κλαμπ .

Η μισοι κατοικοι της πολης εχουν γινει σουπερ ηρωες πλεον!!!

Το κορυφαιο βεβαια ολης της σειρας ειναι η επιβιωση του ARROW μετα το αγριο σοδομισμα-σουβλισμα απο διμετρη χαντζάρα και αμεσως μετα η πτωση του απο ΚΑΚΟ γκρεμο υψους 200 μετρων οπου επρεπε να εχει πολτοποιηθει αλλα το θηριο βγηκε μεσα στη πουδρα !!!

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !

Ας μη μιλησουμε για το "Καναρινι" που θα τη παρει ο ανεμος λογω νευρικης ανορεξιας και την ιδια στιγμη (με 2-3 μηνες εκπαιδευση) εχει διαλυσει το μισο υποκοσμο της Starling city !

:a0210::slapface:

Last edited by a moderator:

γενικώς νομίζω ότι έχει πάρει λάθος δρόμο η σειρά:

1. μου άρεσε για τα οικογενειακά μυστικά, το κρυφό παρελθόν των ηρώων, κλπ.
2. γίναν όλοι σουπερήρωες. Αντε και στα δικά σου Φελίσιτι!!!
3. ξέρουν πλέον όλοι τα πάντα για τους πάντες. Οι μάσκες είναι πια ένα αξεσουάρ ένδυσης και μόνο.
4. κάποτε ήταν "5 χρόνια στο νησί" (όσο έχτιζαν τον μύθο του Σλέιντ), τώρα έγινε "5 χρόνια στην κόλαση", και ξαφνικά έχουμε μάθει ότι ο Ολιβερ μόνο πιτσαδόρος δεν έκανε εκείνη την 5ετία...

πλέον ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο τον Φλας, που παραμένει στις αρχές του: χαβαλετζιδικο, πιο επιφανιακό, χαλαρωτικό, κλπ...

Εγώ βαρέθηκα τα flashback με τον μπούλη Oliver, και την ανορεξική Laurel! :p

Άντε να δούμε τίποτα σοβαρό!! :cool:

Episode 15 - "Nanda Parbat"
http://www.imdb.com/title/tt4006588/?ref_=ttep_ep15

Την επόμενη εβδομάδα!
και πάμε μετά και εδώ για 1 μήνα διακοπή..

Νομίζω ότι το 14ο ήταν το χειρότερο επεισόδιο που θα μπορούσαν να κάνουν
με επιστροφές Σλέιντ και Τόμμυ .
Κάποιες σκηνές ήταν πολύ βιαστικές , εύκολες (όπως θέλετε πέστε το) .
Δεν μου άρεσε το κούρεμα του Τόμμυ , μου φαίνεται δεν είχε καμία σχέση με το πως εμφανίστηκε στην αρχή της σειράς .

έτσι, ένα επεισόδιο που δεν προχώρησε τίποτα... μόνο ότι έγιναν οι αποκαλύψεις (Θία, Σάρα). Κατά τα άλλα, κενό...

Re: Απάντηση: Arrow

Η μισοι κατοικοι της πολης εχουν γινει σουπερ ηρωες πλεον!!!

Το κορυφαιο βεβαια ολης της σειρας ειναι η επιβιωση του ARROW μετα το αγριο σοδομισμα-σουβλισμα απο διμετρη χαντζάρα και αμεσως μετα η πτωση του απο ΚΑΚΟ γκρεμο υψους 200 μετρων οπου επρεπε να εχει πολτοποιηθει αλλα το θηριο βγηκε μεσα στη πουδρα !!!

5 μέτρα πιο κάτω έπεσε σε μια προεξοχή , σε πιάνω αδιάβαστο.

ΥΓ. Καλό θα ήταν να μην ψηφίζεις "κακή" σε όλες τις σειρές. Εκτός και αλλάξεις usermane σε avhaters.

Πάλι φιλάκια η κοντή.. (όπως λέτε εσείς.. :p)
.. ενώ κάνει πως δεν έχει ξαναδεί ημίγυμνους άνδρες! :p

Και χωρίς γυαλιά είναι ωραία! :cool:

Πολυ ωραιο το 15 με κατι που δεν το περιμενα με τιποτα...
Να δω τα μουτρα της κορης του ρας οταν μαθει οτι εκανε τετοια προταση στον ολιβερ