Artemis - Audiolab 8000s

Απάντηση: Re: Artemis - Audiolab 8000s

Χμμ, ενδιαφέρον .....

ίσως βέβαια με διενίσχυση να μην έχει πρόβλημα ...

βασική προυπόθεση είναι να μπορεί να "κάτσει" πάνω σε πολυκάναλο, δηλαδή να έχει είσοδο main in, power in, ht in ή όπως αλλιώς την ονομάζει ο κάθε κατασκευαστής και να έχει και pre out .....

επίσης ξέρει κανείς που μπορώ να ακούσω τον THULE IA 100, και σε τι τιμή παίζει ??

o hegel νομίζω ο Η200 έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά , είναι και τερατάκι ισχύος αλλά ξεφεύγει στην τιμή (περίπου 3.000 ευρώ)...

Aν θες την ευελιξία να μετατρέπεται εύκολα με πάτημα ενός κουπμιού από ολοκληρωμένος σε τελικός για να κάτσει σε AV σύστημα τότε η άριστη λύση είναι Accuphase E-213
http://www.accuphase.com/model/e-213.html

Aν βέβαια σού πέφτει λίγο ακριβός τότε πήγαινε σε Advance Acoustics.
Σίγουρη, δοκιμασμένη τίμια λύση, άφθονα ρεύματα και υπερεπάρκεια οδήγησης και σίγουρο ταίριασμα με τα Audio Spectrum. Τον έχουμε ακούσει άπειρες φορές τον συνδιασμό.

Στο λιθουανικό site ο Ι60 με αντικαταβολή έρχεται στα 693 € ....

για τον ΙΑ100 τιμή μόνο τηλεφωνικώς ...

ξέρει κανείς τι γίνεται με τελωνείο από Λιθουανία ???

Re: Απάντηση: Re: Artemis - Audiolab 8000s

Aν θες την ευελιξία να μετατρέπεται εύκολα με πάτημα ενός κουπμιού από ολοκληρωμένος σε τελικός για να κάτσει σε AV σύστημα τότε η άριστη λύση είναι Accuphase E-213
http://www.accuphase.com/model/e-213.html

Aν βέβαια σού πέφτει λίγο ακριβός τότε πήγαινε σε Advance Acoustics.
Σίγουρη, δοκιμασμένη τίμια λύση, άφθονα ρεύματα και υπερεπάρκεια οδήγησης και σίγουρο ταίριασμα με τα Audio Spectrum. Τον έχουμε ακούσει άπειρες φορές τον συνδιασμό.

Τον έχω ακούσει, δεν είναι κακός ... απλά θα ήθελα πιο μικρές διαστάσεις, και ίσως καλύτερο ήχο

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Artemis - Audiolab 8000s

Τον έχω ακούσει, δεν είναι κακός ... απλά θα ήθελα πιο μικρές διαστάσεις, και ίσως καλύτερο ήχο

να διορθώσω για να μην παρεξηγηθούμε, όταν λέω καλύτερο ήχο εννοώ διαφορετικό , μάλλον όχι τόσο δυναμικό ..

Επίσεις και ο mf -A5 και ο densen. Ο 5350 εχει σταματίσει να βγαίνει ,Υπάρχει ομως ο καινούργιος o destiny (με παθητικό και ενεργό προενισχυτή) .Πληροφοριακά υπάρχει ενας 5350 se demo κομάτι το οποίο κοστολογείτε στα 800,00euro .

Last edited:
Re: Απάντηση: Artemis - Audiolab 8000s

Επίσεις και ο mf -A5 και ο densen. Ο 5350 εχει σταματίσει να βγαίνει ,Υπάρχει ομως ο καινούργιος o destiny (με παθητικό και ενεργό προενισχυτή) .Πληροφοριακά υπάρχει ενας 5350 se demo κομάτι το οποίο κοστολογείτε στα 800,00euro .

ενδιαφέρον,

μία διευκρίνηση : πώς ακριβώς αλλάζει από ολοκληρωμάνο σε τελικό ? βγάζεις την γέφυρα και έχεις amp in και pre out ..... συνδέεις στη amp in τον av και αν θες και τελικό στη pre out. Σωστά ?

Εάν μετά θέλεις να τον ακούσεις σαν ολοκληρωμένο πρέπει να κάνεις καμιά αλλαγή ????

Εχει διακριτές εισόδους pre in- pre out χωρίς γέφυρα οταν θέλεις να τον δουλέψεις ολοκληρωμένο δεν κάνεις καμία αλαγή , αυτά γιά τον creek Οι αλλοι που λέω εχουν διακόπτη.

Νομίζω ότι τα Artemis V2 που τα έχω ενάμιση χρόνο (τα πουλάω, βλ. αγγελίες) δεν είναι και τόσο "ρευματοβόρα". Με τον Classe 2x150 έπαιζαν πολύ άνετα και έβγαζαν εύκολα εντάσεις. Καμία σχέση με τα Nautilus που έχω τώρα. Αν και υποτίθεται ότι τα Artemis είναι 91db και τα b&w 90db. Εκεί που τα Artemis έπαιζαν στο "παρά τέταρτο" τα Nautilus θέλουν "παρά πέντε". Πιστεύω ότι με ένα καλό solid state 100 watt θα κελαϊδάνε.

Τα Αρτεμις δεν είναι καθόλου ρευματοβόρα. Τα δικά μου transmission line έχουν παίξει ακόμα και με τον Rotel τελικό RB-930 2x30 watts σε ένα χώρο 42 m2 και έπαιξαν πολύ καλά σε μεγάλες εντάσεις για πολλές ώρες επί μία εβδομάδα χωρίς καθόλου να ιδρώσει ο μικρός Rotelάκος.
Επαιζαν με τον Pathos 2x50 watts μια χαρά χωρίς πρόβλημα...
Τώρα παίζουν με τον Accuphase 2x90 watts και το ποτενσιόμετρο σπάνια φτάνει στην θέση "παρά 10" και μόνο όταν παίζει πικάπ.

• 150 watts per channel minimum into 8 ohms, 1 kHz, DIN
• Exclusive Vector Linear (VL) Digital technology
• Optimum Gain Volume Circuitry
• Pure Stream Power Supply (Two separate transformers)
• All discrete output stage circuitry
• Low-impedance, thick bus plate
• Audiophile-grade capacitor
• Precision motor-driven volume control
• Tone control (Bass, Treble, Loudness On/Off)
• Pure direct mode
• Discrete phono equalizer circuitry
• 6 gold-plated audio inputs and 2 outputs
• Phono input
• Main in terminal
• High-rigidity, anti-resonant chassis and brass stabilizers
• Extruded aluminum volume (blue illuminated) and selector knobs
• Speaker A/B posts
• Gold-plated banana plug-compatible transparent speaker posts
• Headphone jack
• Heavy-duty power cord (inlet type)
• Compatible with RI Dock for the iPod
• RI (Remote Interactive) remote control

καλησπερα.

Εχω ακουσει τα δικα μου Artemis με Thule προενισχυτη (PR350 ) και τελικο ψηφιακο χειροποιητο. καλωδιο VDH the first ultimate και cable talk ηχειων.
Μπορω να πω πως ερωτευτηκα τον ηχο, και αν δεν υπηρχαν τοσες εναλαγες στην αντιπροσωπεια της Thule θα ειχα παρει ασυζητητη τον IA350. Δεν μπορω να καταλαβω την αδιαφορια της αγορας για μια τοσο καλη εταιρια.

Απάντηση: Re: Artemis - Audiolab 8000s

κοίταζα το πρωι τον ΟΝΚΥΟ 9755, κλάση D, τι σας λέει ?????

Δεν τον έχω ακούσει. Αλλά άκουσα απο άτομο του χώρου ότι πρόκειται για τρομερό μηχάνημα πολύ γρήγορο και με μεγάλη ικανότητα οδήγησης.
Το γεγονός ότι αυτός που μού το είπε εμπορεύεται μεν μηχανήματα hi-fi αλλά όχι Onkyo οπωσδήποτε είναι κάτι που βαρύνει ακόμα περισσότερο την άποψή του.
Επίσης το ότι το μηχάνημα είναι Made In Japan και όχι κίνα ταϊβάν σκατά... Κάτι λέει...

Last edited: