Άρτια συσκευασία iPhone

kostis

AVClub Enthusiast
26 January 2007
913
Κόρινθος
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο iPhone 4s 8GB. Επειδή πάει πολύ καιρός από τότε που αγόρασα προιόν της Apple (iPod Classic 80GB το 2007), δε θυμάμαι πως πρέπει να είναι η συσκευασία του τη στιγμή της αγοράς.
Με διαφανή ζελατίνα και αυτοκόλλητο; Χωρίς ζελατίνα, αλλά με αυτοκόλλητο; Το ανάποδο;

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για να μη με κοροιδέψουν, πουλώντας μου ανηγμένο iPhone;

To κουτί είναι κλειστο με ζελατίνα. Το τηλέφωνο έχει μπρος και πίσω σκληρή ζελατίνα.

Έχω δει, σε απίστευτη συσκευασία, ζελατίνες - αυτοκόλλητα, ακόμα και τιμή πάνω $1200 σε iPad και όταν το ανοίξαμε πεθάναμε από τα γέλια!
Πλαστικό περίβλημα, 6 παραλληλόγραμμα βαρίδια στο εσωτερικό και το κορυφαίο, όταν πατούσες το "Power" άναβε στο μέσο της οθόνης, μία ιδιοκατασκευή με το λογότυπο (μήλο) και το μήνυμα
"battery low" :2thumb22sup:
Για την ιστορία "αγοράστηκε" απο φίλο στην τιμή των 60 euro….

Επίσης κυκλοφορά "μαιμού" (κινέζος) iphone 4S, σε γνήσια συσκευασία. Το τηλέφωνο είναι λειτουργίσιμο απλά δεν είναι iphone.. Τιμή… όσο τον πιάσεις, περίπου 50euro

Εννοείται βέβαια ότι όλα αυτά κυκλοφορούν σε πλανόδιους και όχι σε μαγαζια, για να μην παρεξηγηθούμε

Last edited:
To κουτί είναι κλειστο με ζελατίνα. Το τηλέφωνο έχει μπρος και πίσω σκληρή ζελατίνα.

Έχει κάποιο ενδεικτικό αυτοκόλλητο η εξωτερική ζελατίνα; Ή θα μπορούσε να την έχει περάσει ο οποιοσδήποτε;

Πηγαινε σε καποιο σοβαρο μαγαζι και μην αγχώνεσαι με ζελατίνες και αυτοκολλητα....

Πηγαινε σε καποιο σοβαρο μαγαζι και μην αγχώνεσαι με ζελατίνες και αυτοκολλητα....

Ο φίλος προφανώς ετοιμάζεται για κασκαντερικίλι...

Ξεκίνησα το νήμα γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω από το you.gr, που δίνει τα iPhone σε 36 άτοκες δόσεις με χρέωση της πιστωτικής και σε τιμές αρκετά χαμηλότερα από το iStorm. Για να γίνουν οι άτοκες πρέπει η πιστωτική να περαστεί κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας και έτσι αρχίζει η χρέωση. Έτσι κατά την παραλαβή μετά από κάποιες μέρες από το κατάστημα, έχεις ήδη χρεώσει την πιστωτική και έτσι αν υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευασία δεν έχει νόημα να σηκωθείς να φύγεις και να μην το πάρεις. Γι' αυτό ρωτάω. Είμαι και επαρχεία και το you είναι μια καλή λύση για μένα.

Το you ειναι της Quest και εχει τις κλασικες / standard τιμές σε όλα τα προιόντα Apple.

Κατα τα αλλα, ειναι αξιοπιστο μαγαζι και δεν θα εχεις θεμα.

Δεν θελω να σε απογοητευσω ουτε να σε επηρεασω, θα σου πω απλα τη γνωμη μου η οποια ειναι πως τα 8GB ειναι πολυ λιγα και ισως να κοιταγες τα 16, δεν εχω τσεκαρει τιμες βεβαια και ισως να μη σε παιρνουν τα οικονομικα σου αλλα η εμπειρια μου λεει οτι τα 8GB που μετα την εγκατασταση του λειτουργικου γινονται λιγοτερα απο 7 δεν φτανουν ουτε για ζητω. Απο την αλλη ειναι τι χρηση κανει ο καθενας, εσυ ξερεις εσυ αποφασιζεις.
Οσο για το θεμα που ανυχησεις, don't. To you ειναι αξιοπιστο.

Δεν έχει νόημα να ανησυχείς που αγοράζεις από το you. Όπως γράφτηκε, είναι η info-quest από πίσω. Αν αγόραζες από καμιά αγγελία το συζητάγαμε.

και γω πριν φυγω απο ελλαδα το Μαρτη 16αρι ειχα κ μου ηταν υπεραρκετο.... Με το που περασα τον Ατλαντικο σιγα σιγα εφτασα στα 64gb και λιγα μου ειναι παλι χαχαχαχαααα

Συγχωρέστε με αν σας ζαλίζω, αλλά με προβλημάτισε η μικρή χωρητικότητα του 4s και κοιτάω ταυτόχρονα και για το 5c.

Βλέπω τις τιμές στο skroutz και ξεκινούν από τα 500 ευρώ, τη στιγμή που οι επίσημες τιμές της ελληνικής αντιπροσωπείας ξεκινούν από τα 640 περίπου. Τί παίζει με τα μαγαζιά αυτά; Μιλούν απ' ότι παρατηρώ για εκδόσεις τηλεφώνων EU.

1. Τί διαφορές έχουν από τα ελληνικά;
2. Θα υπάρχει πρόβλημα στη χρήση τους;
3. Εννοώ με γλώσσα (ελληνικά;;) ή οτιδήποτε άλλο;
4. Εσείς έχετε ψωνίσει από αυτά;

Εγω πριν τις γιορτές πήρα ενα 5c για δώρο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά, προχώρα άφοβα.

Στην ουσια προκειται για κινητα παραεισαγωγης απο χωρες της ΕΕ. Αν το κινητο ειναι απο Ηνωμενο Βασιλειο (δηλαδη με αλλη πριζα) σου δινουν ανταπτορακι.
Το + στα κινητα αυτα δεν ειναι μονο η τιμη αλλα και το γεγονος οτι η εγγυηση καλυπτεται απο την InfoQuest η οποια ειναι πολυ πιο αξιοπιστη απο τον Γερμανο και την Arvato που ειναι υπευθυνες για τους 3 παροχους μας.
Προχωρα αφοβα.