Ας Κοροϊδέψουμε Λίγο Τους iPhon-άδες,Είπε η Samsung.....

Χμμμ... Θα βγάλει καμμία τηλεόραση με IPS από την LG, λόγου αντίθεσης 500:1 και όσοι την πάρουν θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πως είναι καλύτερη από KURO... :p :flipout:

Απάντηση: Re: Ας Κοροϊδέψουμε Λίγο Τους iPhon-άδες,Είπε η Samsung.....

Χα! :p Αν την βγάλει η apple θα έχει καλύτερο όντως μαυρο από την Kuro! :p

Σοβαρα πάντως, το δυνατό τους σημείο φαντάζομαι θα είναι το interface και integration με internet, IOS devices etc..

Απάντηση: Re: Ας Κοροϊδέψουμε Λίγο Τους iPhon-άδες,Είπε η Samsung.....

Χμμμ... Θα βγάλει καμμία τηλεόραση με IPS από την LG, λόγου αντίθεσης 500:1 και όσοι την πάρουν θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πως είναι καλύτερη από KURO... :p :flipout:

Αν έχει καλό μενού! :award:

Καλησπέρα κι από μένα...
να μιλήσω κι εγώ λίγο που άνοιξα το θέμα...λοιπόν αυτή η διαφήμιση δείχνει ότι ο πόλεμος μεταξύ Apple και Samsung καλά κρατεί...να κάνεις τέτοια διαφημιστική καμπάνια "κοροϊδεύοντας" χαλαρά τον ανταγωνιστή σου (με χιούμορ δε λέω..) εμένα μου κάνει κάπως....παρότι το θεώρησα προκλητικό,ομολογώ ότι γέλασα....

Re: Απάντηση: Ας Κοροϊδέψουμε Λίγο Τους iPhon-άδες,Είπε η Samsung.....

Καλησπέρα κι από μένα...
να μιλήσω κι εγώ λίγο που άνοιξα το θέμα...λοιπόν αυτή η διαφήμιση δείχνει ότι ο πόλεμος μεταξύ Apple και Samsung καλά κρατεί...να κάνεις τέτοια διαφημιστική καμπάνια "κοροϊδεύοντας" χαλαρά τον ανταγωνιστή σου (με χιούμορ δε λέω..) εμένα μου κάνει κάπως....παρότι το θεώρησα προκλητικό,ομολογώ ότι γέλασα....

Αυτη η πρακτικη διαφημισης -δηλαδη της αρνητικης και χιουμοριστικης προβολης του αντιπαλου σου -ειναι σχεδον νομος στην Αμερικη. Αρα πρακτικα δεν σημαινει απολυτως τιποτα παρα μονο οτι οι διαφημιστες ακολουθησαν την πεπατημενη(για την αμερικανικη αγορα).