ας μιλησουμε γιά rack

Νομίζω οτι πολλοί απο εμάς πιστευουν οτι
αντικραδασμικά βάσεις επιπλα κλπ και ολα αυτά τα παιχνίδια που κυκλοφορούν έχουν αποτέλεσμα καλό ή κακό στον ηχο και οτι και αυτά ολα ακούγονται
Το κουφούς
Το εγραψα για οσους δεν έχουν διάθεση για συζήτηση αλλά απαντούν με ενα εγωιστικό εγώ και μπλά μπλά περί μούρης .ΧΑΛΙ ΕΝΔ κλπ κλπ

Το να προκαλώ το κάνω ηθελημένα

Δεκτή η πρόκληση, αλλά θα πρέπει να βρεις δύο ίδιες συσκευές (η μια στο ρακ και η άλλη στο άνορακ, στο πάτωμα ή σε ένα κασπώ γλάστρας και ένα μαξιλαράκι που μπορώ να φέρω, ή έστω σε μια καρέκλα του σπιτιού), ή κουρτίνα μπροστά σου και μετακίνηση της ίδιας συσκευής από το ρακ στο κασπώ και τανάπαλιν. Στείλε πμ με τηλ. να το κανονίσουμε.

Εννοείται πως θα ακούς εσύ, εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι κουφός. Άσε το εγώ μου δηλαδής, αυτό είναι εντελώς θεόκουφο...

Δεκτή η πρόκληση, αλλά θα πρέπει να βρεις δύο ίδιες συσκευές (η μια στο ρακ και η άλλη στο άνορακ, στο πάτωμα ή σε ένα κασπώ γλάστρας και ένα μαξιλαράκι που μπορώ να φέρω, ή έστω σε μια καρέκλα του σπιτιού), ή κουρτίνα μπροστά σου και μετακίνηση της ίδιας συσκευής από το ρακ στο κασπώ και τανάπαλιν. Στείλε πμ με τηλ. να το κανονίσουμε.

Εννοείται πως θα ακούς εσύ, εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι κουφός. Άσε το εγώ μου δηλαδής, αυτό είναι εντελώς θεόκουφο...

Κωστάκη μου
Εγώ θα σου έχω δύο rack για να μεταφέρεις μόνο τον τελικό απο το ένα στο άλλο
οποια στιγμή θέλεις μανάρι μου
αρκεί να βγάλεις το γρασσο απο τα αυτιά

Μήπως κατά τη "μετακόμιση" ξεκούμπωσες όλα τα καλώδια / βύσματα και τα ξανα-κούμπωσες στο νέο rack;

Γιατί αυτό και μόνο αρκεί για να δικαιολογήσει διαφορές στον ήχο..

Ολα τα καλώδια???
Μπα δεν εχει καμμία σχέση αυτό
απλά ο τελικός ενισχυτής ηταν στο rack που άλλαξα
και τα μόνα καλώδια που ξανακουμπώθηκαν ηταν των ηχείων και των εισόδων
Εχεις δίκιο στο οτι εστω και η παραμικρή αλλάγή έστω και σε λίγο παραπάνω σφίξημο ενός καλωδίου μπορεί να φέρει ηχητικές αλλάγές
αυτά τα ξέρω..

Last edited:
Εχεις την εντύπωση οτι υπάρχει περίπτωση να σε θεωρήσω τόσο σοβαρό ωστε να σου στείλω pm?????οταν μιλάς για γλάστρες μαξιλαρια κλπ?

Last edited:
Απάντηση: Re: ας μιλησουμε γιά rack

καλώς τονα

πώς από δω??

Ειδα φως και ανεβηκα, για να σε προλαβω δεν θελω να προσβαλω ΚΑΝΕΝΑΝ το αντιθετα οι πληροφοριες που εχω αντλησει ειναι πολλες, απλως ειμαι λιγο πιο αμεσος απο τον Κο Κουγια.

Re: Απάντηση: Re: ας μιλησουμε γιά rack

Ειδα φως και ανεβηκα, για να σε προλαβω δεν θελω να προσβαλω ΚΑΝΕΝΑΝ το αντιθετα οι πληροφοριες που εχω αντλησει ειναι πολλες, απλως ειμαι λιγο πιο αμεσος απο τον Κο Κουγια.

Πάντως το προηγούμενο πόστ σου ήταν άκρως προσβλητικό για όλους
και γι αυτό πήγε άπατο...
Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιο κόσμιες εκφράσεις..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ας μιλησουμε γιά rack

Πάντως το προηγούμενο πόστ σου ήταν άκρως προσβλητικό για όλους
και γι αυτό πήγε άπατο...
Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιο κόσμιες εκφράσεις..
Ο.Κ Το παιρνω πισω η Συγνωμη ειναι Αυτονοητη.