Ascension [SyFy]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 25.0%
  • Καλή

Votes: 1 12.5%
  • Μέτρια

Votes: 4 50.0%
  • Κακή

Votes: 1 12.5%

• Total voters
    8
Re: Ascension (2014)

Λοιπόν, όντως το finale μας αφήνει πολύ στο φλου.. το περιμένα καλύτερο!

Η σειρά είχε μία ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά είχε και αρκετές τρύπες.. και πλοκή που δεν πρόλαβε να αναπτυχθεί πολύ καλά..
Από την άλλη είχε ίσως και μερικές αχρείαστες σκηνές..

Βλέποντας την τώρα συνολικά, μέτρια προς καλή θα την έλεγα, και επειδή είμαι καλός ψηφίζω καλή! :cool:

Τελικά φαίνεται πως τα οπίσθια θεωρούνται πιο "light" από το στήθος! :cool:

* Περιμένω κάποια στιγμή και το σχόλιο του Yperion..
εκτός και αποφάσισε να την αφήσει στην άκρη! :cool:

Απάντηση: Ascension (2014)

Από τις χειρότερες σειρές που έχω δει, ήταν τελικά η σειρά .
Το τρίτο είχε περισσότερη δράση και εξελίξεις, χωρίς όμως συνοχή .

Σε κάθε επεισόδιο βλέπαμε τα ποπό της Tricia Helfer .
Δηλαδή σε αυτό πόνταραν για να πάει καλά η σειρά .

Παρότι αυτοί που ήταν στο σκάφος νόμιζαν ότι ήταν στο διάστημα , δεν είχαμε το παραμικρό που να αναφερόταν σε αυτό .
Περισσότερο έμοιαζαν να είναι σε κρουαζιερόπλοιο και να κάνουν κρουαζιέρα .

Προσωπικά μου άρεσε!!

Έχετε διαβάσει πουθενά αν θα βγάλουν και 2η season?

(Sent from Moto X 2nd)

Πάντως το TV.com και το Trakt που είχα μπει πριν από κάνα 15μερο το είχαν σαν canceled

Το Ascension δεν επιστρέφει στο SyFy ως σειρά

H σειρά δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του Battlestar Galactica.
ΑΠΟ Gerakou Yiota

Αν περιμένατε κάποιου είδους απάντηση στο cliffhanger του Ascension, δεν έχουμε καλά νέα για εσάς. Το SyFy αποφάσισε ότι δεν προχωρήσει με την σειρά.
"Ήμασταν πολύ χαρούμενοι με το Ascension ως event series, αλλά με τόσο μεγάλο κόστος ανάπτυξης αποφασίσαμε να μην το συνεχίσουμε ως ολοκληρωμένη σειρά",
είπαν στελέχη του SyFy σε δήλωση τους στο Deadline.

To Ascension, διαφημίστηκε ως space opera και κατάφερε να χτυπήσει τους 1.8 εκατομμύρια θεατές. Το κανάλι ήλπιζε να το κάνει από μίνι σειρά,
ολοκληρωμένη όπως με το Battlestar Galactica.
Εμπνευσμένο από το πραγματικό Project Orion, η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα διαστημόπλοιο που υποτίθεται θα σιγούρευε την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Μετά την αποκάλυψη ενός φόνου, η αποστολή μπαίνει σε κίνδυνο.

Το Ascension θα μπορούσε να συνεχίσει ως μίνι σειρά, αλλά ο ηθοποιός Gil Bellows, που υποδύοταν τον Harris Enzmann, έκανε tweet την απογοήτευση τους ζητώντας βοήθεια για την σωτήρια της σειράς σε άλλο κανάλι.
Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον κόπηκε τελείως. Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχουν νέα για το αν η σειρά είναι όντως διαθέσιμη για αγορά από νέο κανάλι.

http://gr.ign.com/ascension/15014/news/to-ascension-den-epistrephei-sto-syfy-os-seira

Τέλος και "επίσημα".. εκτός και το δώσει αλλού το SySy..

Σχετικά καλή σειρά, ο πρωταγωνιστής κάτι μου θύμιζε με την χαρακτηριστική του φάτσα (τελικά έπαιζε στο Τελευταία Έξοδος)
θα είχε πολύ πλάκα να μαθα'ιναμε τι θα γινόταν όταν και θα έφτανε η ώρα της "προσγείωσης'...
Ελπίζω να συνεχιστεί αλλού (όχι γιατί ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά γιατί έχω μόνο 4 σειρές που βλέπω τώρα και κάπως πρέπει να γεμίσω το χρόνο)