Ασχετος από ήχο

φιλε warewolf73 τελικα ο denon με τα ηχεια του πολυ καλυτερος απο τον pioneer με τα yamaha.Απλα στα media ειναι τελευταιο κομματι και το εχουν σε ενα μερος που εχουν τα συστηματα και οταν καποιος πελατης θελει να ακουσει σε αυτο τον κλειστο χωρο στο βαζουν οι ιδιοι και ακους.Υπαρχει προβλημα που ειναι στημενος η πρεπει να παρω καινουριο εχουν καποιο θεμα αν εχουν παιξει οι ενισχυτες;μπορει να ρωταω βλακεια αλλα δεν ξερω

Συνηθιζεται, οταν αγοραζουμε κατι απο βιτρινα να εχουμε καλυτερη τιμη. Υποθετω για αυτο και ανεφερες στην αρχη 350 ευρω αν θυμαμαι, γιατι στο σκρουτζ τον βρισκω απο 449 ευρω. Αρα υποθετω οτι τον αγοραζεις με εκπτωση.

Οσον αφορα το τι πρεπει να προσεξεις, τι να σου πω. ? Αν δεν φαινεται να εχει καποιο εξωτερικο προβλημα (γρατζουνιες κλπ) και ολα παιζουν και ακουγονται καλα, προφανως πρεπει να ζυγισεις την οποια εκπτωση με το οτι παιρνεις ενα ελαφρως μεταχειρισμενο απο το show room τους.
Θεμα του να εχουν παιξει, οχι δεν υπαρχει, ετσι κι αλλιως και εσυ χρηση θα τον κανεις σπιτι και θα θεωρειται μεταχειρισμενος υστερα απο λιγο καιρο. Εσυ αποφασιζεις επανω σε αυτο το θεμα, ειναι καθαρα προσωπικο.
Φυσικα δεν ξερω κι αν ειναι καποιο νεο μοντελο, ή τα εχουν στο show room και παιζουν παρα πολυ καιρο.

Αν ο ηχος τους οσον αφορα την τιμη, σε ικανοποιει. παρτα. Αν πιστευεις οτι δεν σε καλυπτουν, συνεχιζεις την αναζητηση.
-bye-

Δεν εχω καποιο θεμα τα παιδια ειναι γνωστοι μου και φιλοι μερικοι.Τα ανοιγουνε για επιδειξη.Τον εψαξα.396 τον εχουν τιμη και η εκπτωση θα γινοταν και σε σφραγισμενο γιατι το κοιταξανε απο αλλο καταστημα να το βρουνε αν υπαρχει και πηρανε τηλεφωνα μπροστα μου και στον pioneer με τα yamaha μου κανανε μια μικρη εκπτωσουλα αλλα τα yamaha δεν μου αρεσαν.Μου προτεινε και ενα vsx422 με onkyo ONKYO SKS-HT528.Aυτα τι λενε;τιμη θα μου πουνε απο δευτερα

Δυστυχως δεν εχω αποψη. Θα σου πω ομως τον Νο 1 κανονα στον ηχο (και οχι μονο)
Προσπαθησε να ακουσεις αυτο που θα αγορασεις. Οτι κι αν λεει ο καθενας, ειναι απλα ενας μπουσουλας.
Το θεμα ειναι να ικανοποιει εσενα ο ηχος.