ασχετος-help

jim_markou

Senior Member
8 October 2009
462
γεια σας παιδια οπως λεει κ ο τιτλος δεν κατεχω κ πολλα με το αντικειμενο οποτε συγχωρεστε μου οποια βλακεια!σκεφτομαι να αγορασω εξοπλισμο με σκοπο να βλεπω ποδοσφαιρο(ιταλια-αγγλια-ισπανια) κ ελλαδα αν αυτο γινεται.ομως μπερδευτικα αρκετα γιατι υπαρχουν απειροι δεκτες κ πιατα.μπορει καποιος να βοηθησει?υπαρχει η λυση να φωναξω καποιον κ να βαλει αυτος εξοπλισμο κ το βρω ετοιμο.το μονο που φοβαμαι ειναι οτι μπορει με τα λεφτα που θα μου δωσει αυτος τον εξοπλισμο να παιρνω κατι πολυ ποιοτικοτερο!

Φίλε μου αυτά δύσκολα θα τα βρεις ελευθερα.
Θα πρέπει να γίνει συνδρομητής σε καποιο πακέτο.
Ανάλογα το πακέτο θα διαλέξεις και τον εξοπλισμό.

ναι αυτο μου ειπε κ το παιδι που μπορει να μου τα εγκατασησει ολα.κατι για 10-15 ευρω το μηνα μου ειπε....τοσο ειναι χοντρικα οι συνδρομες η πιο πολλα?

Το nova ξέρεις ότι είναι πολύ πιο ακριβό απο αυτά τα χρήματα.
Υπάρχει και το αλβανικό Tring που δείχνει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι περίπου στα χρήματα που λες.

δε μιλαω για νοβα!καποιος μου ειπε οτι με μια μικρη σχετικα συνδρομη μπορω να βλεπω ξενα πρωταθληματα.....ισως κ μεσω νετ δε ξερω.οταν μαθω περισσοτερα θα επανελθω

δε μιλαω για νοβα!καποιος μου ειπε οτι με μια μικρη σχετικα συνδρομη μπορω να βλεπω ξενα πρωταθληματα.....ισως κ μεσω νετ δε ξερω.οταν μαθω περισσοτερα θα επανελθω

Μάλλον κάπου αλλού πηγαίνει το θέμα και δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί σε αυτό εδω το φόρουμ...

Φιλε μου νομιμοι τρόποι για να βλέπεις με 15 ευρω, πλην του tring (αλβανικό) κοντά στα 20 , δεν υπάρχουν.

Απάντηση: Re: ασχετος-help

Ο μόνος νόμιμος τρόπος για να τα δεις όλα αυτά είναι το αλβανικό Tring,του οποίου η ετήσια συνδρομή είναι γύρω 160 με 180 ευρώ(άν δεν κάνω λάθος)
Άν μιλάς για μέσω νετ ,παράνομα,καλύτερα να μην συνεχίσεις το θέμα.