Άσχετος-Ποιά 32'' να πάρω?

ναι αλλά με χρήση πιστωτικής δεν έχεις επιτόκιο 18%??Δηλαδή θα τραβήξουν τα 900 πχ απο την πιστωτική,αλλά μετά για κάθε μήνα που θα πληρώνω την πιστωτική δεν θα έχω +επιτόκιο από την τράπεζα??

Εάν αγοράσεις με άτοκες, όχι. Ο άλλος τρόπος αγοράς που προτιμάς, να είσαι σίγουρος ότι έχει τόκους, είτε φανερούς (με ονομαστικό επιτόκιο) είτε "κρυφούς", δηλαδή με αυξημένη τιμή σε σχέση με μετρητοίς. Νομίζω ότι η πρόταση που σου έγινε για πιστωτική με όριο ακριβώς την αγορά σου σε διασφαλίζει.

ναι αλλά με χρήση πιστωτικής δεν έχεις επιτόκιο 18%??Δηλαδή θα τραβήξουν τα 900 πχ απο την πιστωτική,αλλά μετά για κάθε μήνα που θα πληρώνω την πιστωτική δεν θα έχω +επιτόκιο από την τράπεζα??

Απαραίτητη προϋπόθεση, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, είναι να είναι άτοκες οι δόσεις στην κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα θα σου έρχεται μόνο το ποσό της μηνιαίας δόσης, που αν το πληρώνεις στην ώρα του (ημερομηνία λήξης της δόσης αναφέρεται πάντα ΔΕΝ επιβαρύνεται με κανέναν τόκο. Να ξέρεις ότι τα προγράμματα χωρίς κάρτα είναι ουσιαστικά καταναλωτικά δάνεια που παίρνεις από συμβεβλημένη τράπεζα με το κατάστημα. Οι δε τόκοι που θα σε επιβαρύνουν είναι σχεδόν παράλογοι (10-16%. Ζήτα να διαβάσεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τους όρους των δόσεων, να γνωρίζεις τι πληρώνεις. Μη σε ξεγελά η χαμηλή μηνιαία δόση. Για μένα, πάρε την καλύτερη δυνατή τηλεόραση χωρίς τόκους. Αυτή που θα πάρεις έτσι όπως σκέφτεσαι σε δύο χρόναι που θα την αποπληρώσεις θα σου κοστίσει αντί για 800 ευρώ 240 με 300 ευρώ περισσότερο. Δεν είναι κρίμα;

Σχετικά με το μοντέλο που ψάχνεις, τα παιδιά εδώ σου έχουν κάνει τις καλύτερες προτάσεις. Οι LG είναι συνολικά καλές (σχέση ποιότητας-τιμής), πολλά έξτρα που σε άλλες εταιρίες τα πληρώνεις ακριβότερα, η SONY έχει το όνομα και ενίοτε τη χάρη (προσοχή στο μοντέλο δηλαδή) η PHILIPS υπέροχα χρώματα (δε σημαίνει υποχρεωτικά και την καλύτερη οθόνη) και η SAMSUNG πολύ καλή τεχνολογία. Εκπτώσεις είναι, θα χαρείς να πάρεις μία τηλεόραση που στην αρχή του μήνα έκανε 800 και εσύ στο τέλος την ίδια θα την πάρεις 600 και τα ρέστα, δικά σου!