Άσχετος. Ψάχνω δέκτη

konandrio

Established Member
23 March 2008
255
Τι ειναι καλο στα 100-150 ευρω, θα μπει και nova. To μεσο προβολης ειναι HD, τι ειναι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, προτεινετε και κανα μαγαζι για πιατο, lnb και οτι αλλο θα χρειαστω.

αν δεν κάνω λάθος στις αγγελίες κάποιος πουλάει Az-box premium για 220
για ρίξε μια ματιά και δεν θα χάσεις
(δεν λέω παραπάνω γιατί είμαι και λίγο προκατειλλημένος ως κάτοχος az-box....)

[edit] σου έστειλα πμ που να δείς την αγγελία

Last edited:
Καλησπέρα. Εγώ θα πρότεινα τον VENEX, ο οποίος είναι και COMBO (λαμβάνει και τα φηφιακά κανάλια δηλαδή) και αν δεν απατώμαι, η τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 170 ευρώ. Δεν τον έχω δει, οπότε δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη, αλλά έχω ακούσει καλές κριτικές από φίλους του forum, οι οποίοι προφανώς θα τον έχουν τεστάρει και γνωρίζουν καλύτερα.

Όλοι οι νέοι συνδρομητές είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν και το δέκτη της NOVA.

εκτός και αν βρείς παλιότερη κάρτα απο γνωστό σου που έχει διακόψει την συνδρομή και την ενεργοποιήσεις πάλι...

Την οποία θα πρέπει να την ενεργοποιήσει στο όνομα που ήταν .....

Παιδια η καρτα δεν θα ειναι καινουρια.
Πειτε μου ενα καλο HD σε καλη τιμη που να συνεργαζετε με τις παλιες καρτες της nova.

Re: Απάντηση: Άσχετος. Ψάχνω δέκτη

Καλησπέρα. Εγώ θα πρότεινα τον VENEX, ο οποίος είναι και COMBO (λαμβάνει και τα φηφιακά κανάλια δηλαδή) και αν δεν απατώμαι, η τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 170 ευρώ. Δεν τον έχω δει, οπότε δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη, αλλά έχω ακούσει καλές κριτικές από φίλους του forum, οι οποίοι προφανώς θα τον έχουν τεστάρει και γνωρίζουν καλύτερα.

Δεν ξερω για τον 3602 παντως και ο 3329 και ο 5119 (τους ειχα και τους δυο στο παρελθον) ειχαν προβληματα...ο πρωτος με την αποκριση στο τηλεκοντρολ και ο δευτερος με το aspect ratio...

Aν ισχυει η χωρητικοτητα καναλιων --> 2000 μην τον σκεφτεσαι καθολου.

Επειδη ο δεκτης θα ειναι διπλα σε router μηπως πρεπει να στραφω σε τιποτα αλλο για πονηρες δουλειες;

Απάντηση: Re: Άσχετος. Ψάχνω δέκτη

Επειδη ο δεκτης θα ειναι διπλα σε router μηπως πρεπει να στραφω σε τιποτα αλλο για πονηρες δουλειες;
Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Ας μη δοθεί συνέχεια.

Επειδή και εγώ ψάχνομαι για δέκτη (αλλά θέλω combo) πέτυχα μια προσφορά από ebay για τον Technomate TM 6800 HD στα 170 ευρώ μαζί με ταχυδρομικά. Αξίζει ?