Ασχετος ζηταει βοηθεια για (media player)

Status
Not open for further replies.

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Καλημερα σας

Θα ηθελα να σας πω τι ζηταω για να μου πειτε οι γνωστες ποια συσκευη καλυπτει τισ απαιτησεις μου.
Θέλω μια συσκευή που να έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει avi με ελληνικους υποτιτλους για τα βλεπω στην tv. Επειδη εχω ενισχυτη αραια και που βλέπω και dvd για να ακουω πολυκαναλο ηχο.

Θελω λοιπον μια συσκευη που να της μεταφερω με usb (stick κατα προτιμηση μα αν θελει απαραιτητως και σκληρο δεν χαθηκε ο κοσμος) αρχεια avi,mkv και vobκαι αρχεια ελληνικων υποτιτλων για τα avi αρχεια (να εμφανιζει στα avi ελληνικους υποτιτλους). Θελω να εχει οπτικη εξοδο για συνδεση με τον ενισχυτη για να εχω dts ηχο, δεν με ενδιαφερει να συνδεεται στο ιντερνετ.

Συγγνωμη αν εγραψα πολλα, φταιει το μεγεθος της ασχετοσυνης μου!!!

Θα εκτιμουσα αφανταστα να με διαφωτισετε λεγοντας μου ποιες συσκευες με καλυπτουν

Γιωργος

Last edited by a moderator:
Ένα πολύ σημαντικό κριτήριο όμως που θα πρέπει να πεις είναι και τα χρήματα που είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις. Υπάρχουν μηχανήματα σε πολύ διαφορετικές τιμές, από πολύ λίγα έως πάρα πολλά και πολλές φορές οι δυνατότητες είναι ανάλογες τους κόστους.
Ανεξαρτήτως αυτού, εγώ θα σου πρότεινα το PopcornHour A110 που αγόρασα και εγώ πριν από λίγο καιρό. Μπορείς να βρεις τις δυνατότητές του στο internet για να μην τις αντιγράφω εδώ. Παίζει κυριολεκτικά τα πάντα απ'όσα βρίσκεις στο internet, κάνει downmix τον ήχο DTS (δεν έχω αντίστοιχο ενισχυτή) και βγάζει εξαιρετική εικόνα. Τις δικτυακές δυνατότητες μην τις σνομπάρεις, προσθέτουν πάρα πολλά στο μηχάνημα. Αξίζει βέβαια κάτι παραπάνω (στα 250 ευρώ περίπου) αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει. Προσωπικά το επέλεξα γιατί το είδα "εν δράσει" σε κάποιους γνωστούς μου και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Ψάχνοντας επίσης στο internet βρήκα ότι στα διάφορα φόρουμ αναφέρονταν τα λιγότερα προβλήματα.

Στο ποσό που σου αναφέρω, το προτείνω ανεπιφύλακτα...

Ο πιο φθηνος player ειναι το Western Digital TV HD Media Player(99ε) αλλα εχει ενα προβληματακι με τους υποτιτλους,ο δευτερος σε σειρα ειναι το EGreat EG-M34A(160ε) που απ οτι φαινεται δεν αντιμετωπιζει καποιο προβλημα.Τριτος σε σειρα το popcorn a110(250ε)κορυφαιο και υποστηριξη dts αλλα αφου εχεις av δεν σε ενδιαφερει και πολυ .Διαβασε τα αντιστοιχα thrend για να παρεις πληροφοριες.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.

Η αληθεια ειναι πως δεν θα ηθελα να υπερβω τα 200 ευρω μα δεν θελω να ρισκαρω προβλημα με τους υποτιτλους (γι αυτο αποθαρρυνομαι να ρισκαρω την αγορα του WD λαμβανοντας υποψιν αυτα που αναφερει ο τελευταιος φιλος.

Μαλλον θα πρεπει να μελετησω διεξοδικοτερα την περιπτωση του EGreat EG-M34A.

Κααι παλι σας ευχαριστω πολυ!
Γιωρργος

Θα σου προτεινα το egreat m34a ανεπιφυλακτα! Κριμα που εχασες την προσφορα του e-shop με 129 euro!

Το πρόβλημα με τους υπότιτλους στο WD λύνεται πολύ εύκολα με κάποια προγραμματάκια (όπως το Txt2Vobsub που μετατρέπει τους srt se idx/sub μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα). Οπότε αυτό μην σε προβληματίζει -bye-

Last edited:
Τελικα εκλεισα το egreat m34a στην τιμη των 160 ευρω.
Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας

Status
Not open for further replies.