Ασχημα Μαντατα

Ένας ακόμη μεγάλος Έλληνας έφυγε. Καλό ταξίδι Ευγένιε της παιδικής μας ψυχής...

Τα παιδικα μου χρονια ηταν γεματα με αυτον τον μεγαλο καλλιτεχνη. Θα φροντισω να γεμισω το ιδιο και τα παιδικα χρονια των παιδιων μου.

Re: Εφυγε ο Ευγένιος Σπαθάρης

Η φωνη του εχει ταυτιστει με του Καραγκιοζη... δεν ξερω αν θα υπαρξει και ποτε συνεχιστης του και που θα καταφερει να μας κανει να ταυτισουμε ξανα την φωνη του με τον ηρωα του θεατρου σκιων.

Καλο ταξιδι και σε ευχαριστουμε που μας μεγαλωσες με τον τροπο που μονο εσυ ηξερες.Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε,μεγαλε λαικε καλλιτεχνη.

Τα παιδικα μου χρονια ηταν γεματα με αυτον τον μεγαλο καλλιτεχνη. Θα φροντισω να γεμισω το ιδιο και τα παιδικα χρονια των παιδιων μου.
Και γω το ίδιο και ας είναι καλά ΤΑ ΝΕΑ ,που πραγματικά έπεσαν σε μια τραγική συγκυρία , είχαν προαναγγείλει την κυκλοφορία μιας καταπληκτικής σειράς πολυτελείας μάλιστα με βιβλία και DVD και που κυκλοφόρησε το Σάββατο που μας πέρασε .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Άνθρωπο που γαλούχησε γενιές και γενιές με αξίες και σεβασμό στην παράδοση .

Απάντηση: Εφυγε ο Ευγένιος Σπαθάρης

Πραγματικα μεγαλη απωλεια . Μεγαλωσα με τις παραστασεις του ειτε στην τηλεοραση ειτε στην Πλακα. Σε ευχαριστω για ολα