Ασφάλιση υγείας σε ιδιωτικό φορέα?

Re: Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας, Συμβουλές...

Για την ηλικία σου το πλεονεκτικο της εθνικής θα σου βγει κανά 30-35 ευρω το μήνα, με προσαύξηση 3-3.5% κάθε χρόνο . Έκανα μόλις τον προηγούμενο μήνα και Υπολόγιζω απο εμένα.

Για την ηλικία σου το πλεονεκτικο της εθνικής θα σου βγει κανά 30-35 ευρω το μήνα, με προσαύξηση 3-3.5% κάθε χρόνο . Έκανα μόλις τον προηγούμενο μήνα και Υπολόγιζω απο εμένα.

ρεσυ thankin το 3 με 3.5% καθε χρονο στο ειπε καποιος ή το χεις δει σε καποια αλλη εταιρια??

1. ρεσυ thankin το 3 με 3.5% καθε χρονο στο ειπε καποιος ή το χεις δει σε καποια αλλη εταιρια??
Οχι ειναι στο δικό μου. Η αναπροσαρμογή ποικίλει ανάλογα την ηλικία ποιο μικρή σε μικρές ποιο μεγάλη όσο μεγαλώνεις. Εμένα τώρα ξεκίνησε απο 3.07 % για τον επόμενο χρόνο. Κάθε χρόνο θα μεγαλώνει μέχρι μια ηλικία. Φυσικα αναπροσαρμοζονται και οι καλύψεις μαζι με τις επιβαρύνσεις.

Last edited:

Οχι ειναι στο δικό μου. Η αναπροσαρμογή ποικίλει ανάλογα την ηλικία ποιο μικρή σε μικρές ποιο μεγάλη όσο μεγαλώνεις. Εμένα τώρα ξεκίνησε απο 3.07 % για τον επόμενο χρόνο. Κάθε χρόνο θα μεγαλώνει μέχρι μια ηλικία. Φυσικα αναπροσαρμοζονται και οι καλύψεις μαζι με τις επιβαρύνσεις.

sorry ρε θηριο αλλα σε ειχα για νεουδη χιχιχιιχιιιι γιαυτο κ τα με μπερδεψες με το υψηλο ποσοστο!!! :grinning-smiley-043

Γενικοτερα παντως παιζει οπως λες αναλογα με την ηλικια που εισαι κ το προγραμμα που εχεις επιλεξει. Κ φυσικα αυτη η προσαυξηση ειναι μονο στο κομματι της νοσοκομειακης περιθαλψεις.
Εγω δηλαδη που μαι τζοβενο ( :grandpa: :flipout: ) ειναι αν θυμαμαι καλα παρα κατι 2%.....

Κάθε ασφαλιστική θα πράξει διαφορετικά στην επαναγορά
07/12/2012 - 16:55

Τη δική της πολιτική στο θέμα των ομολόγων θα ακολουθήσει κάθε ασφαλιστική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, προέκυψε ότι κάποιες εταιρείες δεν θα συμμετάσχουν στην επαναγορά, άλλες θα συμμετάσχουν με ένα ποσοστό 40-50% και άλλες επιλέγουν να δηλώσουν πλήρη συμμετοχή.

Πάντως, το ποσό των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι ασφαλιστικές φθάνει τα 800 εκατ. ευρώ, καθώς προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα σε πώληση ομολόγων.

Μετά το PSI οι ασφαλιστικές εταιρείες είχαν ομόλογα 1,2 δισ. ευρώ.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=51791&category_id=89

Συνταξιοδοτικά... Είναι πάνω απο 60 χρόνια στην Ελληνική αγορά... Εχουν ασφαλιστεί εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος... Ξέρετε κάποιον που παίρνει σύνταξη απο ιδ.ασφ.εταιρεία ?... Εγω δεν ξέρω, ούτε έχω ακούσει για κανέναν...

Σε μερικούς μήνες εγώ, ήδη έχω έρθει σε συνεννόηση με την ασφαλιστική....

Είναι συνταξιοδοτικό συμβόλαιο του 1978...

Μπράβο Αφαμ. Είσαι ο πρώτος που θα ξέρω οτι πήρε σύνταξη. Να ζεις να τους τα παίρνεις απο εδώ και πέρα :))

Ουυυ είναι και πολλά.... τι να σου λέω......αλλά από το τίποτα...ήρθαν στη κατάλληλη στιγμή...