Άσπρα δοντάκια πλήκτρων laptop

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αντικατάσταση στα άσπρα δοντάκια που συγκρατούν τα πλήκτρα στο laptop.

Βρήκα σε ένα site (επειδή ο κατασκευαστής δεν αναφέρει κάτι στο site του) και με ενημέρωσε για όλους τους τύπους με φωτογραφίες, αλλά το κόστος είναι 20 Ευρώ για κάθε πλήκτρο !!! (το δίνουν μαζί με το κάθε πλήκτρο).

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Σκέτα δοντάκια που μπορούμε να βρούμε ? Ή έστω μαζί με το πλήκτρο στη χειρότερη αλλά όχι και 20 Ευρώ. Έλεος !!!

και γιατί δεν ψάχνεις ebay για κάνα μεταχειρισμένο πληκτρολόγιο να το κάνεις ανταλλακτικά.

ποιος θα κόψει τιμολόγιο ?
και στο φινάλε γιατί να πληρώσουμε 40 & 50 ευρώ όταν μπορούμε να βρούμε δοντάκια. Εφόσον τα πλήκτρα τα έχουμε ?

Δεν είναι λίγο σπατάλη ?

για πες μου τι είναι το laptop ?
HP , Compaq , Dell , IBM και αν μπορείς δώσε το μοντέλο του να δω αν έχω
να σου δώσω...

Dell Latitude D830.

Από όσο γνωρίζω κάνουν αρκετά από άλλα μοντέλα Latitude.

Έσπασε αυτό που είναι στο γράμμα Ε

Θέλω να ευχαριστήσω τον kokar δημοσίως στο forum γιατί όχι απλά με εξυπηρέτησε αλλά μου έδειξε πως ακόμα και αν δεν γνωριζόμαστε σε αυτό το forum από κοντά, ότι είμαστε μια οικογένεια.

kokar σε ευχαριστώ και πάλι φίλε είμαι ευγνώμων.

Υ.Γ. Όποιος άλλος συμφορουμίτης χρειαστεί κάποιο πλήκτρο για το πληκτρολόγιο του laptop του παρακαλώ ας με ενοχλήσει, μετά την χορηγία του kokar έχω να δώσω σε όλο το forum. -bye-

Εγω χρειάζομαι ένα πληκτρο Ρ/Π για το Sony Vaio της κόρης μου...υπάρχουν και για τετοιο μοντέλο;

Πλήκτρα υπάρχουν αλλά δεν είναι από VAIO.
Είναι από DELL και κάποιο άλλο το οποίο δεν ξέρω τι μάρκα.

Ανέβασε μια φωτό να δω πως είναι μήπως κάνει κάποιο άλλο.

Χρειάζεσαι το δοντάκι από κάτω το άσπρο ή όλο το πλήκτρο ?

Άγγελε , μια και τα έχεις τώρα πολλά τα πλήκτρα "πούλα τα" στον βλάκα που
ήθελε 20 ευρώ το δοντάκι.....
:flipout:

Πλήκτρα υπάρχουν αλλά δεν είναι από VAIO.
Είναι από DELL και κάποιο άλλο το οποίο δεν ξέρω τι μάρκα.

Ανέβασε μια φωτό να δω πως είναι μήπως κάνει κάποιο άλλο.

Χρειάζεσαι το δοντάκι από κάτω το άσπρο ή όλο το πλήκτρο ?

Τα πλήκτρα του συγκεκριμένου Vaio ειναι μαύρα
Το πλήκτρο υπάρχει αλλά δεν κουμπώνει με τιποτε με την υποδοχή, οπότε υποθετω πως καπου έχουν σπάσει τα δοντακια. Δεν ξερω πάντως κι αν ειναι διορθώσιμο ή θα χρειαστει αλλαγη όλου του πληκτρολογίου, σκοπεύαμε στα τελη Ιουλίου να το στειλουμε στο σερβις (αλλά ειναι πλέον εκτος εγγύησης οπότε δεν ξερω τι θα ζητήσουν...)