K Kosttis New member 9 July 2007 39 16 September 2014 #21 Είμαι εντός εγγύησης. Αν ήμουν εκτός δεν θα το συζήτούσα
Leonid AVClub Addicted Member 29 June 2010 2,813 16 September 2014 #22 Kosttis said: Είμαι εντός εγγύησης. Αν ήμουν εκτός δεν θα το συζήτούσα Click to expand... Ε τότε τι το σκέφτεσαι; Πάνω τους και με πείσμα.... Εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου και είχα τέτοιο θέμα.
Kosttis said: Είμαι εντός εγγύησης. Αν ήμουν εκτός δεν θα το συζήτούσα Click to expand... Ε τότε τι το σκέφτεσαι; Πάνω τους και με πείσμα.... Εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου και είχα τέτοιο θέμα.
hxostil AVClub Addicted Member 8 July 2011 1,654 χανια-κρητη-ελλαδα 16 September 2014 #23 Leonid said: Ε τότε τι το σκέφτεσαι; Πάνω τους και με πείσμα.... Εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου και είχα τέτοιο θέμα. Click to expand... ζητα αντικατασταση...με υπομονη επιμονη και ευγενια θα τα καταφερεις
Leonid said: Ε τότε τι το σκέφτεσαι; Πάνω τους και με πείσμα.... Εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου και είχα τέτοιο θέμα. Click to expand... ζητα αντικατασταση...με υπομονη επιμονη και ευγενια θα τα καταφερεις