Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Την καημένη, έχει δει καλύτερες μέρες σε κάποιες γκλαμουράτες βιτρίνες...

Από τα Κορέστεια, θεωρώ ότι μετά από 9 ώρες (μέρος από 2 ταξίδια) επιτέλους τελείωσα από το χωριό Γάβρος. Μου μένει μία τελευταία επίσκεψη σε Κρανιώνα και Άνω Κρανιώνα μήπως βγει κάτι επιπλέον από εκεί και μετά έχω άλλα 2-3 χωριά στο πρόγραμμα. Λογικά οι εξωτερικές λήψεις θα τελειώσουν σε 2-3 επισκέψεις. Το project θα ολοκληρωθεί με άλλες 10-15 εσωτερικές λήψεις. Στο τέλος υπολογίζω να έχω κάπου 50-60 φωτογραφίες ως επίσημες για το οδοιπορικό. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα...

πολυ δυνατή φωτό θοδωρή!!!από τις καλύτερες σου για εμένα! :SFGSFGSF:
Σ' ευχαριστώ πολύ. Ετοιμάζω και μία παρόμοια με άλλο "μοντέλο"... Κάποια στιγμη θα αναρτήσω το σκεπτικό γύρω από το οδοιπορικό. Ακόμα και αυτή η φωτογραφία έχει κάποιο σκοπό και να σκεφτείτε ότι αν και είχα τη δυνατότητα να σβήσω από μπροστά το συρματόπλεγμα και το φράκτη, τα άφησα επίτηδες ως είχαν.

Πως καταφέρνεις Κώστα και κάνεις τα πάντα φωτογραφία απορώ.

+1000.
Είναι κάποια μελη εδώ μέσα που από τη μια σε κάνουν να θες να πιάσεις τη φωτογραφική και από την άλλη να σταματήσεις τη φωτογραφία.
Τι να ανεβάσει μετά κανείς;
Εγώ πάντως για την ώρα θαυμάζω, προσπαθώ και συνειδητά και ταπεινά απέχω...

john αμα δε σουπεφτε η μηχανη απτα χερια θαχες μια τελεια φωτογραφια! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ωραια εφαρμογη της ICM τεχνικης που δινει την αισθηση του αερικου!

john αμα δε σουπεφτε η μηχανη απτα χερια θαχες μια τελεια φωτογραφια! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

τοσο χαλια φαινεται δηλαδη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραια εφαρμογη της ICM τεχνικης που δινει την αισθηση του αερικου!

ευχαριστω θοδωρη!!μονο εσυ με καταλαβες...:ernaehrung004:

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχε γίνει εσκεμμένα η κίνηση της κάμερας. Δεν ταιριάζει στις ικανότητες του Γιάννη. Εμένα μου άρεσε, δείχνει πολύ ατμοσφαιρική. Σαν να φεύγει η ψυχή της...

zen moment by Teo Kefalopoulos - Fine Art Photography, on Flickr

θοδωρη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..καμια φορα πειραματιζομαι με τετοιου ειδους καρε.παντως την εχω και με σταθερη ληψη..