Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Ευχαριστώ τεο... Και η δικιά σου μου αρέσει πολύ.

Τα σύννεφα είναι με διαφορετικό χρόνο έκθεσης ή το έκανες στην επεξεργασία?

Ευχαριστώ τεο... Και η δικιά σου μου αρέσει πολύ.

Τα σύννεφα είναι με διαφορετικό χρόνο έκθεσης ή το έκανες στην επεξεργασία?

Σε ευχαριστω! Τα συννεφα δεν τα πειραξα καθολου. Ουτε διαφορετικο χρονο εκθεσης χρησιμοποιησα. Απλα ετσι ηταν εκεινη την στιγμη κ για αυτο μου τραβηξαν την προσοχη κ εβγαλα τα ξεροχορτα

Εγώ προτιμώ την α/μ γιατί οι φωτισμοί στη δεξιά μεριά πάνω στο τσιμέντο αναδεικνύονται καλύτερα. Πολύ καλή σύνθεση και με έξυπνη χρήση των γνωστών φωτογραφικών νόμων :a0210:

Εγώ προτιμώ την α/μ γιατί οι φωτισμοί στη δεξιά μεριά πάνω στο τσιμέντο αναδεικνύονται καλύτερα. Πολύ καλή σύνθεση και με έξυπνη χρήση των γνωστών φωτογραφικών νόμων :a0210:

Σε ευχαριστώ πολύ Τέο!

Νομίζω πως και εγώ θα προτιμήσω την α/μ, αν και συνήθως επιλέγω χρώμα.
Όπως και να 'χει, πολύ ωραία δουλειά, Θοδωρή!

Νομίζω πως και εγώ θα προτιμήσω την α/μ, αν και συνήθως επιλέγω χρώμα.
Όπως και να 'χει, πολύ ωραία δουλειά, Θοδωρή!

Σε ευχαριστω πολυ Ιωσηφ!

Σε ευχαριστω πολυ Πανο! Το μερος που ρωτησες ειναι πισω απο το μεγαρο μουσικης Θεσσαλονικης κ η παραπανω ειναι διπλα στον ναυτικο ομιλο Θεσσαλονικης. Για την δικη σου στα ειπα :)

Σε ευχαριστω πολυ Πανο! Το μερος που ρωτησες ειναι πισω απο το μεγαρο μουσικης Θεσσαλονικης κ η παραπανω ειναι διπλα στον ναυτικο ομιλο Θεσσαλονικης. Για την δικη σου στα ειπα :)

Σωστά! Για μένα τα είπαμε στο flickr.

Έχω μείνει Θεσσαλονίκη για 3 χρόνια. Ωραίες αναμνήσεις. Πολύ ωραία φωτό και πάλι. Και οι υπόλοιπες που έχεις ανεβάσει στι flickr.