Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

39a7e5c242e1bcfe3399c5d81343c873.jpg

TGBdyoA.jpg

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Σκηνοθετικά προτιμώ τη δεύτερη με τα πόδια στο τραπέζι, με χαλάει λίγο ... το μεγάλο τακούνι που είναι παράλληλο με το τραπέζι :slapface: ,θα ήθελα πρωτίστως να δουλέψεις πολύ καλύτερα τον φωτισμό και να μην τονίζονται τόσο πολύ τα πόδια.

Μίλτο έχεις καλό θέμα, πρόσεχε το φόντο σου.

Τεο είσαι ποιητής της εικόνας... :SFGSFGSF:

41734720570_8ce95b2ced_b.jpg
[/url]_IMG6525 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Γιατί αυτή η πόζα ?

Θέλω να πω, πως είναι δυστυχώς τελείως λάθος μια τέτοια πόζα για γυναίκα ( και για άντρα βασικά :D ), τόσο που όλα τα άλλα λαθάκια ( κόψιμο του χεριού στο κάδρο π.χ. ) περνάνε αβαβά λόγω της πόζας και της γωνίας λήψης.

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Όλες μου αρέσουν.
Μάλλον το κορίτσι του Μίλτου δεν ήθελε να δείξει πρόσωπο, για αυτό και η πόζα.

Ευχαριστώ για τα σχόλια, τώρα ξεκινάω να φωτογραφίζω ανθρώπους οπότε κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του billpass για την φωτογραφία του Μίλτου, υπάρχει μάλιστα μια ακόμη στο νήμα <μύρισε καλοκαίρι> που εκεϊ αποκεφάλισε κυριολεκτικά το μοντέλο. Αν η κοπέλα δεν θέλει να δείξει το πρόσωπο ο φωτογράφος δεν βαζει την φωτογραφία. Αν θέλει πάλι να μην φαίνεται πρόσωπο υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό καλαίσθητα. Περνω αφορμή από αυτή τη φωτογραφία να πω οτι γενικά έχω προβληματιστεί εδώ και καιρό πάρα πολύ με αρκετες φωτογραφίες του Μίλτου αν πρέπει να τις σχολιάσω ή όχι. Και σχεδόν πάντα επιλέγω να γράψω μόνο σε αυτές που μου αρέσουν και είναι πολύ συγκεκριμένες.

Βλέπω ένα φωτογράφο που τραβάει εξαιρετικές λήψεις στο νήμα <φωτογραφίες συναυλιών> και εύκολα κανεις καταλαβαίνει οτι δεν έχουν βγει τυχαία και βλέπω ταυτόχρονα σε αλλα νήματα πάρα πολλές φωτογραφίες μέτριες ή τολμώ να πω χαμηλότερου επιπέδου (στα δικά μου μάτια που προφανώς μπορεί να λαθευουν). Έχω προσπαθησει στο παρελθόν κάποιες φορές να τις σχολιάσω καλοπροαίρετα, να τον ρωτησω πράγματα και να μπω στην σκέψη του αλλά δεν είδα ανταπόκριση οπότε έπαψα να το κάνω θεωρώντας οτι δεν τον ενδιαφέρει (τουλάχιστον η γνώμη μου). Από την άλλη βλέπω τον Παναγιώτη (tiniakos) που του αρέσουν σχεδόν όλες και λέω οτι ίσως φταίω εγώ που έχω υπερβολικές απαιτήσεις από κάποια μέλη που έχω δει οτι έχουν την ικανότητα να προσθέτουν δημιουργικά συνεχώς πράγματα και όχι να αφαιρούν.

"alone in Paris"
Μία λήψη μέσα από το προστατευτικό δίχτυ που θα ήταν αδύνατη με σύγχρονο φακό λόγω μεγάλης διαμέτρου. Βγαλμένη με τον Meyer Optik Gorlitz Trioplan 50mm f2,9 πάνω στην Sony A7Rii.

alone in Paris by Teo Kefalopoulos, on Flickr

Πολύ καλή, αν και δεν μπορώ να μπω στο mood με κατέστρεψαν οι άπειρες επαναλήψεις της "παναγίας των παρισίων" στην Ντίσνευ έκδοση όταν ήταν οι κόρες μου μικρές... :bigcry::flipout:

"alone in Paris"
Μία λήψη μέσα από το προστατευτικό δίχτυ που θα ήταν αδύνατη με σύγχρονο φακό λόγω μεγάλης διαμέτρου. Βγαλμένη με τον Meyer Optik Gorlitz Trioplan 50mm f2,9 πάνω στην Sony A7Rii.

alone in Paris by Teo Kefalopoulos, on Flickr
Καταπληκτική - κινηματογραφική!

Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία!!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk