Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Ευχαριστώ πολύ όλους σας! Ήταν ένα αρκετά γρήγορο κλικ ομολογώ αλλά μου έκατσε ωραία!

Ιωσήφ ευχαριστώ και για την ιδέα χωρίς την αντανάκλαση. Προσωπικά έχω σταματήσει να σου γράφω σε όλες τις φωτογραφίες σου, αλλά καθε φορά που βλέπω ποστ σου ξέρω ότι θα είναι μια που θα μου αρέσει από πολύ και πάνω!

Μία τραβηγμένη στο Regent's Canal, κοντά στο Camden στο Λονδίνο:

Regent's Canal London by Nek, on Flickr

Πολύ ιδιαίτερη περιοχή γενικά, την οποία βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα για φωτογράφιση.

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Σπύρο δεν ξερω αν το βλέπεις όπως εγώ αλλά οι 3 φωτό (μαζί με αυτη στο abstract) που ανεβασες ειναι σημαντικά υποφωτισμένες, αν ηταν αυτή η πρόθεσή σου ΟΚ απλά στο αναφέρω. Eπίσης οι δυο εδω A/M δεν τις λές, το λευκό έχει άλλη απόχρωση.

Last edited by a moderator:
Thanx για τις υποδείξεις..Είναι υποφωτισμενες απο επιλογή..Οι φωτο μπλεδιζουν επειδη εχω επιλέξει την μπλε απόχρωση μέσα απο το monotone της Olympus..

Γιοφύρι, σκάλα και παντζούρι μου αρέσουν, στην τελευταία κάτι δεν μου κολλάει...

Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Γιοφύρι, σκάλα και παντζούρι μου αρέσουν, στην τελευταία κάτι δεν μου κολλάει...

Μάλλον το στήριγμα της τέντας...Και μένα με ενοχλούσε αλλά ήμουν σε μπαλκόνι και δεν είχα επιλογές για καλύτερη οπτική...

Πρωινή γυμναστική στην Κοπεγχάγη:

40682011753_e11fe5e154_c.jpg
[/url]Jogging in the morning by Nek, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρη φωτογραφία

την ειχα τιμήσει δεόντως στο flickr πριν την βάλεις εδώ αφού ξεχώριζε!