Ασπρόμαυρη φωτογραφία

περισσοτερο απο το κτηριο αυτο λειπει η αιχμη του κτηριου κατι που μοιαζει αδυνατον λογω θεσης

Ισως ηθελε πιο ευρυγωνιο φακο και πιο δεξια και κατω για την θεση της καμερας ωστε και να εχει το κατω μερος της γεφυρας ως pattern μεσα στο καδρο και τα σκαλοπατακια δεξια .

Ζορικη θεση δεν λεω.

• Like
Reactions: anochampions
Προσπαθώ να θυμηθώ :unsure: ποιες επιλογές είχα ώστε να κατέβω πιο κάτω να μετακινηθώ, αλλά δεν ...
Αυτό με το αυγοειδές κτήριο το πρόσεξα κι εγώ, πιθανόν κατόπιν εορτής ;)

Συμφωνώ με Δημήτρη , προσωπικά και η ίδια φωτό με δεξιά αριστερά crop και λίγο απο κάτω, κρατάς στα 2/3 τον βράχο και το καδρο απογειώνεται

Last edited:
  • Like
Reactions: toupia
ο βραχος ειναι ο πρωταγωνιστης . Δεν μπορεις να τον κοψεις με τοσο δυνατη εμφανιση.

παν δεξια το καδρο (ακριβως εκει που ειναι η θεση της καμερας ) ηθελε να παει στην χρυση τομη αριστερα ο βραχος και να υπαρχει περισσοτερη εξεδρα που ειναι και γεωμετρικα πολυ δυνατη.

Αριστερά ήθελα να γράψω παίδες , αυτά παθαίνεις όταν πίνεις καφέ χειμωνιάτικα δίπλα στη θάλασσα με τον ήλιο στην μούρη ;)

διορθωθηκε και στο αρχικο

ΥΣ αυτό που έφτιαξες toupia αλλά σε οριζόντιο … δεν είναι άσχημη όμως και η πρόταση σου αλλά την εξέδρα δεξιά την θέλω όλη

Αριστερά ήθελα να γράψω παίδες , αυτά παθαίνεις όταν πίνεις καφέ χειμωνιάτικα δίπλα στη θάλασσα με τον ήλιο στην μούρη ;)

διορθωθηκε και στο αρχικο

ΥΣ αυτό που έφτιαξες toupia αλλά σε οριζόντιο … δεν είναι άσχημη όμως και η πρόταση σου αλλά την εξέδρα δεξιά την θέλω όλη
E, μα ούτε η original δεν την έχει όλη. Θα βάλουμε τον cacau να σβήσει την άκρη, ώστε να μοιάζει ολόκληρη.

Edit: τώρα είδα το "δεξιά".

Να η δικη μου πρόταση σε 16:9 από το iPad , με χαμηλότερο contrast και λίγο πείραγμα σκοτεινά φωτεινά. Η ματιά πλέον αλλάζει και δείχνει κάποιον να παρατηρεί την καλύβα πίσω από τον βράχο

ελπιζω να μας συγχωρέσει ο νηματοθετης που την κάναμε ακορντεον ,

_DSC7712a2.jpeg