Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Η πρώτη μου βγάζει λίγο "κατά λάθος κλικ", αλλά οι άλλες δυο μου αρέσουν...
Ήθελα περισσότερο πόδι στο κάδρο για να βγάλει δυναμισμό και επειδή περπατούσε πάνω στη σκια, αλλά φευ ήταν γρήγορη η τύπισσα και δεν τη πρόλαβα....

• Haha
Reactions: cacau
Όντως ακριβό σπορ,
Το ιδεατό και σκοπός μου ήταν/ είναι ο θάλαμος κάποια στιγμή.
Λόγω του ότι στέλνω για εμφάνιση Αθήνα Θεσσαλονίκη ή και Ισπανία καταλήγω αφενός και να τραβάω λιγότερο με φιλμ και τελικά να μην θυμάμαι με τι έχω τραβήξει τι.
Εδώ Βόλο μόνο έγχρωμο εμφανίζουν και για φιλμ θέλω να τραβάω μόνο ασπρόμαυρο.
Για τοπίο έχω αρκετά adox, όταν αποκτήσω αυτοπεποίθηση.
Ενώ σε κάθε κανιστερ γράφω μηχανή και φακό συνήθως μου τα στέλνουν χύμα.
Ο συγκεκριμένος τουλάχιστον στους φακέλους μου έγραφε το φιλμ.
Δυστυχώς υπάρχει το θέμα του χώρου. Ευελπιστώ όταν τελειώσω με αρκετές επισκευές που έχω ανοιχτές στο σπίτι μια αποθηκούλα να την αξιοποιήσω.
Προσπάθησα για εμφάνιση στην τουαλέτα του σπιτιού με δανεικό εξοπλισμό από ένα φίλο αλλά δεν λειτούργησε.
Για σκανάρισμα προσανατολιζόμουν σε λύση φωτογραφικής μηχανής, με το σύστημα της valoi.
Της filmomat η λύση που θεωρώ ιδανική ξεφεύγει σε τιμή.
Μόνο αν τραβούσα αποκλειστικά film ίσως να άξιζε ή αν είχα την εμφάνιση σαν δεύτερη απασχόληση.
Ευτυχώς έχω κάνει καλό στοκ από φιλμ από το 18 και δεν έχω το επιπλέον έξοδο να αγοράζω φιλμ.
Πάντως και ο κόκκος από το ΗΡ 5 μου αρέσει, όταν δεν είναι πολύ έντονος, ίσως η φωτομέτρηση να μην είναι πάντα σωστή με την nikon af3.

View attachment 249596
Τωρα ειδα την σηζητιση.
Αν εχεις μακρο φακο και δσλρ μπορεις με αυτο να κανεις το σκαναρισμα, εγω το εχω και ειναι μια χαρα.
ΜΕ εμφανιση με ενα πατερσον τανκ και κατι 3-4 χιμηκα κανεις την δουλεια σου.
Εγω εδωσα περιπου 100 ευρω σε ολα αυτα, και εχω εμφανισει ειδη 15-16 φιλμ, και ακομα δεν μου εχουν τελιωσει οι χημιες.

Νικο αν δεν εχεις κανει ηδη κροπ θελει μια ακομα "βουτια" στο καδρο σου.

Προσωπικα θα κρατουσα μια γενναια καθετη περικοπη αριστερα (ισα να εχω τον ορθιο νεαρο με ελαχιστο απο το highlight αριστερα) και μια μικροτερη καθετη περικοπη δεξια κρατωντας οριακα το κεφαλι της δεξιας κοπελας.

Και πολυ πιθανον και ενα ξυρισμα οριζοντιως απο κατω......

• Like
Reactions: toupia and rednick
Νικο αν δεν εχεις κανει ηδη κροπ θελει μια ακομα "βουτια" στο καδρο σου.

Προσωπικα θα κρατουσα μια γενναια καθετη περικοπη αριστερα (ισα να εχω τον ορθιο νεαρο με ελαχιστο απο το highlight αριστερα) και μια μικροτερη καθετη περικοπη δεξια κρατωντας οριακα το κεφαλι της δεξιας κοπελας.

Και πολυ πιθανον και ενα ξυρισμα οριζοντιως απο κατω......
Την αντικατεστησα στο φλικερ ,παντως να ξερεις οτι αμα κονομισουμε θα δικαιουσε ποσοστα επι των εισπραξεων:ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Kosh