Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Ωραια η γωνια ληψης, καλο το θεμα, ο ουρανος προσφερει αλλα για το κοριτσακι δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει η οχι....

Προσπάθησα να αναδείξω τα ελάχιστα σύννεφα.
Ευχαριστώ για το σχολιασμό Δημήτρη.

Μου αρέσει η απαλότητά της και ολος ο τονισμος γενικά!Υπέροχη, συγχαρητήρια!

το soft οφείλεται στην επεξεργασία μια και προσπάθησα να "αφαιρέσω" λεπτομέρεια macro φακού λόγω του θέματος
Χαίρομαι που σας αρέσε. Γενικά έχω μια τάση στις soft ή και ανεστίαστες λήψεις τελευταία:ernaehrung004:

Δεν καταλαβα Γιωργο, τι επρεπε να το κανω? Να χαμηλωσω το κοντραστ του λες για να τονιζεται μονο ο ουρανος ή να το σκοτεινιαζα κιολας?

Ρε Ηλια, τι εκανες στον ουρανο και στα πουλακια τα καημενα?

Τωρα που την ξαναβλεπω, εκτος απο το καμπαναριο, ολα τα αλλα εχουν ξεφυγει...

Στα πουλακια Βασιλη τιποτε, αλλα στον ουρανο... πολλα...!!!

Βασικα, αφου ειχα τελειωσει ολη την επεξεργασια, χαμηλωσα το μπλε λιγο ακομα χωρις να προσεχω πολυ, για να σκοτεινιασω παραπανω τον ουρανο, με αποτελεσμα να αποκτησουν τα πουλακια... περιγραμμα... (κυριως οσα πεφτουν πανω στο μπλε του ουρανου)...

Warning...
...απολαυστε υπευθυνα κοιτωντας απο... μακρια... :smash:

Καλά για την επεξεργασία και τα πειράματα έχω σταματήσει να σχολιάζω:smash:
Εννοώ το ανάποδο από αυτό που έκανες :music-smiley-005:. Το θέμα στη φώτο για μένα είναι τα πουλιά και το ρολόι και ο πύργος το σκηνικό. Θα προτιμούσα δηλαδή το ρολόι και ο πύργος να είναι πολύ πιο σκοτεινά και ο ουρανός φωτεινός ώστε να ξεχωρίζουν τα πουλιά
δες μια που μου ήρθε πρόχειρα σαν ατμόσφαιρα μαυρα κοράκια

δες μια που μου ήρθε πρόχειρα σαν ατμόσφαιρα μαυρα κοράκια

Χμ... ωραια, ευκαιρια για... λιγο πειραγμα :music-smiley-005: (με αυτο το patch tool δεν ασχοληθηκα ακομα)... :music-smiley-005:

Παντως ειναι γεγονος, οτι η 40D και ο αισθητηρας της, δεν σηκωνει πολλα φιλτρα και ειναι ιδιαιτερως ευαισθητη στο Α/Μ... ανεβαζει πολυ ευκολα θορυβο κατα τη μετατροπη και μονο και αρχιζει την πλαστικοποιηση με το παραμικρο, ακομα και αν οι ρυθμισεις ειναι μικρες...

Last edited: