Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Και ο ωροδεικτης σου εχει ξεφυγει ομως.
Κανονικα, οταν δειχνει ακριβως , πρεπει να ειναι "καρφωμενος" στην ωρα.
Τωρα, ενω ειναι παρα 4', εχει ηδη φυγει...

O cyberdel σωστός...Το άλλο θέμα με τον ωροδείκτη συνήθως φτιάχνει μόνο του...Εμμ ρολόι από ebay είναι δεν βγάζεις άκρη, έχει και 1 χρόνο εγγύηση τρομάρα του χαχαχ

Τασο... ψαγμενη
Πανο, ωραιο το θεμα αλλα μαλλον σε προδοσε η μηχανη ... χερατη??
Ιωσηφ, ισως αν ελειπε το τραπεζακι...
Τεο, πολυ καλο καδρο

Μες το μυαλό μου είσαι, το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ. Μου αρέσει η συμμετρία και τα σφιχτά κάδρα. Το τραπεζάκι χαλάει τη συμμετρία.

Last edited:

Μες το μυαλό μου είσαι, το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ. Μου αρέσει η συμμετρία και τα σφιχτά κάδρα. Το τραπεζάκι χαλάει τη συμμετρία.

Να και η φωτογραφία χωρίς τραπεζάκι και χωρίς το πλοίο στα αριστερα.
Ακούω γνώμες.
_DSC6489b.jpg

Κατά τη γνώμη μου είναι πιο όμορφη έτσι. Όπως είπα πριν, έχω κόλλημα με την συμμετρία, έτσι θα άφηνα ίσες αποστάσεις δεξιά και αριστερά στα καλάμια. Πάντως μου άρεσε πολύ, ειδικά η γωνία λήψης από χαμηλά σε συνδυασμό με τις ευθείες του ξύλινου ντοκ.

Προσωπικά προτιμώ την πρώτη εκδοχή, όπου οι άνθρωποι δεν είναι σε τόσο κοντινό πλάνο. Μου αρέσει όμως και η δεύτερη.

Lines
by Iosif Michael, on Flickr

Επειδή κι εμένα μ'αρέσει περισσότερο η προοπτική της πρώτης θα σου πρότεινα απλά να σβήσεις το τραπεζάκι και όχι να κροπάρεις. Κι έτσι να μείνει πάντως εμένα μου αρέσει πολύ. Η γωνία λήψης που είπε και ο φίλος πιο πάνω είναι όλα τα λεφτά.

Η γωνία λήψης είναι το Α και το Ω σε αυτή τη φωτογραφία και είναι ο λόγος που κάνει την όμορφη, είτε έχει ευρύ κάδρο είτε σφιχτό. Η σύνθεση έρχεται δεύτερη.