Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Καλά πήγε η βόλτα στο λιμάνι..
Πολύ καλή κι αυτή όπως και οι προηγούμενες.

Θα ήθελα να δω την τελευταία του Γιάννη και σε μια έγχρωμη (κατα προτίμηση πρασινωπή) έκδοση.

Τελικά και το α/μ έχει τη χάρη του!
Όλες οι τελευταίες πολύ όμορφες.
Μπράβο Κώστα, Θοδωρή και Γιάννη.

Σ'ευχαριστώ Ιωσήφ..

Κωστή η φωτογραφία τραβήχτηκε χειμώνα και το χρώμα έλλειπε έτσι κι αλλιώς (δεν είχαν φύλλα τα δέντρα κλπ) και η μουντίλα του καιρού με πήγε κατευθείαν στο α/μ. Είναι κι αυτό που αν όταν κάνεις το κλικ αποφασίσεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι α/μ, το χρώμα μετά δε σου κάθεται καλά.

Οι δύο τελευταίες του Κώστα πολύ καλές, απλώς στην πρώτη νομίζω πως τα κλαδιά πάνω αριστερά και κάτω-κέντρο καλό θα ήταν να μην εμπεριέχονταν στο κάδρο (άρα μάλλον λήψη από πιο μπροστά).

Του Γιάννη ιδιαίτερα ατμοσφαιρική αλλά αν δεν κάνω λάθος, δόθηκε κάποιος πρόσθετος φωτισμός σε ένα από τα δύο παράθυρα και μάλλον στο δεξί γιατί φωτίστηκε και το κλαδί που λογικά βρίσκεται αρκετά πιο εμπρός. Δεν ξέρω, δεν μου "κάθησε" καλά αυτό το πρόσθετο αλλά σαν σύνολο είναι πολύ καλό θέμα!

"watermarks". Στον Αλιάκμονα με φακό Lensbaby Sweet 35.

watermarks by Teo Kefalopoulos - Fine Art Photography, on Flickr

Του Γιάννη ιδιαίτερα ατμοσφαιρική αλλά αν δεν κάνω λάθος, δόθηκε κάποιος πρόσθετος φωτισμός σε ένα από τα δύο παράθυρα και μάλλον στο δεξί γιατί φωτίστηκε και το κλαδί που λογικά βρίσκεται αρκετά πιο εμπρός. Δεν ξέρω, δεν μου "κάθησε" καλά αυτό το πρόσθετο αλλά σαν σύνολο είναι πολύ καλό θέμα!
Ναι όντως το παρακάνω καμιά φορά με το d&b...

*** by Giannis Dimitriou, on Flickr

Με το ποδήλατο έκανα 25 km σε μια βόλτα και ναι, μπουτάκια & γάμπες υπάρχουν ακόμα.
Ας είχα εδώ την μοτοσυκλέτα μου και θα είχα φτάσει μέχρι το Queensland !

Πανέμορφη Κώστα.
Αυτοί οι δρόμοι, όπου τα δέντρα μπλέκονται δημιουργώντας αψίδα, πρέπει να είναι μοναδικό φωτογραφικό θέαμα!