Αν ξεπεράσω το bw και την τεχνητή βινιέτα που δεν προσφέρει κάτι , σαν συνθεση έχω την εντύπωση ότι με τοσο καθαρό ουρανό θέμα είναι τα δέντρα οπότε η θέση τους στο κάδρο δεν είναι ισορροπημένη
Όντως ονειρικό το τοπίο. Και εγώ όμως θα την ήθελα είτε πιο κλειστό είτε λίγο πιο ανοιχτό κάδρο. Δλδ είτε τελείως εκτός τα κλαδιά, είτε ολόκληρα μέσα και με περιθώριο.
Τάσο έχεις δίκιο τα κλαδιά δεν λειτουργούν καθόλου σαν κάδρο. Πραγματικά αφήνοντας τα εκτός είναι καλύτερη.
Άλεξ η φωτο είναι ήδη κροπαρισμένη αλλά ο αέρας είναι περισσότερο πάνω κάτω και όχι από δεξιά και αριστερά. Είναι τραβηγμένη στα 250 και δεν μπορούσα να αποφύγω τα πολλά σκουπίδια που είχε η λίμνη. Αν θέλεις να δεις την αρχική υπάρχει στο flickr μου.
Κοιτα, εξαρταται απο το ποταμι που πας... εκει που πηγε ο cane , βρηκε κατι κακομοιριασμενους πελεκανους, εκει που πηγα εγω, βρηκα... κυκνο !!!! και τι κυκνο... μαυρο... (ηταν και ο ασπρος εκει, αλλα βαρεθηκα να τον περιμενω να ετοιμαστει και πηγα για καφε)...
Στο ξαναειπα, αυτο το λαιτρουμ, εκτος απο ερασιτεχνικο ειναι και πολυ μαρτυριαρικο .... καθε φορα που πας απο αυτο, σε εξωτερικο προγραμμα επεξεργασιας, το σημειωνει μην τυχον και το ξεχασει... και επειδη δοκιμαζω διαφορα, εχουμε και αυτο το αποτελεσμα...
Να πω την αληθεια, η πρωτοτυπη πιο... καλη μου φαινεται...