Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Να σας ζησει Νασο καλότυχη να την καμαρώνεται κάθε μερα.
Τωρα αρχίζουν τα ωραία

Σας ξαναευχαριστω όλους!

Ναι, αλλα δεν θαταν καλυτερα"Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ"??? :grinning-smiley-043

Ηλία, σε αυτη τη φάση, ένα τέτοιο σενάριο θα σήμαινε "ο μπαμπάς έξω από το σπιτι".

Πολύ καλή η λήψη. Συγχαρητήρια στη σύζυγο!

Η επεξεργασία όμως έχει χαλάσει τη φωτογραφία. Και δεν το λέω έχοντας στο μυαλό μου κάποιον ανούσιο "πιουρισμό" όπως αυτός που επιχειρείται στο άλλο νήμα, αλλά επειδή όλα αυτά που της έχεις κάνει Πάνο είναι υπερβολικά. Το μέτρο και η αφαιρετικότητα δεν είναι απαραίτητα μόνο κατά τη λήψη (βασικός κανόνας το "ό,τι δε βοηθάει τη σύνθεση, τη χαλάει"), αλλά σε όλα τα στάδια μέχρι να παρουσιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα.

εγω την βρισκω σουπερ, αν προοριζεται να χαριστει στα παιδια
θα εχουν μια γλυκουλικη φωτογραφια για αναμνηση...

το εχω ξαναγραψει, να μην γινουμε ... dpgr:damnyou:

το εχω ξαναγραψει, να μην γινουμε ... dpgr:damnyou:

Έχουμε πολλά να κερδίσουμε αν πάρουμε κάποια στοιχεία από το dpgr. Όπως τη γνώση για τους μεγάλους φωτογράφους που έχουν αρκετά μέλη του.

πριν μερικα χρονια,ναι
τωρα το μονο που εχει μεινει ,ειναι ο dr. που ασχολειτε με τις αγγελιες , τις διαφιμησεις και ριχνει και καμια αρνητικη για τους "δεν συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις"

τι εννοεις "τη γνώση για τους μεγάλους φωτογράφους που έχουν αρκετά μέλη του" ???

τι εννοεις "τη γνώση για τους μεγάλους φωτογράφους που έχουν αρκετά μέλη του" ???

Η μελέτη των μαστερς ανοίγει άλλους ορίζοντες στο πώς βλέπουμε τη Φωτογραφία. Και τα αφιερώματα που βρίσκονται στις σελίδες του dpgr και έχουν γραφτεί από τα μέλη του είναι μια καλή αρχή.

δυστυχος εγω αλλα πραγματα αποκομισα
κατι σαν να θελει καποιος να μου δειξει το μεγαλειο τις νεοελληνικης φυλης
και μου μιλαει για τους αρχαιους...:ADFADF1:

Κάθε σχόλιο δεκτό.
Απλά τόλμησα παραπάνω αυτή τη φορά για ένα αποτέλεσμα που εμένα και στη σύζυγο αρέσει.
Μήπως εδώ μέσα οι περισσότεροι δεν επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους και συχνά υπερβολικά.
Dpgr δε θα γίνουμε για πολλούς λόγους οπότε μη φοβάσαι Κώστα.