Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες Anon.
Συμφωνώ για το α/μ η απλή μετατροπή καμιά φορά είναι πολύ αδύναμη. Χρειάζεται πειραματισμός με τους τόνους. Εγώ τα κάνω όλα χειροκίνητα στο lightroom αλλά καμιά φορά θέλει αρκετό χρόνο και είναι λίγο κουραστικό.
DSC_0220.jpg

αν θες να κανεις κατι ανατρεπτικο.... γυρνα την αναποδα και σβησε τα ποδηλατα, να μεινουν μονο σκιες...

αλλιως πουλαμε το raw:smash:

Ενδιαφέρουσα άποψη. Έχω λήψη και χωρίς τα ποδήλατα

PC210209b.jpg~original

Ενώ ακόμα και με τα ποδήλατα αντεστραμμένη μου αρέσει

PC210223b2.jpg~original

Η τελευταια αν δεν ηταν κομμενη θαταν φωτογραφιαρα! Μου θυμισε την φωτο με τις καμηλες.

ετσι , με τα ποδηλατα ειναι ολα τα λεφτα... αν βρεις χρονο αφαιρεσε τους ποδηλατες, αν και 2 λεπτα δουλεια ειναι...

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες :idea: Στα πρόχειρα, θέλει δουλειά ακόμα..

PC210223b3.jpg~original

ναι, αυτο εννοω
λιγη δουλεια ακομα και θα ειναι τελεια:2thumb22sup:

Εγω διαφωνω με την τελευταια. Ειμαι κατά τετοιων major προσθαφαιρεσεων. Να προσθεσουμε και κανα δελφινι αν ειναι κατω δεξιά. :p

Εγω διαφωνω με την τελευταια. Ειμαι κατά τετοιων major προσθαφαιρεσεων. Να προσθεσουμε και κανα δελφινι αν ειναι κατω δεξιά. :p

Παλαιότερα θα συμφωνούσα αλλά όχι πλέον. Με τις προσθαφαιρέσεις και τις δυνατότητες επεξεργασίας που έχουμε μπορούμε να δείξουμε το όραμά μας. Δεν κάνω ρεπορτάζ αλλά καλλιτεχνική φωτογραφία, ή τουλάχιστον προσπαθώ :afro: Αν μου είχε κόψει και το είχα "δει", ίσως την είχα κάνει έτσι από την αρχή.