Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Χθες τράβηξα μια φωτογραφία στο δρόμο (μέσα από το αμάξι δηλαδή) που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα..Φαίνεται μια γυναίκα η οποία στην προσπάθεια της να προστατευθεί από το κρύο φαίνεται κάπως μυστήρια.. Την ανοίγω για επεξεργασία και μετά από παιχνίδι με τους τόνους στο BW, δημιουργήθηκε μια φιγούρα άκρως δαιμονική! Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε πολύ το καδρο και οι τονοι του φοντου και δοκίμασα να την ξαναφτιάξω..

Από την αρχή λοιπόν και μετά από κάποιες αλλαγές η ίδια φιγούρα έμοιαζε σαν ένας μυστήριος άγγελος, κυρίως στο πρόσωπο που δεν είχε αυτό το περίεργο βλέμμα με πριν. Τελικά αποφάσισα να τις κρατήσω και τις δύο, με την κάθε μία να συμβολίζει κάτι διαφορετικό...Δεν ξέρω αν σας αρέσει σαν ιδέα, περιμένω τα σχόλιά σας:smash:
The Devil by George Tsourakis, on Flickr
The Angel by George Tsourakis, on Flickr

Γιωργο , δεν χρειαζετε να σου πω τι βλεπω εγω, και νομιζω καλο ειναι να μην κανεις τετοιες ερωτησεις
αυτα απαντηθηκαν την ωρα που εκανες το κλικ
το οτι εβαλες τιτλο , σημαινει οτι δινεις μια κατευθυνση ,δικη σου
το να ρωτας ειναι ισως μια αμεση αρνηση της δικια σου ματιας... γιατι??
ειναι απλο
αν την δουνε 100 ματια, ισως να παρεις και 100 διαφορετικες απαντησεις...

μου αρεση η 2η, και θα εκανα ενα καλο κροπ και θα πετουσα εξω τους 2 με τις πλατες

(ολα ειναι προσωπικη εκτιμη)

Πολυ "σκοτεινη"! Επειδη παντα βλεπω πρωτα τις φωτογραφιες και μετα διαβαζω για να μην επηρεαζομαι, εγω αλλο τιτλο θαβαζα... Μαμ-Ρα!

Πολυ "σκοτεινη"! Επειδη παντα βλεπω πρωτα τις φωτογραφιες και μετα διαβαζω για να μην επηρεαζομαι, εγω αλλο τιτλο θαβαζα... Μαμ-Ρα!

Ναι ρε φιλε!!! Κ ελεγα τι μου θυμιζει :D

Ωραίες doc και anon. Πάει το ασπρομαυρο στο χιονι, εκανα και εγω αρκετες από πρόσφατη εξόρμηση.

Εννοώ κατάμαυρα, που δεν βλέπεις υφή - π.χ. στις ρίζες των βάτων και κάποιες σκιές μέσα στην βάρκα. Μου αρέσουν πολύ, "γράφουν" μέσα στο καρέ!

Ε ναι, είναι θέμα επεξεργασίας. Αν άνοιγα παραπάνω τις σκιές, θα έχανα το mood και το αποτέλεσμα θα πήγαινε προς HDR. Ευτυχώς η Α7 έχει καλό RAW.