Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Foggy tree

oiavko.jpg
Πολύ καλή!

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Δυστυχώς δεν έχω τέτοιους φακούς Τέο.panasonic 15mm είναι κ με φίλτρο του Exprosure

Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Δυστυχώς δεν έχω τέτοιους φακούς Τέο.panasonic 15mm είναι κ με φίλτρο του Exprosure
χμμ... χάνεις, άλλη η αίσθηση να βλέπεις το αποτέλεσμα να γεννιέται από τον φακό...
ευτυχώς οι φακοί της Lensbaby γενικά δεν κοστίζουν. Η σειρά Sweet 35-50 και η σειρά Edge 50-80 είναι κατά τη γνώμη μου η πιο δημιουργικές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

χμμ... χάνεις, άλλη η αίσθηση να βλέπεις το αποτέλεσμα να γεννιέται από τον φακό...
ευτυχώς οι φακοί της Lensbaby γενικά δεν κοστίζουν. Η σειρά Sweet 35-50 και η σειρά Edge 50-80 είναι κατά τη γνώμη μου η πιο δημιουργικές

είμαι σίγουρος ότι έχεις δίκαιο στα γραφόμενά σου, σιγά σιγά πάντως θα παίξω κ προς τα εκεί.

Re: Ασπρόμαυρο;

Προσωπικά νομίζω πως αξίζει τον κόπο να διαθέσεις αν μπορείς κάποια χρήματα για τέτοιους φακούς. Αλλάζει πάρα πολύ η επαφή με την φωτογραφία και φυσικά το να πάρουμε ανάλογο αποτέλεσμα από το Photoshop/Exposure κλπ. ούτε κοντά στο πραγματικό είναι, ούτε η αίσθηση και ικανοποίηση της γέννησης της φωτογραφίας είναι η ίδια. Κάποτε κι εγώ πίστευα ότι όλα μπορούν να γίνουν μετά τη λήψη αλλά πραγματικά δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα...