Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Ωραία η 1η του 2017 Τέο! Σε ποιο μέρς είναι; Καλό θέμα για τις αρχιτεκτονικές μακράς έκθεσης.

Σε ευχαριστω πολυ Τεο! :) Η οδοντιατρικη σχολη Θεσσαλονικης ειναι. Στην αρχη μακρα εκθεση ειχα σκοπο να κανω αλλα με το ματι δεν φαινοντουσαν τοσο εντονα τα συννεφα.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Πολύ ωραία Θοδωρή. Τόσες φορές είχα περάσει από εκεί και ούτε που πέρασε από τον μυαλό μου.
Και μια παλιότερη από εμένα

31200664083_493b5a7312_b.jpg
[/url]_IGP8335- by miltos, on Flickr[/IMG]

Σε ευχαριστω πολυ Τεο! :) Η οδοντιατρικη σχολη Θεσσαλονικης ειναι. Στην αρχη μακρα εκθεση ειχα σκοπο να κανω αλλα με το ματι δεν φαινοντουσαν τοσο εντονα τα συννεφα.
Της πάει και η ΜΕ. Τα σύννεφα τα βλέπω μια χαρά αλλά και να χαθούν (λογικά τόνος απαλός γκρι), το αποτέλεσμα θα είναι καλό αν το κτίριο αποτυπωθεί σε σκούρους τονισμούς. Ξαναδέστο το θέμα!

η πρώτη α/μ του 2017 από το γνωστό project στα Κορέστεια. Το συγκεκριμένο κάδρο το είχα φτιάξει με τον Lensbaby Sweet 50 αλλά εδώ είναι τραβηγμένη με τον Edge 50.

Koresteia - ruins psyche #40 by Teo Kefalopoulos - Art Photography, on Flickr

Σε ευχαριστω πολυ Μιλτο! Που ησουν εκει; Ορειβατουσες;;

Ωραια Τεο με ονειρικο αποτελεσμα!

Δυστυχώς λόγω θεμάτων υγείας το έχω σταματήσει το χόμπι της ορειβασίας.
Εδώ με κάτι φίλους που ασχολούνται με αναρρίχηση και εγώ απλά κατέβηκα με ραπελ.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι στο μονοπάτι από Βόλο για Μακρινίτσα

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή teo, ο ουρανός ήταν έτσι ή έπεσε κάποια επεξεργασία?

Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη! Ναι ο ουρανος ηταν ετσι, δεν τον προσεθεσα εγω. Ποτε δεν προσθετω πραγματα στις φωτο μου. Καμια φορα αφαιρω :behead: