Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Καταλαβαινω οτι δεν θα υπηρχε φως αλλα με εναν ποταπο φακο αν ειχες φωτισει την πανω σειρα καλωδιων θα ειχε νοημα να τα αφησεις στο καδρο.

Τωρα μοιαζει αχρειαστο το πανω ενα τριτο του καδρου.

• Like
Reactions: toupia
αν σηκωνοσουν πιο ψηλα ωστε η μαυρη φορμα του ακουστικου να φονταρει στο ανοιχτοχρωμο οδοστρωμα θα φαινοταν καλυτερα η φιγουρα αλλα θα εχανες την προοπτικη αυτη.

Καλυτερο φωτισμο ηθελε το ακουστικο στο καδρο αυτο αλλα αν δεν σου καθεται δεν ειναι ασχημα να εχεις μαζι σου ενα μικρο led φωτακι τσεπης οχι για να το φωτισεις (θελει ισχυ αυτο) αλλα για να του προσδωσεις καποια γυαλαδα.

Δεν μιλω για κατι μεγαλο αλλα κατι τετοιο

Παναλαφρο και πολυ ευκολο να το εχεις πανω σου και να μην το νιωθεις

αν σηκωνοσουν πιο ψηλα ωστε η μαυρη φορμα του ακουστικου να φονταρει στο ανοιχτοχρωμο οδοστρωμα θα φαινοταν καλυτερα η φιγουρα αλλα θα εχανες την προοπτικη αυτη.

Καλυτερο φωτισμο ηθελε το ακουστικο στο καδρο αυτο αλλα αν δεν σου καθεται δεν ειναι ασχημα να εχεις μαζι σου ενα μικρο led φωτακι τσεπης οχι για να το φωτισεις (θελει ισχυ αυτο) αλλα για να του προσδωσεις καποια γυαλαδα.

Δεν μιλω για κατι μεγαλο αλλα κατι τετοιο

Παναλαφρο και πολυ ευκολο να το εχεις πανω σου και να μην το νιωθεις
Σ' ευχαριστώ για τα σχόλια και τις προτάσεις!

Καλή λήψη, για Α/Μ αυτά που σωστά σου λέει ο Ναθαναήλ μπορείς να τα κάνεις και με τον φακό του κινητού σου...

• Like
Η θέα ενός παρατημένου ακουστικού καρτοτηλεφώνου πάντα με συγκινούσε. Εάν κάτι μπορούσα εγώ να αλλάξω, θα ήταν να έχω car trails και ίσως ένα πόδι να κρέμεται από τη μηχανή, έτοιμος να βάλει το κλειδί και να φύγει όσο πιο μακρυά μπορεί, πέρα από...

Nατο το σεναριο..... ;)

Το κινητο βγαζει πολυ λιγο φως σε συγκριση με το φορητο φωτακι που του προτεινω Δημητρη.

Χωρια που ειναι RGB. Ταμαμ για φωτισμο αντικειμενων πρωτου επιπεδου

• Like
Πριν λίγο μου προέκυψε και μια πρωτιά σε ένα Challenge του DPREVIEW με την παρακάτω φωτογραφία.

Καλή... Αν θέλουμε να την ψειρίσουμε, θα ήταν ακόμα καλύτερη αν το μηχανάκι ήταν σε μεσαία λωρίδα για να έχουν αναμένα φώτα όλα τα αυτοκίνητα...

• Like
Καλή... Αν θέλουμε να την ψειρίσουμε, θα ήταν ακόμα καλύτερη αν το μηχανάκι ήταν σε μεσαία λωρίδα για να έχουν αναμένα φώτα όλα τα αυτοκίνητα...
Ευχαριστώ! Να τις ψειρίζουμε, να τις ψειρίζουμε!