ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

καλησπερα και παλι. Λοιπον, το διαβασα καπου, αλλα δεν θυμαμαι που..

Ενω κανω shut down απο το xbmc live που ειναι σε usb stick μετα απο λιγο ανοιγει μονο του...

τι πρεπει να κανω μαμωτο....

shut down ή suspend?

Γεια χαρά σε όλους.Εδω και δεκα μηνες περιπου ειμαι κατοχος ενος asrock ion330 ht-bd.για να βλεπω ταινιες του εχω εγκαταστησει μονο το MPC-HC τιποτα αλλο.ολες τις ταινιες τις παιζει ανετα,ενδεικτικα σας αναφερω οτι κατεβασα την εκδοση του avatar που κυκλοφορει 45gb και την ειδα μια χαρα.
Αυτο ομως που με προβληματισε ειναι το γεγονος οτι και το δικο μου μηχανημα ανοιγει μονο του.νομιζα οτι το προβλημα δημιουργηθηκε απο μια διακοπη ρευματος αλλα απο οσα διαβαζω μαλλον δεν ειμαι ο μονος.εκανα την ρυθμιση στο wmc που αναφερει καποιος φιλος πιο πανω αλλα παλι τα ιδια.δεν καταλαβα που πρεπει να εκτελεσω την εντολη για να δω απο που προερχεται το προβλημα,αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει.

Λοιπον, στο περιβοητο θεμα με το ανοιξε-κλεισε, πλεον δεν το κανει και δεν πειραξα τιποτα...

Καλησπέρα.
Τι usb tv tuner να πάρω για τον asrock 330ion, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την "ισχύ" του συστήματος?? Φυσικά μιλάω για επίγεια ψηφιακά MPEG2 και MPEG4. Δεν θα με χάλαγε να έχει και αναλογικά. Θα με ενδιέφερε όμως η ταυτόχρονη εγγραφή από ένα κανάλι και η θέαση από άλλο, όπως και ο προγραμματισμός εγγραφής, καθώς επίσης και είσοδο composite για να "περάσω" ταινίες από VHS. Βεβαίως μιλάμε για κάτι σε λογικά πλαίσια τιμής.
Επειδή χάθηκα στα τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν και επειδή οι minimum απαιτήσεις συστήματος που αναφέρουν, μάλλον δεν είναι απόλυτες, παρακαλώ θέλω τα φώτα σας, ίσως από κάποιον που έχει ανάλογο tuner σε συνδυασμό με το asrock.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.
Τι usb tv tuner να πάρω για τον asrock 330ion, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την "ισχύ" του συστήματος?? Φυσικά μιλάω για επίγεια ψηφιακά MPEG2 και MPEG4. Δεν θα με χάλαγε να έχει και αναλογικά. Θα με ενδιέφερε όμως η ταυτόχρονη εγγραφή από ένα κανάλι και η θέαση από άλλο, όπως και ο προγραμματισμός εγγραφής, καθώς επίσης και είσοδο composite για να "περάσω" ταινίες από VHS. Βεβαίως μιλάμε για κάτι σε λογικά πλαίσια τιμής.
Επειδή χάθηκα στα τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν και επειδή οι minimum απαιτήσεις συστήματος που αναφέρουν, μάλλον δεν είναι απόλυτες, παρακαλώ θέλω τα φώτα σας, ίσως από κάποιον που έχει ανάλογο tuner σε συνδυασμό με το asrock.

Ευχαριστώ.

Καμία πρόταση???