Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό
τα .m2ts τα παιζει, αλλα δεν θα εχει το μενου

γιατί έχει και bluray...
τα .m2ts τα παιζει, αλλα δεν θα εχει το μενου
γιατί έχει και bluray...
...επισης ποιες οι ουσιαστικές διαφορές του Asrock 330HT με το Xtreamer pro, εκτός από το διπλό HDD???
Επειδή σε κάποια ξένα forums αναφέρουν οτι το ανεμιστηράκι του board στο asrock κάνει θόρυβο και κάνουν κάτι πατέντες με τις βίδες στήριξης, ισχύει κάτι τέτοιο?? Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος που το έχει??
Ευχαριστώ.
Τότε εμένα μου κάνει το asrock. Δεν είχα καταλάβει οτι το xtreamer ουσιαστικά είναι media player (δεν το έψαξα και πολύ).Εμ... το ένα είναι πλήρης υπολογιστής (έχει Windows), DVDR ή Blu Ray, πέρα από media player μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για περιήγηση στο internet για office κλπ... κλπ
Το xtreamer pro είναι ένας media player με κάποιες δυνατότητες NAS...
Εξαρτάται αποκλειστικά για το τι χρήση το θες....
Το καταλαβαίνω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα σεταριστεί όπως πρέπει και να αναλάβει να παίξει ταινίες και να κάνει περιήγηση στο internet.Σε κάποιους κάνει και σε άλλους δεν κάνει.
Κάνει πάντως πολύ λιγότερο θόρυβο από ένα ps3 slim.
Λογικά στα νεότερα μοντέλα δεν πρέπει να κάνει καθόλου καθώς η AsRock αντικατέστησε με άλλον τον μικρό ανεμιστήρα της CPU που ήταν υπεύθυνος για το πρόβλημα, και είχα την τύχη να μου στείλουν έναν αθόρυβο.
Όπως έχω ξαναγράψει το ION330 δεν απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες ή χρήστες χωρίς υπομονή καθώς είναι ένα ιδιαίτερο μηχάνημα που θέλει προσοχή στην αρχική εγκατάσταση και καλό σετάρισμα για να παίξει σωστά τα πάντα.Αυτό είναι το μοναδικό τίμημα ενός μηχανήματος που σέβεται τα ελάχιστα χρήματα απόκτησής του.Από εκεί και πέρα δεν το πειράζουμε, δεν πειραματιζόμαστε μαζί του παρά μόνο απολαμβάνουμε τις ταινίες μας.
Η κάρτα γραφικών γυρίζει αυτόματα στα 24Hz από τον MPC-HC (από κάποια version και μετά που δεν θυμάμαι τώρα ) κατά την αναπαραγωγή υλικού με fps 24Hz και μόνο.
Λοιπον, δουλευω το xbmc live απο usb και θελω να σετταρω το remote control της asrock να δουλευει με αυτο. Πως γίνεται ρε παιδιά; Επίσης, εχετε να προτεινετε ενα wireless keyboard mouse combo για το μηχανημα;
ευχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.