ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Το ascrock σε προσφορα 249 ευρο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134013457&onlinepromo=OFFER0124 -bye-
Το plus4u.gr ειναι παρακλαδι του e-shop.

Με έφτιαξες!!
Το τσίμπησα πριν 5 λεπτά!!

Ελπίζω το dinovo mini που πήρα για αυτή τη δουλειά ,να μην έχει πρόβλημα με τα windows 7..............

Xαιρομαι που σε βοηθησα,θα το επαιρνα και εγω αλλα εχω 5 pc και λεω φτανει πια.Μονο ενα intel solid disc για τα Χριστουγεννα λεω να παρω,οικονομια ...χιχι.

Και εγώ με αυτό τα κάνω 4........
Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Με έφτιαξες!!
Το τσίμπησα πριν 5 λεπτά!!

Ελπίζω το dinovo mini που πήρα για αυτή τη δουλειά ,να μην έχει πρόβλημα με τα windows 7..............

Με γειες με γειες.... και εγώ το dinovo mini θα τσιμπήσω.....

Καλοτάξιδο....:award:

Για 249 ευρουλάκια είναι πολύ καλή περίπτωση, αν όντως παίζει καλά τα 1080ρ. Πολύ καλή και η πρόταση του lykman στο πόστ #3. Αν δεν είχα και εγώ 4-5 πισι στο σπίτι θα έπαιρνα ένα...
Εσείς που αγοράσατε το Asrock, αν έχετε την καλοσύνη, πείτε μας πώς τα πάει!

Φιλικά
Γιώργος.

Το εχει φιλος, που τον επρηξα να το παρει πριν ερθει Ελλαδα:flipout::flipout:,ειναι μια χαρα μηχανακι,για htpc-κατεβαστηρι, ευκολα αναβαθμησιμο (μνημες,bd drive).Σε κανα χρονο που τα νεα hd φορμα ηχου θα ειναι σε onboard υλοποιησεις μπορει να χτυπησω κατι αναλογο.

Για 249 ευρουλάκια είναι πολύ καλή περίπτωση, αν όντως παίζει καλά τα 1080ρ. Πολύ καλή και η πρόταση του lykman στο πόστ #3. Αν δεν είχα και εγώ 4-5 πισι στο σπίτι θα έπαιρνα ένα...
Εσείς που αγοράσατε το Asrock, αν έχετε την καλοσύνη, πείτε μας πώς τα πάει!

Φιλικά
Γιώργος.

Είπαμε... ΠΕΤΑΕΙ... δεν κολλάει πουθενά.... (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)...
Όποιος το αγοράσει μην ξεχάσει να αναβαθμίσει το firmware στο 1.6, και να κατεβάσει από το site της Nvidia τους τελευταίους drivers για ΙΟΝ...(μην βάλετε τους drivers που έχει στο δισκάκι η Asrock)
:drummer:

Αναμένοντας λοιπόν να παραλάβω μήπως κανείς γνωρίζει αν τελικά μέσω hdmi θα έχω και ήχο στην τηλεόραση ή πρέπει να το συνδέσω μέσω S/PDIF στον ενισχυτή;

Ρωτάω γιατί ο καημένος μου ο Yamaha 2 εισόδους για οπτική έχει και είναι καπαρωμένες από το Ps3 και το BDplayer.

Tι άλλη επιλογή έχω;;

Αναμένοντας λοιπόν να παραλάβω μήπως κανείς γνωρίζει αν τελικά μέσω hdmi θα έχω και ήχο στην τηλεόραση ή πρέπει να το συνδέσω μέσω S/PDIF στον ενισχυτή;

Ρωτάω γιατί ο καημένος μου ο Yamaha 2 εισόδους για οπτική έχει και είναι καπαρωμένες από το Ps3 και το BDplayer.

Tι άλλη επιλογή έχω;;

Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει (έχω ενισχυτή).. διάβασα ότι βγάζει κανονικά ήχο.. οπότε... no worries... :ernaehrung004:

Για να δείς σοβαρό multitasking χρειάζεται (εκτός από αξιοπρεπή επεξεργαστή) και σοβαρό λειτουργικό, δηλ. κάποιο σύγχρονο Linux (π.χ. Ubuntu 904, Fedora 10), ή έστω Win Server 2003 και άνω. Ο 330 πιθανόν και να είναι λίγος για τέτοιες δουλειές. -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Το έχω και παίζει και τα πιο δύσκολα αρχεία 1080p μόνο εγκαθιστώντας Win7 και Media Player Classic Home Cinema. Δεν είναι απαραίτητοι codecs του στυλ CoreAVC όπως διαβάζω εδώ και σε άλλα φόρουμς. Και μάλιστα το πολύ με 30% cpu usage. Το μηχανάκι πετάει. Αν μάλιστα έχετε και καμια περισσευούμενη usb κάρτα ασύρματου δικτύου την κοτσάρετε και δεν του λείπει τπτ. Μοναδικό μείον, δεν έχει usb θύρες μπροστά...

Το έχω και παίζει και τα πιο δύσκολα αρχεία 1080p μόνο εγκαθιστώντας Win7 και Media Player Classic Home Cinema. Δεν είναι απαραίτητοι codecs του στυλ CoreAVC όπως διαβάζω εδώ και σε άλλα φόρουμς. Και μάλιστα το πολύ με 30% cpu usage. Το μηχανάκι πετάει. Αν μάλιστα έχετε και καμια περισσευούμενη usb κάρτα ασύρματου δικτύου την κοτσάρετε και δεν του λείπει τπτ. Μοναδικό μείον, δεν έχει usb θύρες μπροστά...
το θέμα του μπροστινού usb λύνεται με καλώδιο επέκτασης USB.. (έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον)...
πενία τέχνας κατεργάζεται... ή κάπως έτσι... :smash:

Έχει κάνει κάποιος αλλαγή στον δίσκο που είναι 5400;

Σκέφτομαι να το πάρω και να του βάλω εναν 7200, πιστεύω θα βελτιώσει αρκετά τη ταχύτητα.

Έχει κάνει κάποιος αλλαγή στον δίσκο που είναι 5400;

Σκέφτομαι να το πάρω και να του βάλω εναν 7200, πιστεύω θα βελτιώσει αρκετά τη ταχύτητα.

Αν τον έχεις εύκαιρο, καλώς.. αλλιώς, κατά τη γνώμη μου, τσάμπα χρήματα...
Τα 4gb είναι πιο αναγκαία....
Τώρα αν βάλεις SSD ... μάλλον αλλάζουν τα δεδομέεεεεενα..... :worshippy:

Οκ, η αναβάθμιση σε 4 είναι αρκετά πιο φτηνή απο αλλαγή δίσκου, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται πάνω απο 2 για κάτι ^^

Αν είναι μια χαρά όπως είναι, δε του αλλάζω τίποτα, θα δώσω τα χρήματα σε κανα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι και όλα κομπλέ.

Οκ, η αναβάθμιση σε 4 είναι αρκετά πιο φτηνή απο αλλαγή δίσκου, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται πάνω απο 2 για κάτι ^^

Αν είναι μια χαρά όπως είναι, δε του αλλάζω τίποτα, θα δώσω τα χρήματα σε κανα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι και όλα κομπλέ.

Αν βάλεις Win7 τα 4gb θα βοηθήσουν ΠΟΛΥ....
(μιλάω εκ πείρας)..