Asrock ION 330HT & Compaq Mini 110c-1030SV

Status
Not open for further replies.

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
Λόγω αναβάθμισης πωλούνται τα κάτωθι:
1. HTPC Asrock ION 330 HT http://www.asrock.com/nettop/NVIDIA/ION 330HT/#Features με DVD-RW.
Η διαφορά από το εικονιζόμενο βασικό μοντέλο είναι η αναβάθμιση με 4GB DDR2 RAM και ΟCZ Vertex SATA 2 96GB SSD δίσκο.
Λόγω BIOS διαθέσιμα στα Windows - ακόμα και τα 64bit - είναι τα 3GB. Το υπόλοιπο 1GB πάει για την κάρτα γραφικών και για το σύστημα γενικά.
Δεν έχει αυθεντικά Windows οπότε περνάτε ότι θέλετε.
Λόγω του ION παίζει τα πάντα με CORE AVC (ακόμα και 1080p) χαλαρά και ανέτα.
Η κατάσταση τού είναι πολύ καλή και μαζί δίνεται και το αχρησιμοποίητο remote control.
Επίσης δίνω και ένα στικάκι με περασμένο το XBMC σεταρισμένο για ΙΟΝ για όποιον το θέλει μόνο ως media player.
Στα 219 ευρώ

2. Compaq Mini 110c-1030SV αναβαθμισμένο με 2GB RAM και 60GB OCZ Agility 3 SATA 3 SSD.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...link=ot_we/prodlink/el_gr/3984757/loc:0&cc=gr
Το σύστημα συνοδεύεται από αυθεντικά Windows XP (άρα γίνεται αναβάθμιση με 30 ευρώ σε Win 8) αλλά του έχω περάσει και λειτουργούν άνετα χωρίς ανάγκη από drivers τα Win7 Starter Αγγλικά.
Το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση με 6αρα μπαταρία, θήκη μεταφοράς Belkin και όλα του τα κουτιά.
Στα 199 ευρώ
Αν αγοραστούν και τα 2 δίνω μαζί, δίνω δώρο Epson 6200L Laser Printer.

Παρακαλώ μόνο από Αθήνα για συναλλαγή με συνάντηση.
Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές (ίσως μονο με Galaxy S3 σε αντίστοιχα άριστη κατάσταση)!

Last edited:
To Asrock το αγόρασε ο fragol... καλή απολαυση!!!
Μένει το Compaq το οποίο δίνεται και με τον 2,5 samsung δισκο (160GB) που είχε από τη "μάνα" του με περασμένα τα αυθεντικά Win XP στα 150 ευρώ

Last edited:
To Asrock το αγόρασε ο fragol... καλή απολαυση!!!
Μένει το Compaq το οποίο δίνεται και με τον 2,5 samsung δισκο (160GB) που είχε από τη "μάνα" του με περασμένα τα αυθεντικά Win XP στα 150 ευρώ

Έχω ένα φίλο που το θέλει. Αν μπορείς να περιμένεις να σου το επιβεβαιώσω αύριο Δευτέρα έχει καλώς.

Εφόσον η συναλλαγή γίνει Αθήνα, το προτιμώ από διάφορες προσφορές που έχω για αποστολή εκτός γιατί δεν εμπιστεύομαι μεταφορικές κλπ

Last edited by a moderator:
Συγγνώμη αλλά ο φίλος μου τελικά ενδιαφέρεται για ipad . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στις απαντήσεςι σου.

Πριν από 2 χρόνια περίπου... δώρο από τα παιδιά στο γραφείο!
Η κατάσταση του είναι ΑΡΙΣΤΗ.... άλλωστε πρώτα βλέπεις και μετά αγοράζεις... δεν έχω πουλήσει ποτέ κάτι "γουρούνι στο σακί"

δεν ειναι για μενα.....μια φιλη ψαχνει κατι σε καλη τιμη για το σπιτι για ιντερνετ και μερικες εφαρμογες σχετικα απλες.
Θα την ενημερωσω και θα σου πω....

Thanks!

Νέα τιμή για τον Compaq (με τον 2,5 samsung δισκο - 160GB) που είχε από τη "μάνα" του με περασμένα τα αυθεντικά Win XP στα 140 ευρώ

Πωληθηκε στον κ. Περγιουδακη τον οποίο ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγή.
Να κλείσει.

Status
Not open for further replies.