Talemao
New member
- 9 September 2009
- 4
http://www.youtube.com/watch?v=s2RWX-ECMbY Αυτή είναι η Black Edition, ακριβώς η ίδια είναι και για ΧΒΟΧ 360.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Να την αποκτήσουμε στην σωστή τιμή που κάνει ναι 85-90 ευρώ. Αλλά στην μαύρη αγορά που έχει φτάσει τα 200+ ευρώ , sorry αλλά παραείναι κοροϊδία.....
Οταν θα ξεφουσκώσει ο ντόρος με το παιχνίδι, σε κανά 6μηνο, τα ξαναλέμε...
Ειδικα εαν μπορεσει καποιος να το ευχαριστηθει σε προβολικο με καλο ηχοσυστημα, το θεμα απειλει το home cinema! Εαν ημουν σκηνοθετης, θα ετρεχε ο κρυος ιδρωτας...
Τερμάτισες την βασική αποστολή μόνο ή το ξεζούμισες;
Εγώ επειδή πλέον έχω τελειώσει όλες τις μικροαποστολές μάζεψα και τα σεντούκια με θησαυρό που υπάρχουν διάσπαρτα σε διάφορα σημεία.
Οποιος το τελείωσε, για να μου λύσει μια απορία (σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή). Υπάρχει ένα σεντούκι ακριβώς στο κέντρο της Villa . Επειδή από τον χάρτη δεν φαίνεται σε ποιό επίπεδο είναι, έχω ανέβει πάνω στα κεραμίδια, έχω ανέβει στον επάνω όροφο με τα πορτρέτα , στο υπόγειο με την μαύρη στολή του Altair, τίποτα. Που βρίσκεται αυτό το σεντούκι μπορείτε να το δείτε και να μου πείτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.