Αϋπνίες είχες πρωί-πρωί ή σε ξύπνησε και εσένα νωρίς ο σεισμός;![]()
Είναι ξεχωριστό πρόγραμμα και για μένα αυτό είναι θετικό. Δεν μπλέκεις με την εγκατάσταση του Assetto Corsa. Πρέπει να το τρέξεις παράλληλα με το Assetto Corsa. (Σε μένα λειτουργεί χωρίς να πειράξω κάτι και στο Game Stock Car αλλά τώρα το αγόρασα αυτό το παιχνίδι και δεν γνωρίζω αν είναι ή όχι λειτουργία του παιχνιδιού.) Το μόνο που πρέπει να κάνεις στο Assetto Corsa είναι να ξετικάρεις το "Lock onboard camera to horizon". Τίποτα άλλο.
Προβλήματα δεν είχα όσες φορές και αν το έτρεξα (από τότε που το έβαλα τρέχει μόνιμα). Ουσιαστικά για το Assetto Corsa είναι κάτι σαν headtracking, οπότε το κοίταγμα δεξιά/αριστερά/πίσω κλπ ρυθμίζεται και λειτουργεί από το ίδιο το πρόγραμμα και είναι χωρίς προβλήματα. Με τις ρυθμίσεις δεν ασχολήθηκα, τα άφησα όλα στα default και παίζει μια χαρά. Μόνο το κοίταγμα αντιστοίχησα στα πλήκτρα του τιμονιού. Επίσης "αισθάνεσαι" και την κλίση του αυτοκινήτου/δρόμου.
Για μένα πρέπει να το ενσωματώσουν στο κανονικό παιχνίδι.
Καλή ιδέα για donate.
Παίζει κάποια έκπτωση για την αγορά του; Μόλις παρέλαβα την DFGT και ψάχνω να την δοκιμάσω.
Με βασικό αυτοκίνητο βέβαια (Ε36), αλλά όπως και να έχει η αίσθηση που σου δίνει η τιμονιέρα είναι πολύ καλύτερη από το αντίπαλο δέος.
Το μοναδικό που με προβλημάτισε ήταν το drift. Δεν κατάφερνα να κρατήσω με τίποτα την πλαγιολίσθηση και είχα και το χαρακτηριστικό snap που συναντάω και στο GT5 - GT6 όταν οδηγώ με τιμονιέρα. Δηλαδή πλαγιολισθαίνω λίγο με ανάποδο τιμόνι και ξαφνικά το αυτοκίνητο βρίσκει πρόσφυση και γυρνάει προς την πλευρά του ανάποδου = snap!
μπορει καποιος να μου πει αν δεν βαριεται πως βαζω τα Mode cars και τις πιστες?
Ναι, το rivali είναι ωραίο!
Να επανέλθω για το realheadmotion και να πω οτι με το τιμόνι μου (G27), το Assetto Corsa δεν αναγνώριζε τα πλήκτρα για το κοίταγμα δεξιά-αριστερά και με αυτό το πρόγραμμα διορθώθηκε το πρόβλημα. Επίσης στο steer look aheadLR το έχω στο 3. Πράγμα που μπορεί και να σημαίνει σχεδόν κλειστό τώρα που το μελέτησα το πράγμα. Οπότε μάλλον το εκθείαζα ενώ σχεδόν δεν το χρησιμοποιούσα!
Άσχετος με άποψη δηλαδή
Αλλά εσείς δοκιμάστε το! χεχε, τσάμπα είναι...
Assetto Corsa Greek Gathering:
Παρασκευή 19/09/2014
Tatuus Formula Abarth - Silverstone International
Booking: 21:45 - 22:00
Qualifying: 22:00 - 22:20
Race: 22:20 18 laps (τέλος πριν τις 22:45)
GT2/GT3* - Nurburgring Sprint
Booking: 22:45 - 23:00
Qualifying: 23:00 - 23:20
Race: 23:20 13 laps (τέλος πριν τις 23:45)
*BMW M3 GT2, BMW Z4 GT3, Lotus Evora GTC, Mclaren MP4-12C GT3, P4/5
Αναμένεται πλήθος ατόμων....
Την Nurburgring δεν την ξέρω και δεν νομίζω να προλαβαίνω να την μάθω....
Assetto Corsa Greek Gathering:
Παρασκευή 19/09/2014
Tatuus Formula Abarth - Silverstone International
Booking: 21:45 - 22:00
Qualifying: 22:00 - 22:20
Race: 22:20 18 laps (τέλος πριν τις 22:45)
Ποιος το οργανώνει και πως θα ονομάζεται ο server?
1:05 με τη Formula (μαμά ρυθμίσεις) - έτσι για να ανάβουν τα αίματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.