Assetto Corsa (PC racing game)

Η Kunos Simulazioni ανακοίνωσε επίσημα πως η Alfa Romeo θα ενταχθεί στο Assetto Corsa.

Η μάρκα ήταν ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές όταν, πριν από λίγους μήνες, η Kunos ζήτησε από τους παίκτες να ψηφίσουν τα αυτοκίνητα που θα ήθελαν να δουν μελλοντικά στο παιχνίδι και επιλέχτηκαν δύο μοντέλα παραγωγής της Alfa Romeo , ένα νέο - το 4C και ένα κλασικό - το GTA, καθώς και το θρυλικό αγωνιστικό Alfa V6 DTM (που πολλοί από εμάς θα το θυμούνται και από το Gran Turismo).
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι ένα από αυτά θα ενταχθεί στην έκδοση 1.0 ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα από την ίδια εταιρεία!

alfa-romeo_100342273_l.jpg

67_Alfa-Romeo-GTV_num26_DV-10-WG_02.jpg

wallpapers_alfa_romeo_155_1993_1.jpg

Οι πίστες των mods που προστέθηκαν ήδη στο AC πρέπει να ξεπερνάν τις 60. Δεν αξίζουν βέβαια όλες κυρίως γιατί στην πλειοψηφία τους είναι ημιτελείς.

Δύο νέες (για όσους ενδιαφέρονται), τις Circuit de Catalunya και Paul Ricard HTTT, θα βρείτε στο http://corsatracks.wordpress.com/

Μερικές από αυτές που έχω εντοπίσει:
Akagi Mountain pass
Algarve
Alp Hillclimb
Aosta Grand SportBathurst
Autumn Ring
Brand Hatch
Brno
Cascavel
Chayka
Daytona
Dragon Range
Donington Park
Dorifto
Eastern Creek
Fuji Speedway short track
Fuji International
Gen Track 1
Glava Zete
Gunsai Touge
Hillclimb
Hockenheim Old Circuit
Indianapolis
Interlagos
Interlagos79
Joux Plane
Laguna
Lime Rock
Losail
Malaysia
Mallory Park
Melbourne Grand Prix Circuit
Mid Ohio
Mission
Monaco
Montreal
Montreal
Montreal 1994
Mosport Park
Nardo
Nordschleife
Oran Park
Okoyama
Paul Ricard
Phillip Island
Prato
Rivijera
Road Atlanta
Road America
Sandown
Sarthe (Le Mans)
Suzuka
Top Gear
Trial Mountain
Vairano
Watkins Glen
Westwood 1990
Willow
Zolder

Για ευκολία να ανατρέχετε στο πρώτο post κάτω κάτω όπου έχω συγκεντρώσει όλα τα links για πίστες.:idea:

Last edited:
Πολύ ωραία η Bathurst. Μην βαράτε αλλά δεν την ήξερα. Την βάζω με τις αγαπημένες μου...

Πολύ ωραία η Bathurst. Μην βαράτε αλλά δεν την ήξερα. Την βάζω με τις αγαπημένες μου...

...δεν είχες χάσει και τίποτα... και τώρα που την έβαλες στις αγαπημένες σου τι κατάλαβες???:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

...δεν είχες χάσει και τίποτα... και τώρα που την έβαλες στις αγαπημένες σου τι κατάλαβες???:BDGBGDB55:

Αμάν βρε γκρινιάρη! αφού του αρέσει, τι σε πειράζει εσένα? Και εμένα μου αρέσει! Αυτές οι απότομες στροφές με τις εναλλαγές στο υψόμετρο είναι μούρλια:tongue:

Έχει ωραία ατμόσφαιρα! Η άλλη που μου αρέσει στο Asseto Corsa είναι η Mugello και έχω εκφραστεί και στο παρελθόν για την πίστα του Donnigton Park.

... αφού σας αρέσει να ταλαιπωριέστε, πάσο!

Κάπου πέτυχα αυτό. Ισχύει;

Δεν μπορώ να μπώ στη σελίδα...

http://www.virtualr.net/lancia-delta-s4-wrc-for-assetto-corsa-previews

Να σου κάνω copy/paste αφού δεν μπορείς να μπεις:

"Lancia Delta S4 WRC for Assetto Corsa – Previews

A few days ago, nikk78 showed off his impressive Lancia 037 for Assetto Corsa Mod project.

Furthermore, nikk is also working on the 037′s perhaps even more legendary successor, the Delta S4 WRC.

Build to the Group B regulations, the Turbo-powered Delta S4 was part of rally’s heydey of most powerful and dangerous competition in the mid-80s.

The Assetto Corsa version of the car will include both the historic WRC version as well as modern-day hillclimb versions that are still in competition in Italy more than 20 years later."

Και πολλά άλλα ισχύουν (εκατοντάδες θα είναι τα αυτοκίνητα που θα προστεθούν από mods) το θέμα είναι πόσα από αυτά θα ανταποκρίνονται στην πραγματική οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου που εικονικά θα αναπαριστούν...

Αυτό που λείπει προς το παρόν είναι μια χωμάτινη πίστα αφού απ' ότι διαβάζω από συζητήσεις τα physics του AC θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν (αυτοκίνητα θα υπάρξουν πολλά)!

Η φαντασία των ανθρώπων που ασχολούνται με τα mods δεν έχει όριο (κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μηχανή για το nkPro):

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα νέα του Σαβ/κου:
Η Kunos ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας και το περιεχόμενο της επόμενης ενημέρωση (Beta Assetto Corsa Early Access), που θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουλίου και θα προσθέσει το περίφημο Lotus 98T F1 αυτοκίνητο στο AC, την τρίτη ιστορική F1 μετά την Ferrari 312T και την Lotus 49.
Η 98T έχει (είχε) υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα (turbo) Renault EF15B V6. Ανάλογα με την πίεση υπερπλήρωσης ο EF15B ήταν σε θέση να δώσει περισσότερα από 1.000 bhp (στις κατατακτήριες).
Η νέα έκδοση θα φέρει επίσης βελτιώσεις στην AI, πράγμα που επιβάλλεται καθώς το Assetto Corsa πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην τελική (v1.0) έκδοσή του.

019.jpg

Έτοιμο το πρώτο mod για αυτοκίνητα: 2014 Corvette Daytona Prototype (ΒΕΤΑ) από τους IER Modding Group (download από το επίσημο sait τους)
Η πρώτη (beta) αυτή έκδοση δεν περιλαμβάνει ακόμα το cockpit, έχει όμως να διαλέξεις πολλά "κουστουμάκια" για το αμερικάνικο αγωνιστικό καθώς και templates για όσους θέλουν να "ράψουν" τα δικά τους!

Και μερικά πρόσφατα (αξιόλογα) mods - πίστες

Last edited:
Η Porsche 997 GT3 RSR (mod) αφορά κλεμμένο υλικό από το Forza 4, δυστυχώς.

Ευτυχώς θα το δούμε σαν RUF, επίσημα στο AC!

Last edited:
Assetto Corsa Oculus Rift With Actual Headset Point Of View Virtual Reality

Μια πολύ καλή πίστα (τη συνιστώ) είναι η Blackwood - μετατροπή από το LiveFor speed

Αυτή η πίστα φανταστική δεν είναι; Αν ήταν έτσι όλες οι φανταστικές πάντως, τύφλα να'χουν οι πραγματικές! Πολύ καλή πίστα!

Εδώ φαίνεται απίστευτα ρεαλιστικό, κρατάμε λεφτά για το Occulus από οτι βλέπω. Κανά 250-300 θα έχει...:award:

...κρατάμε λεφτά για το Occulus από οτι βλέπω. Κανα 250-300 θα έχει...:award:

Μακάρι, αλλά εγώ για περισσότερα το "κόβω" (- ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?) Το θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

giphy.gif

Το είχαν ξεκινήσει μέσω kickstarter και είχαν θέσει από τότε τιμή που θα ήθελαν να κοστίζει, όχι οτι θα κοστίζει τόσο. Στην συνέχεια τους αγόρασε το Facebook και με τα χρήματα που μπορεί να τους υποστηρίξει, είπαν, θα το κάνουν καλύτερο από όσο σκόπευαν αλλά και θα διατηρήσουν ή μειώσουν την τιμή που σκόπευαν. Ο ίδιος ο Oculus Riftάς , δεν θυμάμαι το όνομά του ιδρυτή, αλλά και σε όλες τις συνεντεύξεις που έχω δει, μιλούν για αυτά τα χρήματα. Ακόμα και τώρα που έχουν προσθέσει κάμερα για αναγνώριση κινήσεων στο χώρο, κάτι που δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό, ξαναρωτήθηκαν και καθησύχασαν οτι η τιμή δεν θα ανέβει. Ο ιδιοκτήτης του Facebook που τους αγόρασε σε συνέντευξη είπε οτι είναι πολύ σημαντικό να έχει την μικρότερη δυνατή τιμή όταν κυκλοφορήσει και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν.
Επίσημα πάντως δεν έχει ειπωθεί τίποτα, μόνο επιθυμίες.

Πάντως γνωστός που έχει πάρει το DK1 και μίλησα μαζί του μου είπε μόνο ένα πράγμα: "Δεν σου λέω τίποτα, απλά όταν βγει, ΠΑΡΤΟ!" Και η συζήτηση ήταν για το Assetto Corsa και αν μπορείς να οδηγήσεις με αυτό.

:marchmellow:

Το είχαν ξεκινήσει μέσω kickstarter και είχαν θέσει από τότε τιμή που θα ήθελαν να κοστίζει, όχι οτι θα κοστίζει τόσο. Στην συνέχεια τους αγόρασε το Facebook και με τα χρήματα που μπορεί να τους υποστηρίξει, είπαν, θα το κάνουν καλύτερο από όσο σκόπευαν αλλά και θα διατηρήσουν ή μειώσουν την τιμή που σκόπευαν. Ο ίδιος ο Oculus Riftάς , δεν θυμάμαι το όνομά του ιδρυτή, αλλά και σε όλες τις συνεντεύξεις που έχω δει, μιλούν για αυτά τα χρήματα. Ακόμα και τώρα που έχουν προσθέσει κάμερα για αναγνώριση κινήσεων στο χώρο, κάτι που δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό, ξαναρωτήθηκαν και καθησύχασαν οτι η τιμή δεν θα ανέβει. Ο ιδιοκτήτης του Facebook που τους αγόρασε σε συνέντευξη είπε οτι είναι πολύ σημαντικό να έχει την μικρότερη δυνατή τιμή όταν κυκλοφορήσει και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν.
Επίσημα πάντως δεν έχει ειπωθεί τίποτα, μόνο επιθυμίες.

Πάντως γνωστός που έχει πάρει το DK1 και μίλησα μαζί του μου είπε μόνο ένα πράγμα: "Δεν σου λέω τίποτα, απλά όταν βγει, ΠΑΡΤΟ!" Και η συζήτηση ήταν για το Assetto Corsa και αν μπορείς να οδηγήσεις με αυτό.

:marchmellow:

Fry-Clapping-With-Sandwiches.gif

giphy.gif

Καλά νέα:

Shelby Cobra for Assetto Corsa 0.1 – Released:

Οι meco & Pankykapus τελειώσαν και προσφέρουν για dowload το δημιούργημα τους, μια πρώτη έκδοση του Shelby Cobra mod για το Assetto Corsa.

Το εικονικό "σπορ" αυτοκίνητο παρέχεται σε τρεις εκδώσεις: το 427 street car, το S/C version (featuring a NASCAR competition engine and vintage racing tires) και την S1 εκδοχή με καλύτερα φρένα, κιβώτιο 5 ταχυτήτων και ποιο "σφιχτές" αναρτήσεις. Ποιο πολλά εδώ: www.assettocorsa.net

Επίσης GP2 2014 for Assetto Corsa – Released

Έτοιμο για download και το GP2 2014 της ομάδας Formula Corsa Modding (FCM).

Είναι ουσιαστικά η πρώτη έκδοση για ένα mod που αναπαριστά τη σειρά GP2 2014 με βάση το Lotus Exos T125 ένα μονοθέσιο με F1 χαρακτηριστικά που υπάρχει ήδη στο επίσημο οπλοστάσιο του AC.
Η ίδια ομάδα σχεδιάζει να φέρει στο AC και άλλα mod, ανάμεσά τους και τα: GP3 και Formula Renault.