Αστεγοι στην ουρα για το iPhone?!?!?! Ελεος!!!

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Only in America:slapface:

Απίστευτο. Στην Αμερική έχουν στήσει ολόκληρο δίκτυο με αστέγους που περιμένουμε στην σειρά για λογαριασμό άλλων για να αποκτήσουν 1 iPhone. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με το PS3. Μέχρι και φορτηγά έχουv επιστρατεύσει για να μεταφέρουν τους άστεγους σε μεγάλα καταστήματα για να περιμένουμε στην ουρά:slapface: Φανταστείτε δηλαδή με την κυκλοφορία του PS3 αντί να περιμένουνε τα κονομημένα Αμερικανάκια στην ουρά περίμεναν άστεγοι!!!!!!!!!!!!

Δείτε το video και θα καταλάβετε
http://www.youtube.com/watch?v=ZCj-...eople-line-up-in-america-for-a-ps3-215198.php

Σε παρακαλώ , είναι ελληνική πατέντα και ισχύει από τα αρχαία χρόνια , μόνο που τότε δεν τους έλεγαν άστεγους , αλλά δούλους ...

Μου αρέσει που απορείτε κιόλας...

Ρε είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι!

Μην ξεχνάτε ότι σε δημόσιες υπηρεσίες πήγαιναν κάποιοι από νωρίς και έπαιρναν χαρτάκια με νούμερα από το μηχάνημα και τα πουλούσαν 5 ευρώ.
Έτσι αν κάποιος είχε το νούμερο π.χ. 200 και έπρεπε να περιμένει 3 ώρες, έδινε 5 ευρώ και έπαιρνε το νούμερο π.χ. 40.

Το ίδιο γινόταν και σε εθνική τράπεζα την ημέρα της πληρωμής συντάξεων που η ουρά έφτανε μέχρι έξω από το κατάστημα σε μεγάλο μήκος.

Ελληνικό δαιμόνιο.

Καλα εδω μιλαμε για 2 μερες στην ουρα και 250$. Καλη μπαζα. Δηλαδη επειδη θελεις οπως και δηποτε να παρεις το iphone την 1 μερα (γιατι αμα το παρεις σε 1-2 βδομαδες θα εισαι μπαναλ) θα πρεπει να πληρωσεις αυτο το τιμημα. Πολυ ωραιος τροπος να πετας τα λεφτα σου.
Αυτη ειναι η μια περιπτωση

Η αλλη περιπτωση ειναι αυτοι που βαζουνε τους αστεγους στην ουρα τους σκανε 250$ και μετα τα πουλανε στο e-bay σε τρελες τιμες. Δηλαδη ποσο μα ποσο μ@λ@κας θα πρεπει να εισαι για να πληρωσεις 400-500$ παραπανω για να παρεις κατι το οποιο θα το βρεις σε λιγες μερες στην κανονικη του τιμη??? Δεν μιλαμε για εισητηρια στην μαυρη αγορα που θα εξαντληθουν και θα χασεις τον αγωνα. Μιλαμε για 1 προιον το οποιο σε λιγες μερες θα το βρισκεις παντου.

Only in America:slapface:

Απάντηση: Re: Αστεγοι στην ουρα για το iPhone?!?!?! Ελεος!!!

Σκέψου και αυτούς που πλήρωσαν 5000 αντί για 500 για το PS3.
Πραγματικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά...Πάει στην Αμερική.

Αν σας πω ότι τηλεφωνάνε μέχρι και από το εξωτερικό για να μάθουν αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο iPhone !!! τι θα μου πείτε ??? :drummer:

Δεν πάει καλά ο κόσμος... :FSGSFGS4:

This is not madness!! Its APPLEEEEEEEEEEE!!!!!

posteralt1%20300.jpg

TONIGHT WE STAND IN LINE !!!

Αυτοί οι άνθρωποι επιβεβαιώνουν την ηλιθιότητα τους ξανά και ξανά......

Re: Απάντηση: Αστεγοι στην ουρα για το iPhone?!?!?! Ελεος!!!

Οικογενειακές στιγμές
dayone_fifthavenue_10_20070629.jpg

Περιμενω 2 μερες στην ουρα για το iPhone και εχω και τις κορες μου για παρεα. :rifle: :slapface:

Και καλα εσυ εισαι μαζοχα και γουσταρεις να περιμενεις. Τα καημενα τα παιδακια τι φταινε?!?!?!?!?!:violent-smiley-008:

και εγω το περιμενω πως και πως το iphone αλλα αυτους τους ανθρωπους δεν μπορω να τους καταλαβω! ε κι αμα το παρουνε 1 μηνα αργοτερα ή εστω μερικες μερες αργοτερα τι θα παθουν? ελεος δηλαδη! οπως λεει και ο PETRAN η ηλιθιοτητα επιβεβαιωνεται...