Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
900y.jpg

xg4r.jpg

sdao.jpg

jpa9.png

Ανιστορητε Portioli .... ξεχασες να βαλεις την Pascal.
Την πιο φιλικη γλωσσα που βγηκε ποτε (σιγουρα οχι την πιο γρηγορη και περιεκτικη).

Repeat
WriteLn("Ξεχασα να βαλω την Pascal Language στο ανεκδοτο ... δικη μου παραλειψη, ζητω συγνωμη")
Until ReadKey = "P" or "p";

Νισαφι πια με την υπεροψια των unixαδων και την C .... (καθε εφιαλτης τους ξεκινα με μια αγκυλη :p)

Last edited:
Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Ανιστορητε Portioli .... ξεχασες να βαλεις την Pascal.
Την πιο φιλικη γλωσσα που βγηκε ποτε (σιγουρα οχι την πιο γρηγορη και περιεκτικη).

Repeat
WriteLn("Ξεχασα να βαλω την Pascal Language στο ανεκδοτο ... δικη μου παραλειψη, ζητω συγνωμη")
Until ReadKey = "P" or "p";

Νισαφι πια με την υπεροψια των unixαδων και την C .... (καθε εφιαλτης τους ξεκινα με μια αγκυλη :p)

Καλα που δεν του ειπες και για την Basic :p

Παίδες μήπως το ξεσκίσαμε το θέμα και το κάναμε τσάτ τελικά;

Εικόνες βάζουμε...Αστείες...

Νέα επεισόδια από την επική κόντρα :p Game of Thrones vs Star Wars

Bovf4Dq.jpg

lYyUCA0.jpg

2vO3Ait.jpg

FWbD7Gk.jpg

7mVEiRz.jpg

HVgT5cc.jpg

rmUMOzA.jpg

Α ρε, που είναι εκείνα τα γέλια που κάναμε με τον Σαρλώ.

εκεί δεν είχε γέλια...Αμα ήθελες γέλαγες...
από τη Λούσυ και μετά μπήκε το prompt για γέλιο...

εδώ απλά ξύνεις το κεφάλι σου

Δεν έχει και τα γέλια που βάζουν στα φιλαράκια ρε παιδί μου....

Thanks for the feedback :D
Άλλη μια προσπάθεια γιατί ο supersonic μάλλον δε βλέπει GoT

Χμμμμ…. Τι φαντάζεστε όταν κάποιος σας πει ότι ‛δουλεύει με στρίπερς’ ???

szqMR1I.jpg

Μετά την παραπάνω εικόνα φυσικά, υπήρξαν και κάποιοι που είπαν ότι όχι μονό δουλέψουν με στίπερς αλλά έχουν και μπόλικο αλκοόλ κ.ο.κ.

XC5ulit.jpg

και chloroform...

aOOoOyr.jpg

ακομα και με τρανσγκενδερς

2WjNdOf.jpg

Quino-740827.jpg

[Yes, it's true, we ran out of money again, but you can't deny that getting this far is a breeze now...]

Έχει να κάνει με το ηλικιακό gap τελικά.
Κάποιοι αντιλαμβαννται το χιούμορ με διαφορετικό τρόπο
Εβλεπαν τις προάλλες τα ανήψια μου 15 & 18 ετων το "Δεσπονίς ετών 39" του Σακελλάριου , με το δίδυμο Λογοθετίδη-Λιβυκού.
Ο πατέρας τους, 50άρης, ξεκαρδιζόταν στα γέλια, εκείνα αδυνατούσαν να καταλάβουν που είναι το αστείο.
Μάλλον απ ότι κατάλαβα, για να γελάσουν πρέπει το αστείο να περιέχει είτε κάποιον τεχνικό κομπιουτεράδικο όρο, είτε κάποιο ρητό απο κόμικ, είτε το "μαλάκα"
Καλά βέβαια θα πεί κανείς, το τελευταίο είναι αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού επονομαζόμενου ως χιούμορ τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Έχει να κάνει με το ηλικιακό gap τελικά.
Κάποιοι αντιλαμβαννται το χιούμορ με διαφορετικό τρόπο
Εβλεπαν τις προάλλες τα ανήψια μου 15 & 18 ετων το "Δεσπονίς ετών 39" του Σακελλάριου , με το δίδυμο Λογοθετίδη-Λιβυκού.
Ο πατέρας τους, 50άρης, ξεκαρδιζόταν στα γέλια, εκείνα αδυνατούσαν να καταλάβουν που είναι το αστείο.
Μάλλον απ ότι κατάλαβα, για να γελάσουν πρέπει το αστείο να περιέχει είτε κάποιον τεχνικό κομπιουτεράδικο όρο, είτε κάποιο ρητό απο κόμικ, είτε το "μαλάκα"
Καλά βέβαια θα πεί κανείς, το τελευταίο είναι αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού επονομαζόμενου ως χιούμορ τα τελευταία τριάντα χρόνια.

δεν είναι μόνο το ηλικιακό που δεν το αρνιέμαι.
Είναι και το θέμα του ηθοποιού.
ΜΙΑ λέξη να πει ο Λογοθετίδης, με τον τονισμό, την εκφορά, την εικόνα του προσώπου, την χειρονομία, μπορεί να σε κάνει να σκάσεις στα γέλια.
Αν την πεί άλλος, θα αδιαφορήσεις και συ που έσκασες στα γέλια πριν.
Κάπως έτσι είναι και με τα παιδιά σήμερα.
Ακούνε ατάκες από ατάλαντους. Όπως ατάλαντοι είναι και οι εκφωνητές στις ειδήσεις.

Μα, όπως όποιος δεν ξέρει τη φιλοσοφία των ανέκδοτων με τους πόντιους δεν μπορεί να καταλάβει το ανάλογο ανέκδοτο, έτσι και όποιος δεν ξέρει τι είναι η deep house ή δεν έχει δει το GoT δεν μπορεί να πιάσει τα ανάλογα αστεία.
Ακόμη και τα φιλαράκια (που αναφέρθηκαν), αν δεν ήξερες τους χαρακτήρες τα θεωρούσες σαχλά.
Εγώ έχω γελάσει ακόμη και με ατάκες του Dr House που μόνο κωμικό δεν τον λες.
Με ολόκληρη ταινία υπάρχει διαφορά στα γούστα. Πόσο μάλλον σε μία εικόνα!

Ετσι ακριβως.. Εαν απορεις που ειναι το αστείο, πιθανοτατα δεν το εχεις "πιάσει" λόγω άγνοιας ..

Status
Not open for further replies.