Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
10003345_10203355980119368_1520586057_n.jpg

Το είδα κι εγώ και είπα να το αναρτήσω, αλλά μετά το σκέφτηκα ότι δεν άλλαξαν οι χώρες που συνορεύει η Ρωσία, μάλλον θα καρφωνόμουν που δε γουστάρω τον Πούτιν, ενώ το "αστείο" για να τον υποστηρίξουν το φτιάξανε.

- Πρόταση δυσπιστίας ε;
- Ναι.
- Πώς πήγε.
- Δε ξέρω.
- Γιατί;
- Έλειπα.
- ΓΑΠ;
- Δικός μας.
- Να σε πετάξω κάπου;
- Φύγαμε.
- Γεια.
bY7eVI5AS3mKov0mtgZ6_1011943_619263278104909_29540896_n.jpg

η φώτο του Παισιου για πιο λογο εξαφανίστηκε? ο Παισιος ούτε αγιος ειναι ουτε κανενα αξίωμα ειχε στην επίσημη θρησκια για να θεωρηθεί οτι προσβάλει θρησκευτικά πιστεύω...
με πιο σκεπτικό σβήστηκε? ενόχλησε κάποιους? μπορώ και εγώ να σβήνω πράγματα που δεν μου αρέσουν?

To σκεπτικό είναι,ότι δεν είναι μέν άγιος κι όσιος,αλλά είναι δε ένας πεθαμένος κληρικός που πίστευε ότι πίστευε...Δεν είναι καραγκιόζης και περίγελως του καθένα,ούτε ο Τσάκ Νόρις...

Απαντώ ατύπως απο άποψη ιδιότητας,σαν απλό μέλος πλέον,γιατί κι εγώ συναίνεσα-ζήτησα να διαγραφεί απο την ΓΔ.

Last edited:
προφανώς και δεν ειναι περίγελος ο Παισιος αλλά οι διάφοροι θεοφοβουμενοι που κάναν το όποιο λόγο του ευαγγέλιο... και η σάτιρα πάει σε αυτούς ... αν δεν γίνετε κατανοητό οκ ...

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

προφανώς και δεν ειναι περίγελος ο Παισιος αλλά οι διάφοροι θεοφοβουμενοι που κάναν το όποιο λόγο του ευαγγέλιο... και η σάτιρα πάει σε αυτούς ... αν δεν γίνετε κατανοητό οκ ...

Δηλαδη ο Παισιος δεν ειναι περιγελος αλλα οσοι δεχονται/σεβονται τα λεγομενα του ειναι?
Που και πως τοποθετεις αυτη την πολυ λεπτη διαχωριστικη γραμμη?

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

τεσπα μλκ ... σορρυ σε οσους τους προσέβαλε η φωτο... παω να δω τον θεο (παιζει ο ΠΑΟΚ)

Ρεφερι ο παϊσιος ? :p

Status
Not open for further replies.