Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Για να βάλω κάτι ολιγώτερο πιπεράτο

Κακιά μάνα

Attachments

• κακιά μάνα.jpg
    κακιά μάνα.jpg
    39.4 KB · Views: 314
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Το μέτρο δεν αφορά στην διαφοροποίηση με το ζόρι.

Το μέτρο αφορά στο να μην ξεπεραστούν τα όρια ανεξάρτητα από το είδος της ανάρτησης.

Για το συγκεκριμένο είδος αναρτήσεων είδαμε αρκετές φορές, μετά από συνεχείς αναρτήσεις να δημιουργείται "ενθουσιασμός" που να οδηγεί σε ξεπέρασμα των ορίων.

Άσε που περισσότερο πιπεράτες είναι παρά αστείες.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ !

Διαφοροποιηση με το ΖΟΡΙ σε προτιμησεις και αδυναμιες ΔΕΝ συμβαινει ουτε στην Κορεα του Κιμ.

Ποσο μαλλον εδω μεσα ....

Χαίρομαι που συμφωνούμε στην πρώτη γραμμή της ανάρτησής μου. Δηλαδή στο τι δεν αφορούσε.

Οι υπόλοιπες 3 γραμμές που εξηγούν τι αφορά, είναι το ζήτημα να γίνουν κατανοητές.

Τα ορια ....
ειδικα σε τοσο ασαφεις ιδιοτητες (κομψοτητα σατυρας) ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ διαφορετικα στον καθενα.
Γιαυτο και τοσο πολλοι ανθρωποι δεν μπορουν να αντιληφθουν το αστειο η εστω χιουμοριστικο της ιδιας εικονας.
Δεν μπορουμε να ειμαστε εξαιρεση εδω μεσα. ΦΥΣΙΚΑ και οτι ενθουσιαζει εμενα δεν θα ενθουσιασει εσενα.
Και το αντιστροφο (ειδικα αν κατσω να καταμετρησω ποσο ενθουσιασμο σου προξενουν αστειες εικονες
με .... ΓΑΤΕΣ !!!!) Δεν χρειαζεται να πτοεισαι .... για ΕΣΕΝΑ ειναι ελιξηριο γελιου και ευφοριας.

Εγω, το δεχομαι !

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Τα ορια ....
ειδικα σε τοσο ασαφεις ιδιοτητες (κομψοτητα σατυρας) ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ διαφορετικα στον καθενα.
Γιαυτο και τοσο πολλοι ανθρωποι δεν μπορουν να αντιληφθουν το αστειο η εστω χιουμοριστικο της ιδιας εικονας.
Δεν μπορουμε να ειμαστε εξαιρεση εδω μεσα. ΦΥΣΙΚΑ και οτι ενθουσιαζει εμενα δεν θα ενθουσιασει εσενα.
Και το αντιστροφο (ειδικα αν κατσω να καταμετρησω ποσο ενθουσιασμο σου προξενουν αστειες εικονες
με .... ΓΑΤΕΣ !!!!) Δεν χρειαζεται να πτοεισαι .... για ΕΣΕΝΑ ειναι ελιξηριο γελιου και ευφοριας.

Εγω, το δεχομαι !

Βρε Μάνο?

Αντίρρηση για την αντίρρηση?

Ε να είμαι ξεκάθαρος.

Αν δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τα όρια, ή να μην κάνουν αναρτήσεις ή να μη σκούξουν όταν πληρώσουν την αδυναμία τους να καταλάβουν.

Να γίνει το νήμα επιπέδου ΤΑΡΑΤΑΤΑ γιατί κάποιοι στα πενήντα τους ξαναγυρίσανε στις αστειότητες εφηβείας, δεν πρόκειται.

Αρα λοιπον, τα ορια ΔΕΝ ειναι η κομψοτητα σατυρικου μυνηματος.
Τα ορια ειναι ο πουριτανισμος που επιβαλλει μια νομοθεσια (μυνησεων)
στην οποια πρεπει να συμμορφωθει το αβικλαβιο και ο κανονισμος του.

ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.

Αυτο που ΔΕΝ ειναι ομως αντιληπτο ειναι πως υπερεβει αυτα τα ορια ο Sporteo
με μια ζουζουνα που φορουσε το μαγιο της ... μαζι με μερικα γραμματα που ελειπαν απο μια λεξη.
Αν θες .... μου εξηγεις τα ορια (αν θες).

Το κούρασες Μάνο.

Κάνε ότι καταλαβαίνεις.

Και αντιμετώπισε τις συνέπειες κατόπιν.

Είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Αρα λοιπον, τα ορια ΔΕΝ ειναι η κομψοτητα σατυρικου μυνηματος.
Τα ορια ειναι ο πουριτανισμος που επιβαλλει μια νομοθεσια (μυνησεων)
στην οποια πρεπει να συμμορφωθει το αβικλαβιο και ο κανονισμος του.

ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.

Αυτο που ΔΕΝ ειναι ομως αντιληπτο ειναι πως υπερεβει αυτα τα ορια ο Sporteo
με μια ζουζουνα που φορουσε το μαγιο της ... μαζι με μερικα γραμματα που ελειπαν απο μια λεξη.
Αν θες .... μου εξηγεις τα ορια (αν θες).

+1 :a0210:

Καλημερα. Που πήγε η αστεια εικονα " η ξανθεια παει για μπανιο" που σας μετεφρασα απο το τσεχικο χιουμορ? Δεν ητανε τιποτα "προκλητικα άσεμνο" για να αφαιρεθει.

Παίδες δεν είναι θέμα πουριτανισμού. Πρωτίστως είναι ζήτημα χοντράδας. Σε φόρουμ ενηλίκων δεν νομίζω ότι θέτω τόσο υψηλά τον πήχυ με το να αναμένω και χιούμορ αντίστοιχου επιπέδου. Το "γιουροΒΥΖΙον" για παράδειγμα το έλεγε πριν 35 χρόνια ο Ψάλτης, και εμείς όταν πηγαίναμε στην 6η Δημοτικού. Το νεωτερικό ποιο είναι, η ανακάλυψη του μοντάζ για οπτικοποίηση της ατάκας;
Αυτά. Αφού επιμένεις, Μάνο, να στο κάνω τάληρα το τι εννοούσα ζητώντας κάποια αυτοσυγκράτηση. Εάν προκρίνεις την πλήρη διαύγεια του νοήματος έναντι της τάσης μου να τα λέω πιο ευγενικά, εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Καλά ο Μάνος το ξέσκισε το θέμα παρόλο που θα έπρεπε να κρατάει χαμηλότερο προφίλ.

Δεν είναι θέμα πουριτανισμού να προστατεύεις το forum από εξώδικα.

Θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα και να μη μιλάει για πουριτανισμούς και Βόρειες Κορέες.

Αυτό καταντάει θράσος.

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Και αυτο το κρίνεις εσύ αρχηγέ;;

Το κρίνει η Δ.Ο και κάποιοι από μας είναι εδώ μέσα από τη πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ και ούτε πουριτανοί είμαστε ,ούτε στενόμυαλοι ,ούτε τίποτε απ όσα [πιθανόν] φαντάζεσαι .
Ζητήθηκε με ευγενικό τρόπο να αλλάξει η <θεματολογία> του νήματος γιατί γεμίσαμε βυζιά και κώλους με αστεία που είναι επιπέδου της πρώτης εφηβείας .
Είναι νομίζω πολύ απλό και εύκολα κατανοητό .

Status
Not open for further replies.