Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
66426010_2249474768421501_369358975478530048_n.jpg

παιδες, ας μην ανεβαζουμε εικονες γελιου αυτες τις μερες..
αυτο που συνεβει στην Χαλκιδικη τουλαχιστον εμενα δεν με αφηνει να χαρω το νημα...

Με ολο το σεβασμο στο συμφορουμιτη και στα γεγονοτα, εχω να αντιτεινω οτι η ζωη ολων συνεχιζεται και το καλο χιουμορ μας βοηθαει να ξεφευγουμε απο τετοιες καταστασεις και να βλεπουμε τον κοσμο με αλλη ματια, πιο θετικη.
Το χιουμορ ειναι μια πολυ σοβαρη υποθεση! Σε τετοιες ωρες ειναι που χρειαζεται περισσοτερο...

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Με ολο το σεβασμο στο συμφορουμιτη και στα γεγονοτα, εχω να αντιτεινω οτι η ζωη ολων συνεχιζεται και το καλο χιουμορ μας βοηθαει να ξεφευγουμε απο τετοιες καταστασεις και να βλεπουμε τον κοσμο με αλλη ματια, πιο θετικη.
Το χιουμορ ειναι μια πολυ σοβαρη υποθεση! Σε τετοιες ωρες ειναι που χρειαζεται περισσοτερο...

+1!

Όσο δεν διακωμωδείται η συγκεκριμένη τραγική υπόθεση (πράγμα που δεν θα συνέβαινε ποτέ εδώ), το χιούμορ λειτουργεί σαν φάρμακο.

Δυστυχώς η ζωή είναι συνυφασμένη με την τραγικότητα και το χιούμορ την κάνει πιο βιώσιμη.

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

+1!

Όσο δεν διακωμωδείται η συγκεκριμένη τραγική υπόθεση (πράγμα που δεν θα συνέβαινε ποτέ εδώ), το χιούμορ λειτουργεί σαν φάρμακο.

Δυστυχώς η ζωή είναι συνυφασμένη με την τραγικότητα και το χιούμορ την κάνει πιο βιώσιμη.

σαν να'χετε δικιο με τον Γκαλ'εν..απλως καπως ημουν νωριτερα

Καλο, αλλά θα έπρεπε να είναι αντίστροφα. Σάββατο βράδυ (η δεξιά φωτό αριστερά τοποθετημένη) Κυριακή πρωί (η αριστερή φωτο, δεξιά)

Δεν υπαρχει πεθανα!!!! (στα γελια)..
σημερα μου'στειλε ο γιος μου μηνυμα στο viber απο την Ικαρια οπου βρισκεται οτι περασε και τα 2 τελευταια μαθηματα που χρωσταγε! μενει η πτυχιακη και τον Σεπτεμβρη παιρνει πτυχιο.. :flipout:

Status
Not open for further replies.