Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
EOu_pH0XkAAePMj.jpg:large

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων..Αυτοί που αναθεματίζουν την γκλάβα τους για κάθε αχρειαστη σαβουρα που αγοράζουν και η δεύτερη που νιώθει In και μοδάτη που έχει στα χέρια της τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα ας πουμε.
Ο Ισπανός ΔΕΝ μας έχει συνηθίσει στα χάδια και σκάβει καλά στον εαυτό του μέσα για να δει τι πάει στραβά πρώτα με την πάρτη του και ύστερα με τους υπόλοιπους που απαρτίζουν την ευρύτερη κοινωνία..
Βάζω το όνομα του ολόκληρο μπας και ενδιαφέρει κάποιον που ίσως δεν τον γνωρίζει και που θέλει να μάθει περισσότερα για την δουλειά του.

Screenshot_20200125-065334-01.jpg

Από τα εξυπνότερα meme όλων των εποχών..Για όσους δεν γνωρίζουν, στα δεξιά βρίσκεται λεπτομέρια από το Severed Survival το κλασσικό άλμπουμ των Autopsy και στ' αριστερα το ίδιο άλμπουμ αλλά με το εξώφυλλο της επανέκδοσης.. :))

Screenshot_20200125-223548-01.jpeg

Από τα εξυπνότερα meme όλων των εποχών..Για όσους δεν γνωρίζουν, στα δεξιά βρίσκεται λεπτομέρια από το Severed Survival το κλασσικό άλμπουμ των Autopsy και στ' αριστερα το ίδιο άλμπουμ αλλά με το εξώφυλλο της επανέκδοσης.. :))

View attachment 168240

Συγγνώμη, αλλά αυτές οι εικόνες μόνο αστείες δεν είναι.

Δεν έχει να κάνει με το IQ.

Αλλά όπως και να το κάνουμε ο ασθενής να βλέπει τον γιατρό σαν τέρας και ο γιατρός τον ασθενή σαν αντικείμενο σαδισμού, είναι πολύ dark για εμένα ώστε να μου προκαλέσει γέλιο.

Μην παρεξηγείσαι...

Δεν παρεξηγήθηκα..Απλά δεν είναι όλα για όλους..Και εγώ δεν γελάω με ένα μεγάλο ποσοστό απ' όσα μπαίνουν εδώ αλλά δεν το κάνω θέμα..Για αυτό εξήγησα πως έχουμε να κάνουμε με ένα μεμε που το καταλαβαίνουν καλύτερα όσοι έχουν μεγαλώσει με το είδος και ξέρουν το αρχικό εξώφυλλο καθώς και την επανέκδοση.. That's all..
Παρεπιπτόντως,στο άλμπουμ μεταξύ άλλων συμμετέχει ένας εκ των καλύτερων bass players που έχουν περάσει από τις χορδές του οργάνου ο Digiorgio ,οπότε δεν μας παίρνει να το αμφισβητήσουμε ...

Το να μας μη μας αρέσει κάτι επειδή έχουμε συνηθίσει κάτι άλλο είναι κατανοητό..Και εμένα αν μου βάλεις να ακούσω Αρβανιτάκη ή Ξυλούρη πχ,θα λακισω στο φτερό.

Υ.Γ..Σε προσωπικό επίπεδο τον οδοντίατρο ναι...Τον βλέπω σαν τέρας..Και τίποτα δεν μπορεί να μου αλλάξει γνώμη. :))

Δεν εχει καμμια σχεση με τι αστειο γελαει καθενας, και αν γελαει με το αλφα η βητα αστειο.

Απλα αυτο δεν ειναι αστειο. Ειναι μια καλιτεχνικα σαδιστικη εκφραση...

Δεν εχει καμμια σχεση με τι αστειο γελαει καθενας, και αν γελαει με το αλφα η βητα αστειο.

Απλα αυτο δεν ειναι αστειο. Ειναι μια καλιτεχνικα σαδιστικη εκφραση...

Ποιος το λέει; Υπάρχει κάποιο μανιφέστο ή πρόκειται για την άποψη σου απλά;

Status
Not open for further replies.