Haagenti
AVClub Fanatic
Αυτό πως στον π@υτσο το έκανε;; Εκτός βέβαια αν στο αμέσως επόμενο καρέ το πόδι έχει πεταχτεί μπροστά.
Τον έπαιρνε η μάνα του για χόρτα όταν ήταν μικρός. :ADFADF1:
Αυτό πως στον π@υτσο το έκανε;; Εκτός βέβαια αν στο αμέσως επόμενο καρέ το πόδι έχει πεταχτεί μπροστά.
Ο Αρκάς " κυβερνητικά" :BDGBGDB55:
![]()
Αυτα ειναι για αλλο πρωθυπουργο ο νεος ειναι στο απυροβλητο,δεν πλερω το αφεντικο...
Είχε ειδικό πατενταρισμενο παπούτσι .το τακουνι πίσω είχε μια υποδοχή όπου το έβαζε σε ειδικές σφήνες κάτω στο πάτωμα . Μην νομίζεις ότι πάλι ήταν εύκολο . Στήριζε όλο του το σώμα σε 45 μοίρες με την δύναμη στους αχίλλειους τένοντες . Αν το κάνω εγώ μάλλον τα πόδια θα μείνουν στις 45 μοίρες και ο υπόλοιπος θα έχω φύγει με το σαγόνι στο πάτωμα ....Αυτό πως στον π@υτσο το έκανε;; Εκτός βέβαια αν στο αμέσως επόμενο καρέ το πόδι έχει πεταχτεί μπροστά.
Αν σου πω ότι πάντα όταν βλέπω πινακίδες ελξατε ωθησατε κοντοστεκομαι και το σκέφτομαι ;....
Είχε ειδικό πατενταρισμενο παπούτσι .το τακουνι πίσω είχε μια υποδοχή όπου το έβαζε σε ειδικές σφήνες κάτω στο πάτωμα . Μην νομίζεις ότι πάλι ήταν εύκολο . Στήριζε όλο του το σώμα σε 45 μοίρες με την δύναμη στους αχίλλειους τένοντες . Αν το κάνω εγώ μάλλον τα πόδια θα μείνουν στις 45 μοίρες και ο υπόλοιπος θα έχω φύγει με το σαγόνι στο πάτωμα ....
Τι μαθαίνει κανείς!
Ήταν μεγάλο μουσικό πλήγμα για εμένα ο χαμός του Μιχαλάκη . Δεν θα υπάρξει άλλος . Και ως χορευτής έκανε δική του σχολή . Αλλά για άσχετες πληροφορίες που μπορεί να γράφω απαντήσεις εδώ μέσα έχει να κάνει με ανησυχίες μου ως μικρότερος , τότε που είχα μνήμη που χωρούσε κοντσέρτο μιας ώρας νότα νότα . Τώρα απλά ανακαλώ τις πληροφορίες ελπίζοντας ότι δεν υπάρχουν πολλά bad sectors στην μνήμη μου ...Φορες-φορες πεταει κατι ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ο αμουσος .... εκπλησσει και συναρπαζει !
Θα σου έλεγα δεν είσαι ο μόνος...Αν σου πω ότι πάντα όταν βλέπω πινακίδες ελξατε ωθησατε κοντοστεκομαι και το σκέφτομαι ;....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.