Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Ο Αρκάς " κυβερνητικά" :BDGBGDB55:

10363089_10153692713844523_5014466297368102552_n.jpg

Αυτα ειναι για αλλο πρωθυπουργο ο νεος ειναι στο απυροβλητο,δεν πλερω το αφεντικο...

Εμένα το μυαλό μου πήγε στον ηγέτη απο την άλλη άκρη του Ατλαντικού :BDGBGDB55:

new_york_times_sketch-for-trump.png

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Αυτό πως στον π@υτσο το έκανε;; Εκτός βέβαια αν στο αμέσως επόμενο καρέ το πόδι έχει πεταχτεί μπροστά.
Είχε ειδικό πατενταρισμενο παπούτσι .το τακουνι πίσω είχε μια υποδοχή όπου το έβαζε σε ειδικές σφήνες κάτω στο πάτωμα . Μην νομίζεις ότι πάλι ήταν εύκολο . Στήριζε όλο του το σώμα σε 45 μοίρες με την δύναμη στους αχίλλειους τένοντες . Αν το κάνω εγώ μάλλον τα πόδια θα μείνουν στις 45 μοίρες και ο υπόλοιπος θα έχω φύγει με το σαγόνι στο πάτωμα ....

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Είχε ειδικό πατενταρισμενο παπούτσι .το τακουνι πίσω είχε μια υποδοχή όπου το έβαζε σε ειδικές σφήνες κάτω στο πάτωμα . Μην νομίζεις ότι πάλι ήταν εύκολο . Στήριζε όλο του το σώμα σε 45 μοίρες με την δύναμη στους αχίλλειους τένοντες . Αν το κάνω εγώ μάλλον τα πόδια θα μείνουν στις 45 μοίρες και ο υπόλοιπος θα έχω φύγει με το σαγόνι στο πάτωμα ....

Τι μαθαίνει κανείς!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Φορες-φορες πεταει κατι ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ο αμουσος .... εκπλησσει και συναρπαζει !
Ήταν μεγάλο μουσικό πλήγμα για εμένα ο χαμός του Μιχαλάκη . Δεν θα υπάρξει άλλος . Και ως χορευτής έκανε δική του σχολή . Αλλά για άσχετες πληροφορίες που μπορεί να γράφω απαντήσεις εδώ μέσα έχει να κάνει με ανησυχίες μου ως μικρότερος , τότε που είχα μνήμη που χωρούσε κοντσέρτο μιας ώρας νότα νότα . Τώρα απλά ανακαλώ τις πληροφορίες ελπίζοντας ότι δεν υπάρχουν πολλά bad sectors στην μνήμη μου ...

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Αν σου πω ότι πάντα όταν βλέπω πινακίδες ελξατε ωθησατε κοντοστεκομαι και το σκέφτομαι ;....
Θα σου έλεγα δεν είσαι ο μόνος...

Same Sh1t...Different Day

Status
Not open for further replies.